سلام:11:
من یه مدتی هستش که اینو بازی میکنم ولی همش پیش این خارجی ها بودم از این شهر به اون شهر میرفتم :31:
اگه ممکنه منم تو جمعتون راه بدین :20: من تو world 6 هستم اگه شهر دارین لطفا من رو اینوایت کنید .
مرسی :40:
Printable View
سلام:11:
من یه مدتی هستش که اینو بازی میکنم ولی همش پیش این خارجی ها بودم از این شهر به اون شهر میرفتم :31:
اگه ممکنه منم تو جمعتون راه بدین :20: من تو world 6 هستم اگه شهر دارین لطفا من رو اینوایت کنید .
مرسی :40:
من با چند نفر خارجی صحبت کردم قرار شد لولشون رفت بالا درخواست اینوایت بدن تو هم یه میل بزن به شهر خفنه و به عنوان دیپلمات Cyrus باهاشون طرح رفاقت بریزنقل قول:
اين يوزره كه اصلا جزو شهر نيست. چطوري مي خواد ما دعوت كنه؟نقل قول:
انشاا.. تا شب جا برای 5 نفر باز میشه ، پنج نفر بعدی این افراد هستند
MNAGHASH
reza-x2
smbb
M-Pro
king crimson
این برای راحتی کار ما هستشنقل قول:
اين يوزره كه اصلا جزو شهر نيست. چطوري مي خواد ما دعوت كنه؟
الان فاندر 05chips هست و در حال حاظر براش کلی تلگرام اومده و وقتی من میخوام شمارو دعوت کنم باید میون هزار تا تلگرام بچرخم تا یوزر های ایرانی رو دعوت کنم
ولی الان اگه به M-Pro تلگرام بدین ، کارمون خیلی راحت تر میشه ... :20:
لطفا به جای اینکه انقدر ایراد بگیرین یکم فکر کنین بعد ایراد بگیرین .
هر کاری هم داشتین توی شهر بقلی انجام بدین ( : دی ) ، تا همه دور هم جمع بشیم بعد تیم رو به گروه تقسیم میکنیم و شروع به ساخت و ساز میکنیم ...
شهر برنامه ریزی شد .
M-Pro ( Founder )
Max-Payne ( Construction Administrator )
King Crimson ( Diplomat )
ir-dgm ( Inviter & Tax Collector )
???? ( Forum Moderator )
Cyrus
چي شد صاحب پيدا نكرد؟:31:نقل قول:
من خودم تو ورد 6 عاشق این شهر گوگولی های بقلی ام که دارن خوب پیشرفت می کنن چون دیگه لازم نیست جون بکنم 30 مین وقت بذارم برم تا شهر های بزرگ با فاصله ی زیادنقل قول:
منم میخواستم از اونا استفاده کنم
الان ما هتل نداریم در نتیجه میتونیم با 10$ که پولی نیستش از هتل اونا استفاده کنیم + تیلور دارن و جنس هامون رو اونجا بفروشیم + ما به زودی با 7 ساختمون ساز پیشرفت شایانی میکنیم و میتونیم از اونا استفاده کنیم ...
مطمئن باش اونا هم همین احساس رو دارن نسبت به ما در اینده.
شما دعوت کن اینوایتری پیش کن : دینقل قول:
خیلی دوست داری شهر دار بشی میتونی اینوایتر ما باشی : دی
طبق خبر هایی که به دستم رسیده تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد ! ( یعنی بد بختی )
برای همین من دارم با تمام قوا روی resistant کار میکنم تا هرچی دوئلر داریم بریزیم داخل شهر و نزاریم که کسی بهمون تجاوز کنه : دی ( هرچند که اسم شهر پرونست : دی )
من شروع کردم با اینا رابطه زدن. سریع تر من رو اینویت کن که ضایع نشم پیش اینا.
ورژنی که امروز اضافه شد فورت جزوش نمی شه. احتمالا کارش گیر داشته باشه اون اپدیت. فعلا نگرانش نباش
شروع کردم. اینوایت کن که ضایع نشم.نقل قول:
من با چند نفر خارجی صحبت کردم قرار شد لولشون رفت بالا درخواست اینوایت بدن تو هم یه میل بزن به شهر خفنه و به عنوان دیپلمات cyrus باهاشون طرح رفاقت بریز
سریع شروع کنید به بالا بردن ساختمون ها تا دوئل ها شروع نشده رومون حساب باز کنن
فرمانده کل قوا رو هم بذار برای من :31::27:نقل قول:
شهر برنامه ریزی شد .
M-pro ( founder )
max-payne ( construction administrator )
king crimson ( diplomat )
ir-dgm ( inviter & tax collector )
???? ( forum moderator )
cyrus
خوااهش میشهنقل قول:
max-payne ( construction administrator )
قابلی نداشت :دی
حال مکس چطوره؟ بهش سلام برسون
یک حمالی شده که نگو و نپرس :27:نقل قول:
ما هم با اونا دوئل میکنیم و حد اقل اگه 7 نفری بریزیم سر یکیشون دونه دونه تا 2 روز مرخصی میفرستیمشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم تو ورد 6 عاشق این شهر گوگولی های بقلی ام که دارن خوب پیشرفت می کنن چون دیگه لازم نیست جون بکنم 30 مین وقت بذارم برم تا شهر های بزرگ با فاصله ی زیاد
مطمئن باش اونا هم همین احساس رو دارن نسبت به ما در اینده.
دیپلمات این پسره حامد هستش !! تو چرا پی ام دادی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما دعوت کن اینوایتری پیش کن : دی
من شروع کردم با اینا رابطه زدن. سریع تر من رو اینویت کن که ضایع نشم پیش اینا.
ورژنی که امروز اضافه شد فورت جزوش نمی شه. احتمالا کارش گیر داشته باشه اون اپدیت. فعلا نگرانش نباش
نقل قول:
فرمانده کل قوا رو هم بذار برای من
شما فرمانده ای کل نیرو های مسلح هستید !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج آقا ، هر موقع صلاح دیدی دستور جهاد رو صادر کن بریم پوست کلشونو بکنیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]