به به عجب شبی بوده دیشب
صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه :31:
کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
Printable View
به به عجب شبی بوده دیشب
صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه :31:
کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
یعنی شما خانم نیوشا یا آقای ساپورتر واقعا دنبال این هستین که مشتری چی می خواد یا اینکه چه جوری بیشتر جیب شرکت رو پر کنین .افزایش تایم شبانه ای در کار نیست خودتون هم اینو خوب میدونین .قبلا 4.45 ساعت بود الان شده 5 ساعت . که البته باید یکی دو دقیقه دیرتر کانکت شد و یکی دو دقیقه زودتر دیسکانکت تا مطمئن بشی از اکانت روزانه استفاده نمیشه.در مورد یوزر پس شبانه هم من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه به اون صورت . مشکل یوزر شبانه نبود مشکل سرعت وکیفیت شبانه بود که شما کمترش کردین و پایینترش آوردین.نقل قول:
حالا اگه واقعا شما به فکر این هستین که مشتریاتون چی می خوان و شما اونا رو اجرا کنین . من میگم شبانه رو از ساعت 12 تا 8 صبح بگذارید با همان سیستم قبلی یوزر پس جدا.سرعت رو هم از 250 پایینتر نیارید.کسی از مشتری ها هست که با این پیشنهاد من مخالف باشه؟ همینجا با دلیل اعلام کنه چرا.
از من هم 300 مگ الکی الکی کم شد
کاش مثل قبل اکلنت شبانه جدا بود
به قول دوستان این یه ترفنده برای چاپیدن ملت
نه ایرونی جماعت همچنین مشکلی رو نداره.میخواد مثل آدم چند تا فایل دانلود کنه به این مشکلات برخورد می کنه!!نقل قول:
لطفا به بقیه توهین نکنید.من مرض ندارم که اومدم بازی کرایسیس 2 را دانلود کردم با اینکه خراب هست !! دارم الان روش کار میکنم.(repair)
سریال هم دارم دانلود میکنم و همون روز نگاه میکنم.الان من کجا مرض داره شما بفرمایید؟:24:
برای من که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که این ملت نمی تونن با هم همکاری کنن و هر کس به فکر خودشه ...نقل قول:
واسه همین انقدر بربختن مردم دیگه ...
برداشتن تایمو کردن 1 تا 6 از اون ور سرعت افتضاح خیلی دان کن 1.4 گیگ ...
انقدر بی تفکر هست برنامه هاشون که نمی دونن ساعت 6 اصلا تایم مناسبی نیست واسه قطع اکانت شبانه و باعث نارضایتی بیشتر می شه ...
یعنی کسی تو این شرکت نیست که یه ذره مخش کار کنه و این مسائلو کوچیکو که تاثیر زیادی رو ذهن مشتری داره به مدیریت تذکر بده ...
فقط فکر چاپیدنن ...
شارژم تموم شه بعد از این همه سال که مشترک هستم زنگ بزنم می گه اول پول بریز بعد حالا موقع سرویس که میشه ...
من عذر می خام اگه توهین شد ولی کلاً دارم میگم شما یک توجه بکنید به هارد مبارک تا متوجه بشید (ممکن هست استثناء هم مثل شما باشد) اونقدر فایل دانلود کردیم که پیداشون نمی کنیم من به شخصه اونقدر فیلم دانلود کردم ولی باور کنید 5 درصد ش رو بیشتر وقت نکردم نگاه کنم ولی واسه من شده بود یک عادت در حال ترک عادت هستمنقل قول:
عزیزم مردم مرض ندارن حالا شاید شما عادت بد داشته باشی خیلیا این عادتو ندارن ولی من و خیلی از ادمایی که میشناسم دست کامپیوتر و مودمشون نموندن که شب تا صبح بزار بی خودی روشن باشهنقل قول:
من سریال ور میدارم دان شد فرداش نگاه میکنم
حالا این کجاش مشکله؟؟
درضمن تو همین ترکیه فکسنی که یه زمانی به گرد ایرانم نمیرسید مردم سریال hd رو رو وب میبینن (به خاطر سرعت خیلی بالا) و اصلا نیازی به دانلودش ندارن و هارد پر نمیکنن ولی ما ماشالاه سرعتمون این قدر پایینه که دیدن سریال hd انلاین محاله برامون مجبوریم چند شب صبر کنیم با هزار بدبختی دان شه بعد بشیم ببینیم
نه عزیزم هیچ کس مرض نداره
وقتی سرعت سرویسای نامحدود رو یه هو کم کردن اوردن رو 20 من زنگ زدم صبانت میگم چرا سرعتا کمه برگشته میگه جناب سرعتا باید استاندارد باشه
یا نمیفهمه سرعت یهنی چی یا اصلا درکی از استاندارد نداره, 20kb/s استاندارشونه عجب!!
سلام.کسی میدونه این Error برای چیه؟
برای منم ازوقتی اکانت یکی شده سرعت دانلود تو این دوروزه افزایش پیدا کرده بطور مثال همیشه حجم دانلود شبانم تا قبل ازاینکه اکانت یکی بشه حداکثراش 1 گیگ خورده ای میشد اما دیشب راحت 3 گیگ حورده ای تونستم دانلود کنم دررابطه با کم شدنم حجم هم مشکلی ندارم من که ازاین طرح راضیم:20: