نقل قول:
دوست عزیز.این سایت و اپدیت هاش برای خود کمپانی کاسپر هست؟ یعنی اپدیت اصلی کاسپر هست؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز.این سایت و اپدیت هاش برای خود کمپانی کاسپر هست؟ یعنی اپدیت اصلی کاسپر هست؟
دلايلي كه بر اين قضيه ميتونن مرتبط باشند شامل موارد زير ميباشه:نقل قول:
1-آلودگي به ويروس Kido.جهت كسب اطلاع در خصوص اين ويروس به لينك زير مراجعه نماييد:
2-در Internet Explorer گزينه Work Offline تيك خورده باشه.در IE7 و IE8 به ترتيب موارد زير را چك كنيد تا مطمئن شويد اين تيك برداشته شده است:کد:http://support.kaspersky.com/wks6mp3/error?qid=208279973
در IE7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در IE8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نبود ارتباط اينترنتي
4-وجود فايروال در كنار كاسپر و تعريف نشدن Rule ارتباطي كاسپر با اينترنت.
شما موارد فوق را چك كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد.
خير.براي كمپاني كاسپر نيست.اسما مشابه كمپاني كاسپر ميباشه.نقل قول:
سلام به همه دوستان
یه سوال فنی
چند مدتی هست می خوام بپرسم
یه نرم افزار داریم که تحت وب اجرا میشه ، یه پرتال داخلی هست .
ما رو سیستم هامون کسپر اسکای داریم و با این نرم افزارپرتال مشکل داریم ، نمی دونم port ای هست که بلاک میشه یا مشکل دیگه ای هست
خلاصه این نرم آنتی ویروس باعث شده که پرتال ما اجرا نشده
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟
حتی من تمام حالات real Time کسپر را غیر فعال می کنم ، باز با این نرم افزار مشکل دارم
ایده دوستان چیه ؟!!
کدون محصول و کدوم نسخه اش؟نقل قول:
بنظر من فایروال رو یه بار غیر فعال کنید ببنید درست میشه یا نه. (البته اگه از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده می کنید)
اگه درست شد فایروال رو تنظیم کنید که به این برنامه اجازه عبور بده.
با سلام خدمت دوستان
بنده دو تا سوال دارم
اول اينكه فايلهاي آپديت آنتي ويروس كاسپرسكي براي موبايل رو از كجا ميشه گير آورد
چون آنتي ويروس گوشيم از طريق موبايل كانكت نميشه
ورژنش هم هست kaspersky 6080
دوم اينكه چرا كاسپرسكي رايانم نميتونه درايور هاي گوشيم رو اسكن كنه
اصلا گزينه اسكن نمياد
من هم آنتی ویروس موبایل کاسپر رو رو گوشیم نصب کردم ولی کلا تا وقتی فعال نشده اصلا وارد برنامه نمیشه. برا فعال شدن هم حتما باید به اینرتنت وصل بشه که من این کار رو نکردم و نمیدونم هم بعد از فعال شدن میشه به صورت آفلاین آپدیتش کرد یا نه.نقل قول:
درایو های گوشی رو هم بله ربطی به کاسپر روی سیستم ندارند و نمیتونه اسکنشون کنه. نمیدونم بقیه آنتی ویروس ها میتونند این کار رو بکنند یا نه.
با عرض سلام و خسته نباشيد و تبريک به مناسبت عيد بزرگ غدير.
راستش ديشب داشتم اينترنت سکوريتي کسپر رو که ورژنش هم 9.0.0736 است رو آپديت ميکردم که ناگهان بر روي 100 درصد گير کرد و حدود 20 دقيقه هم روي آن گير کرد که مجبور شدم اتصال اينترنت رو قطع کنم.بعد از قطع شدن ارتباط هم کسپر همون جوري قاط زده بود و مي گفت که داره آپديت ميکنه.خلاصه مجبور به ريست شدم و بهد از راه اندازي مجدد کسپر پيغام black list is corrupted را داد که دوباره آپدیت رو زدم ولی بعد از چند ثانیه میگه که آپدیت تموم شد ولی تمام اجزا آپدیت نشد.خلاصه پیغام بالایی هم چنان می آید و گزینه roll back هم رو که میزنم بازم میگه قادر به این کار نیست!
دیگه واقعا موندم باید چه کنم؟
باز هم ممنون.
منتظر جواب شما
'گاهي اوقات روي 99 درصد يا 100 درصد ميمونه ولي حجم فايلهاي آپديتي داره مرتب بالا ميره.الان حجم آپديت چيزي در حدود 15 تا 20MB ميباشه.شما به اين مقدار كه در كنار درصد آپديت نشون داده ميشه توجه داشته باشيد.نقل قول:
دوست من آنتي ويروس من فعاله ولي به اينترنتت وصل نميشه
تاحتي باهش يك بار هم اسكن كامل كردم ولي آپديتش مال 2007 هست
اگر بخواي برات بذارمش
البته اينو بگم صفحات وب در گوشيم مياد
راستي از دوستا اگر كسي آنتي ويروسي داره كه بتونه كل گوشي را از درون سيستم اسكن كنه ممنون ميشم به هم معرفي كنه
و اگر كاسپرسكي اين امكان رو داره به ما هم بگه از كجا به اين آنتي ويروس بفهمونيم كه بره درايو گوشي رو هم اسكن كنه
در حال حاضر نصب کدام ورژن از KIS توصیه می شود؟