مودم های کله قندی اینجوری بودن. همون 80 تومنیا البته الآن درست شدننقل قول:
بعدش هم وقتی مبین نت شروع به کار کرد این تکنولژی انتقال اتوماتیک به اکانت رایگان هنور راه نیوفتاده بود و یه سری از مودم ها با این تکنولوژی سازگار نبودن
Printable View
مودم های کله قندی اینجوری بودن. همون 80 تومنیا البته الآن درست شدننقل قول:
بعدش هم وقتی مبین نت شروع به کار کرد این تکنولژی انتقال اتوماتیک به اکانت رایگان هنور راه نیوفتاده بود و یه سری از مودم ها با این تکنولوژی سازگار نبودن
دومیه طبیعیه ولی اولیه رو من نمی دونم!نقل قول:
راستش من رمز خیلی از مودم های جیبی رو اوض کردم و مشکلی پیش نیومده برام
یه زنگ بزن 09679 اولیه رو راهنمایی بگیر
اما سوال دوم:
مودم های جیبی از لحاظ دریافت آنتن از مودم های خونگی ضعیف ترن همینطور حتی یک دیوار و یا حتی پنجره هم می تونه روش تائیر بگذاره مودم های جیبی تو محیط های باز بهتر جواب می دن
دوستانیکه از مشترکای قدیمی مبین نتن
یه سوال
این طرح زمستونی که همه میدونید تغییراتی داشته و یکم مبلغا و محدودیت حجما تغییر کرده
حالا سوال اینجاس که مبین نت قبلا هم تو هر فصل تو حجمو هزینه تغییر داشته و یا نه،بعد مدتها این جدولش تو طرح زمستانی تغییر کرده؟
اگه تغییر داشته،چقد تو قیمت و حجم؟
از اول آغاز به کار مبین نت هر فصل قیمت ها رو برد بالا و حجم ها رو کم کرد و ساعت رایگان جمعه رو کم کرد!نقل قول:
من که اون موقع گرفتم 512 رو با 30 گیگابایت حجم! میداد 40 تومن!:8: جمعه ها هم کلا مجانی بود. یعنی اگه روزی 1گیگ هم استفاده میکردی بازم آخر ماه حجم اضافه میومد:27: واسه من حکم نامحدود رو داشت.تازه پینگ هم از الآن خیلی بهتر بود. یادش بخیر!:41:
دیگه بقیه قیمت ها رو میخوای ببینی باید خودت زحمت بکشی از آرشیو همین تاپیک بکشیشون بیرون.
خب من دوباره اومدم. الان یک هفته است که مبین نت به رکورد جدیدی رسیده. در این یک هفته هر روز چندبار قطعی دارم. جی میل و جی تاک رو کلا فراموش کردم. سرعت چیز پی ان در نوسان کامل قرار داره و ...
خط مشی مبین نت احتمالا اینه: پیشرفت : هرگز...
آقا کسی از بچه های تو اورمیه یا شهر های دیگه از تعرفه نا محدود استفاده کرده یا نه؟
اصلاً پینگش خوبه یا نه؟
اصلا اندازه ی0 512 هستش یا بازم نه؟:دی
در کل وضع اینترنت نامحدود مبین نت چه جوریاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال امروزه سرویس 1مگ یک ساله سرعت و پینگش چطوره؟
دوستان من امروز نمی تونم از https استفاده کنم شما میتونید؟
سرعتهای دانلود در مبین نت هنوز هم استاندارده یا رفته بالا؟
مثلا 128 چه سرعتی در روز و شب داره؟
والا من 512 دارم،سرعتم از 65 بالاتر نمیرهنقل قول:
128 هم فک نکنم از 16 بالاتر بره
کلا همونی که باید باشه بستن،پایینتر میاد اما بالاتر نمیره!:41: