بله میشه . ..نقل قول:
مگه رمشون رو نمیشه ارتقاع داد ؟
قیمت Y560 چنده ؟
قیمت y560 با core i5 حدود 1200 و با core i7 و کمی تغییرات جزئی دیگه حدود 1300...
برای کار شما ( بازی ) این مدلها به یک صورت عمل میکنن و تفاوت محصوصی احساس نخواهید کرد.
بله میشه . ..نقل قول:
مگه رمشون رو نمیشه ارتقاع داد ؟
قیمت Y560 چنده ؟
قیمت y560 با core i5 حدود 1200 و با core i7 و کمی تغییرات جزئی دیگه حدود 1300...
برای کار شما ( بازی ) این مدلها به یک صورت عمل میکنن و تفاوت محصوصی احساس نخواهید کرد.
3140 مشکل داغ کردن نداره ؟
البته این رو هم بگم.منظور من از اینکه سیستم رو برای بازی میخوام این نیست که همش بازی می کنم.من فقط بازی های معروف رو بازی می کنم و دیگه بازی نمی کنم تا یه بازی خوب بیاد.مثلا Call Of Duty
ولی میخوام همون یکباری هم که بازی می کنم راحت بازی کنم.
اگه 3140 کارم رو راه میندازه همون 3140 رو میگیرم.چون 3150 که برتری نداره و Y560 هم که 350000 گرونتره که میشه با این پول خیلی کارها کرد.
من یه سیستم دارم ولی چون جا ندارم میخوام از لپ تاپ استفاده کنم.
اگه بطور روزانه از این لپ تاپ استفاده کنم و به بر وصل باشه مشکلی براش پیش نمیاد ؟ کار روزانه منم معمولا کار با اینترنت و دانلود و موزک گوش دادنه.
دیگه دارم گیج میشم هر چی بگذره مدل های بیشتری پیشنهاد میشه و من هم بیشتر قاطی میکنم
می خام بدونم بین گزینه های زیر کدومو پبشنهاد می کنید؟
1.HP Pavilion DV6-3150
2.lenovo y560 corei7
3.Asus N52JV
4.Asus N61 JV
5.Asus X64JV
اگر هم گزینه ای تا 1300000 مورد نظرتون هست اعلام کنید
این رو هم بگم که من کار اصلیم برنامه نویسی هست ولی هر از چند گاهی تو کار بازی هم هستم و کیفیت ساخته لپ تاپ واسم مهمه.
با تشکر...........
اگه تونستی y560 رو با 1.300 پیدا کنی به منم آدرس بدهنقل قول:
به نظر من y560 اگه پیدا نکردی همون 3150 رو بگیر
نظر من بود
هیچ مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
من یه سیستم دارم ولی چون جا ندارم میخوام از لپ تاپ استفاده کنم.
اگه بطور روزانه از این لپ تاپ استفاده کنم و به بر وصل باشه مشکلی براش پیش نمیاد ؟ کار روزانه منم معمولا کار با اینترنت و دانلود و موزک گوش دادنه.
+
کلا لپتاپ برای بازی کردن نیست... همون هرچند وقت یه بار رو میگیم:46:
در کارای سنگین به مانند بقیه مدلها داغ میکنه..نقل قول:
3140 مشکل داغ کردن نداره ؟
در این مدلها به گونه ای هست منوال کار که در صورت گرمای بیش از حد دستگاه خود به خود خاموش میشه .. پس نگرانی نیست
منظور ا کار سنگین غیر از بازی کردن دیگه چیه ؟نقل قول:
در کارای سنگین به مانند بقیه مدلها داغ میکنه..
منظور ا کار سنگین غیر از بازی کردن دیگه چیه ؟نقل قول:
در کارای سنگین به مانند بقیه مدلها داغ میکنه..
راستی این رفیق ما میخواد یک اچ پی PRO G62 بگیره با کانفیگی که حدودا 820 در میاد
فروشنده گفت که اینا فن نداره و تکنولوژی طوریه که خود بدنه گرمارو دفع میکنه!!!
آیا این لپتاپ برای یک طراح وب که ساعت ها کار میکنه ماسبه؟؟؟
همچین چیزی ممکن نیست...نقل قول:
فروشنده گفت که اینا فن نداره و تکنولوژی طوریه که خود بدنه گرمارو دفع میکنه!!!
حتما منظور بد رسیده !!
منتظر موندن برای انجام محاسبات توسط نرم افزارها... رندر های سنگین و از این قبیل کارهانقل قول:
منظور ا کار سنگین غیر از بازی کردن دیگه چیه ؟
بله من 3052 رو تست کردم سر بازی مافیا2 و تا جایی که یادمه داغ کرد ولی سیستم ریستارت یا شات دان نشد. . .چون در اثر فشار بیش از حد یکی از این دو اتفاق میفته !!نقل قول:
مدل های 3000 اچ پی هم زیاد داغ میکنه شما تجربشو داشتین؟
تو چه کارهایی مثلا محسوسه گرما اگه زیاد باشه آسیب میرسونه به گرافیک یا سی پی یو؟