شما تنها راهت Xlive Wrapepear هست . که اگه میخوای بیشتر بدونی بیا توی پ .خ منم مثل تو کلا سیوام پاک شده بود !
Printable View
شما تنها راهت Xlive Wrapepear هست . که اگه میخوای بیشتر بدونی بیا توی پ .خ منم مثل تو کلا سیوام پاک شده بود !
دیگه از امروز باز شروع کردم یه پروفایل جدید ساختم ... شروع کردم دارم دوباره بازی میکنم:18: ... ولی ظلمه با اینکه 59 درصد رو تموم کرده بودم ... بیام از اولش ...! اشکال نداره ! حالا که میدونم چطور مراحلش رو رد کنم ... سریع میام میرسم !!! :27::8:
نقل قول:
فکر نمی کنم با کارت گرافیکت همخونی داشته باشه و همچین روون اجر بشه ...
نقل قول:
رفیق فکر نمی کنم بتونی بازی رو اجرا کنی.اگر هم اجرا بشه با کمترین تنظیمات با افت فریم شدید مواجه می شی.
چون این بازی بیشتر از gpu به cpu نیاز داره.همچنین رم کمتر از 2 گیگ واقعا واسه بازی کمه.vga هم حداقل باید 7900 باشه(البته این مینیموم خود بازی هست.ولی باز هم به سختی اجرا می شه.)
موفق باشی
پس باید بفکر خرید سیستم جدید باشم !!!نقل قول:
سلام
باید بگم که سیستم شما یکم ضعیفه .
رمتون 1 گیگه عین من کمه این رم
گرافیکتون : من با nvidia gefource 8500 gt به زور بازی می کنم .
در مورد سی پی یو هم نمیدونم این بازی به چه سی پی یویی نیاز داره ولی از نظر من اگه با کامپیوترت زیاد بازی می کنی به فکر سیستمت هم باش .
با این پیشرفت بازی هایی که من می بینم فکر نمیکنم تا چند وقت دیگه حتّی خودمم با این سیستمم بازی کنم !
خدانگهدار .
ممنون از دوستان
کسی جواب مارو ندادنقل قول:
بابا چه سوالای مسخره ای میکنی ه ا .
نه نمیشه . باید انجامش بدی .
ماموریتش چیه . بگو راهنمایی کنم
سلام به دوستان
من مي خوام ويندوز رو عوض كنم،يعني دارم سخت افزار عوض مي كنم مجبورم حالا سيو هامو دارم،اگه ويندوز عوض كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟
دوباره بايد از اول برم؟
باید برم به یه خشک شویی بعد یه یاروهه را باید تعقیب کنم..نقل قول:
هنوز چند قدم نرفتیم که طرف در میره و دیگه از دستش میدیم
دوست عزیز پست اول رو بخونید لطفا.نقل قول:
Hung out to dry < V :
تو این مرحله گیر کردم
دنبال طرف میرم به ماشینش هرچی هم میزنم فایده نداره
این کنترل کردن ماشین خودمون خیلی داغونه
من راست میرم اون میره هوا!!!
چپ میرم میره عقب ا
اصلا نمیدونم چرا اینجوری کنترلشه!؟
همین باعث میشه ماشین زود داغون بشه
بایه سرعت کم هم بخورم به دیوار از دیوار میره بالا
بابا اون که خیلی آسونه!!!!!نقل قول:
واقعا فکر کنم شما ماشین سواری هم بازی نکردید!!!
عزیزم میری جلوی یارو رو میگیری بعدش از ماشینت پیاده میشی به یارو اصلحه میکشی یارو از ماشینش میاد بیرون ..... همین.