چرا سايت آسياتك وارد نميشه؟
Printable View
چرا سايت آسياتك وارد نميشه؟
الان کار می کنه
ظاهر سایت رو هم عوض کردن انگار
قشنگ شده
سلام به تمامی دوستان
من می خوام از اکو 512 شاتل بیام روی 2 مگ آسیاتک. سرعت 2 مگ آسیاتک واقعاً 2 مگ هست؟! سرعت دانلود شبانه چطور هست؟
ممنون از همتون :5:
بستگی به محل سکونت شما داره. ولی سرعت روزانه بیشتر یا مساوی با سرویس شما و سرعت شبانه هم (بجز در شیراز طبق گزارش دوستان) حداکثر(تا جایی که میشه بدون محدودیت) هست. یعنی ممکنه سرعت شبانه شما 2 مگ و یا مقداری کمتر بشه. مثلا برای من بین 160-220 نوسان داره.:46:نقل قول:
آقا آساتک دانلود شبانه اش چجوریه؟
تو سایتش زده 2 تا 8 صبح و فقط برای 5 گیگ به بالا رایگانه!!
من که سر در نیاوردم؟؟
دوستان سایت ریز مصرف زبان فارسی داره . وقتی لاگین میکنی واقعا فارسی میاره ؟! چون هر جا دیدم English بود ! :20: اگه یه نفر لطف کنه با فارسی لاگین کنه عکس بزاره ممنون میشم . البته خودم دیگه نهایت 4-5 روز دیگه میام آسیاتک :31:
سلام، اکثرا 1 تا 9 شده، ولی برای سرویس های عمومی، اگر میخوای دانلود شبانه رایگان داشته باشی، باید ترافیک ماهیانه حداقل 5 گیگ بگیری (برای افرادی که 1مگ و 2مگ میگیرن تفاوتی نداره، چون مثلا حتی اگه 1گیگ ترافیک ماهیانه بدن، مجبور میشن 5-6گیگ دیگه هم شارژ کنن).نقل قول:
اگر کمتر از 5 گیگ در ماه سرویس بگیری، دانلود شما در ساعات شبانه نیم بها میشه، یعنی به فرض اگر 2گیگ شبانه گرفتی، 1گیگ از ترافیک شما کسر میشه :2: که اصلا به صرفه نیست.
دوست عزیز، نوشته فارسی داره، من هم زدم، ولی فقط منوهای سمت چپ تصویر فارسی میشن، ولی مشخصات و اطلاعات و گزارشات همشون انگلیسی باقی میمونن... در ضمن زیاد سخت نیست کار با زبان انگلیسیش.:46:نقل قول:
دوستان سرعت دانلود شبانه ی شما چطوری هستش؟
با 512 یا 1 مگ میتونم در شب حداقل 40-50 تا دانلود بکنم؟
اگر 1 مگ بگیرم با ترافیک 3 میتونم رایگان شبا دانلود بکنم یا باید 5 بگیرم؟
و اینکه من چطور میتونم سرعت 512 یا 1-2 بگیرم؟
چه روش هایی رو پیش رو دارم؟
بنده دانشجو هم هستم
سرعت دانلود شبانه رو هم تو پست زیر توضیح دادم (3-4 پست بالاتر)نقل قول:
بسته به محل سکونت شما با 512 حدود 50-60 و با 1مگ حدود 100-120 دانلود خواهید داشت. اگر میخواهید دانلود شبانه رایگان داشته باشید باید سرویس های 5گیگ به بالا بگیرید.کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6946140&postcount=6254
مراجعه به نمایندگی و ارائه ی گواهی اشتغال به تحصیل یا درخواست کتبی از یک شرکت ثبت شده.:11:
اگر واقعا اهوازی هستی، حتما بگیر و به جمع ما بپیوند(البته من دزفولم) ولی بازم نت ما از اهواز میگذره. :21:
خیلی خیلی ممنون سروش جان:11:
بنده کوی پیروزی هستم(سه راه فرودگاه)
یکی دو بار برام اس اومد که برنده ی سه ماه اینترنت 2 مگ رایگان با ترافیک 1 گیگ شدم
ولی الان این تایپیک جدیده رفته رو مخم که میگه خرداد ماه نت ملی راه اندازی میشه و این نت ها قطع میشن
نمیدونم چیکار بکنم
بنده هم ادریس هستم:10: