سلام
چطور میتوان کارت عابر بانک (بانک اینده) رو عوض کرد طوریکه شماره کارت عوض نشه و کارت فعلی هم بانک نگیره ازت بگه برو یه هفته دیگه بیا
ینی این پروسه نهایتا یک روزه انجام بشه
Printable View
سلام
چطور میتوان کارت عابر بانک (بانک اینده) رو عوض کرد طوریکه شماره کارت عوض نشه و کارت فعلی هم بانک نگیره ازت بگه برو یه هفته دیگه بیا
ینی این پروسه نهایتا یک روزه انجام بشه
سلام تاریخ انقضای کارتتون کی هست؟نقل قول:
شما ازشون بخواید که کارتتون رو شمارشو تغیر ندن
صدور کارت همه بانک ها انی هستن
سلام دوستان بهترین بانک واسه وام گرفتن با سند خونه کدوم بانکه؟
سلام
در یک ماه گذشته 2 بار این خطای زیر رو هنگام پرداخت قبض ایرانسل دوستم باهاش روبرو شدم. مفهوم این پیغام چیه و چرا اومده؟ تو کارت من پول بوده و خواستم قبض ایرانسل دوستم رو پرداخت کنم ولی این پیغام اومد و نتونستم و ادامه ندادم و پول به کارت برگشت خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم بانکی این کار را انجام بده, معمولاً فقط خرید خانه تا تصفیه وام سند نزد بانکهنقل قول:
مشکل ارتباطی بین سرور ایرانسل و درگاه بانک وجود داشتهنقل قول:
مورد خاصی نیست نگران نباشید
سلام جدیدا اکثر بانک ها تراکنش های ریز کمتر از 10000 تومان را ممنوع کردننقل قول:
دوستان برای سپرده گذاری در بانک کدوم بانک رو پیشنهاد میدید که هم سود خوبی میده هم بانک مطمئنی هست ؟
امکان ورشکست شدن بانکهای خصوصی هست؟ مثل بانک آینده یا پارسیان؟
دوستان برای سپرده گذاری در بانک کدوم بانک رو پیشنهاد میدید که هم سود خوبی میده هم بانک مطمئنی هست ؟
امکان ورشکست شدن بانکهای خصوصی هست؟ مثل بانک آینده یا پارسیان؟
آره رفیق امکان ورشکستگی بانک ها خصوصا پارسیان چون می دونم مشکل پیدا کردن خیلی زیاد هست. بهتره بری بانک رفاه یا مسکن.نقل قول:
من نمی دونم اگر ورشکسته بشن آیا بانک مرکزی بهتون پول رو پس می ده یا نه؟ ولی حالا بماند یه شخصی که بالاخره مقامی تو بانک پارسیان داشت به بابام گفتن که پولتون رو دربیارید تا شر نشده.
بانک آینده رو هم اطلاع ندارم ولی بین بانک ها کلا الان بانک رفاه کارگران و بانک مسکن وضعیت بسیار خوبی دارن.