شما که بی منتق ترین مربی شما با چه سندی اومده گفته ما 30 میلیون هوادار داریم ها
جوابی داری که بدی ها :19:
Printable View
جوابتو همون تایپیک قبلی که به کلکل کشیده شد دادم!نقل قول:
در ضمن برو روزیتو خدا یه جا دیگه بده!
باشه من دیگه از اینجا به حرف nw_nk عمل میکنم.
1- یطوری میگی مربی ما که کسی ندونه فک میکنه کمالوند ترکه !! بابا کمالوند که ترک نیست ، بعد اومدن به تیم ماجرا رو فهمیده ...نقل قول:
2- 1000 تا جواب دادیم ، اما کو گوش شنوا ؟!! شما دنبال کل کلی ....
اگه تراکتور 2 تا باخت پشت سر هم بیاره شک نکنید همین شما هستید که کمالوند رو از تبریز بیرونش می کنید
( ببین کی گفتم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منتظر باخت تراکتور هستم و بعدش عملکرد هواداران تبریزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ مربی ای مادام العمر نیست که .... اینم بدون که هوادارهای ما همیشه از کمالوند حمایت میکنن ، چون اون هم از ما حمایت کرد ، در ضمن مردم هنوز شیرینی صعود به لیگ رو از یاد نبردن ...نقل قول:
اگه تراکتور 2 تا باخت پشت سر هم بیاره شک نکنید همین شما هستید که کمالوند رو از تبریز بیرونش می کنید
( ببین کی گفتم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منتظر باخت تراکتور هستم و بعدش عملکرد هواداران تبریزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش که استیل آذین تو تبریز حرفی برا گفتن نخواد داشت ... برا باخت قبلی هم که کاما مشخص شد ، ما به سپاهنا نباختیم ، به داوری باختیم که البته جنبشم داشتیم و اعتراضی نکردیم مثله بعضیا ... :دی
گفتم که, برو روزیتو خدا یه جا دیگه بده!نقل قول:
بچه ها جوابشو ندید!
بابا ما که از خدامونه تراکتور ببر حسود که نیستیم ولی حرف حساب نمی زنه این کمالوند
بگو جنبه ندارم :31:نقل قول:
مگه من چی گفتم؟:19:
بد اخلاق :41:
زياد جدي نگيريد. كمالوند نصفه شبي خوابش ميومده يك چيزي پرونده بعد كه فردوسي پور سوتيش رو گرفت چون ميخواست ضايع نشه هي پافشاري ميكرد.
دليل نميشه كه هر كي ترك باشه طرفدار تراچتور باشه.
قبلا كه تو ليگ يك(ليگ برتر الان) بود مگه چقدر طرفدار داشت.
الان چون بعد از چندين سال اومده دسته يك اينجوري طرفدار داره. يك مدت كه بگذره همه چي آروم ميشه و مثل اول ميشه.
تو اين چند ساله تو ليگ برتر خيلي از شهرها تو ليگ برتر نماينده داشتند ولي تركها كه نماينده نداشتند يك كم چيز شدند و الان دارند خودشون رو خالي ميكنند.بهتره بزاريم يك مقدار تو حال و هواي خودشون باشند و البته اجازه نديم از حدشون فراتر برن بعد همه چيز درست ميشه.
پس فعلا بيخيال كل كل اونم تو اين انجمن.
بچه ها متاسفم برا طرز صحبت کردنتون ، متاسفم واقعا ...
عارف که برا تندی دوستمون بجای گذارش و جواب به خودش ، بازم مسئله قومیتی رو پیش میکشه و توهین میکنه ...
ایمان هم از آب گل آلود ماهی میگیره !
1 طرفدار یا 100 میلیون طرفدار ... کل فوتبال ایران باید افتخار کنه به هوادار هر تیمی ، چون اینا سرماین
بازم متاسفم
از همکار عزیز میخوایم ، بره ترش