حمید جان سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون
ولی این آدرسی که از سایت هرتز را دادی هر دو صفحه فقط صفحه اول سایت را نشون میده . من نتونستم اطلاعات و نام مورد نظر را که مد نظر شما بود را بفهمم.
بهر حال ممنون
حمید جان سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون
ولی این آدرسی که از سایت هرتز را دادی هر دو صفحه فقط صفحه اول سایت را نشون میده . من نتونستم اطلاعات و نام مورد نظر را که مد نظر شما بود را بفهمم.
بهر حال ممنون
سلامنقل قول:
برند JBL رو قبلا شركت كندلوس وارد ميكرد كه ديگه وارد نميكنه و رفته نمايندگي برند هرتز و اديسان رو گرفته.مدلهاي موجود هم Hi Copy شون تو بازار رياد شده .تو خريد JBL مراقب باشيد.
[QUOTE=mohamad reza_2010;6649792]سلام خواهش ميكنم خوبي شما؟نقل قول:
من كه نمونه هائي رو معرفي كردم.ميتوني هرتز مدل ES 300D بگيري.قيمت فروشش 175 تومن هست.قيمت پس از تخفيف رو تو PM خدممتون عرض ميكنم
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.hertzaudi...ult_en.htm</a>
جالبه ها من دقيقا آدرس كامها رو گذاشتم؟؟!!نقل قول:
زبان انگليسي رو انتخاب كن برو تو قسمت Pro ducts و سري DIECI رو انتخاب كن بعد برو تو Coax و system
مدلهاي
DCX 690 و DSK 165
من باز هم آدرس رو ميزارم برات:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.hertzaudi...ult_en.htm</a>
قيمت فروش DCX 690، صد تومنه و DSK 165 يكصدو سي هزار هستکد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.hertzaudi...ult_en.htm</a>
سلام
دوستان من ی جفت باند dsl 1073 دارم و ی پخش 303 الپاین
فعلا قصد نصب ساب رو ندارم و میخام ی امپ خوب بهم معرفی کنید که قدرت بالا داشته باشه تا بشه بعدا بهش ساب اضافه کرد
نمیدونم 4 کانال بگیرم یا 2 کانال
بعضی ها میگن 2 کانال بگیر بعدا ی مونو 1 کانال برا ساب بگیر
بعضی ها میگن ی 4 کانال قدرتی بگیر که نخای 2تا امپ وصل کنی 1دونه بهتر از 2 تاست بعدا هم ی ساب بهش اضافه میکنی البته نظر خودم هم رو 1امپیلی قدرتی هست
رفتم در مغازه بهم گفت ام اکوستیک 8300 یا 8500 دقیق یادم نیست اسمش ببند ی جای دیگه رفتم گفتن ساندستریم 8800 اگه اشتباه نکنم بگیر تو سایتا رو گشتم گفتن یا اینفینیتی 7541 بگیر یا تی 500وی همین تاپیک رو خوندم گفتن 7541 و x41 و 1004 یکی از اینا رو بگیر از طرفی هم میگن امپ اول الپاین بعد ساندستریم بعد جی بی ال
من واقعا گیج شدم کدومو بگیرم لطفا راهنمایی کنید قیمت هم بین 100 تا 200 الی 250 اگه تفاوت محسوس باشه بگید
با تشکر فراااااااااااااااااوان
سلام
دوست عزیز مسلما اگه امپ جدا برای ساب بگیری بهتره اگه میتونی هزینه کنی دوتا امپ بهتره ولی جا میگیره ولی شما نسبت به سابی که میخای باید امپ انتخاب کنی و برق ماشینتو تامین کنی
اگه از یک جفت بان میخای استفاده کنی یه دو کانال با یه مونو کارتو راه میندازه اگه میخای دو جفت باند ببندی باید یه چهار کانال و یه مونو ببندی اگه میخای بگیری بجز ام بی اکوستیک و تورنادو تو این مایه ها چیزی نگیر ساند استرم عالیه من امپشو داشتم و الانم کامپانتشو داره اگه امپ ساند استریم خواستی بهم بگو برات بگیرم اگه کنوود خواستی با داش حمید بگی برات ردیف میکنه
من تو رنج ساند استریم دیجیتال دیزاین ممفیس الپاین جی بی ال پاور اکوستیک و... میتونم راحت برات جنس ردیف کنم ولی پایونیر و کنوود و غیره من یکمی دستم بستس
ممنون از راهنماییت ولی اخر نگفتی چی بگیرم و توان خروجیش چقدره ی امپ 2 کانال خوب بهم معرفی کن ی 4 کانال خوب طبق توضیحاتم اینایی که گفتم کدوم خوبه و پیشنهاد خودتونم بگید با تشکر:40:نقل قول:
راستی قیمت اینا رو هم بگید الپاین
MRP-F250
2 کانال 180 وات MAX
2 کانال 100 وات RMS چهار اهم
4کانال 50 وات RMS دو اهم
4 کانال 40 وات RMS چهار اهم
MRV-T420
2 کانال 220 وات MAX
1 کانال 340 وات RMS چهار اهم 14.4 ولت
2 کانال 170 وات RMS دو اهم 14.4 ولت
2 کانال 110 وات RMS چهار اهم14.4 ولت
1کانال 240 وات RMS چهار اهم 12 ولت
اینا به کارم میان یا نه
سلام و با اجازه دوست عزیزم.نقل قول:
اسپیکر شما اگر از اون سریهای قدیمی و اصلی هست بسیار اسپیکر خوبیه. منتها به شرطی که خوب درایو بشه. اگر کامل درایو بشه براتون جای ساب ووفر هم عمل میکنه.
توان RMS این اسپیکر 100 وات هست.آمپ F250 که اصلا به کارتون نمیخوره ولی آمپ T420 مناسبه.قیمتش هم 188 تومن هستش.
من هم نظرم این هست که اگر در آینده بخواهید ساب ووفر اظلفه کنید بهتره یه آمپ مونو دیگه تهیه کنیدچون بریج آمپچهای کلاس A/B بیشتر از 200 نیست اگر هم باشه قیمتها هم بالاس.
شما نمی خواهی در آینده برای استیج جلو هم درایور بگیری؟
سلام
برای 206 باند و امپ مارک خوب چی پیشنهاد میدید؟
من خودم سونی 6930L رو پسندیدم که گرونه.از این ارزون تر و ترجیحا 100 rms به بالا چی پیشنهاد میدید و قیمت هم بگید لطفا
پایونر یا سونی یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام حمید جان پس بین جی بی ال 1004 و اینفینیتی 7541 و ام بی اکوستیک 8500 البته دقیق یادم نیست اسمش و ساندستریم 880 شما t420 رو پیشنهاد میدید درسته؟نقل قول:
تو همین رنج قیمت یعنی بین 100 تا 200 تومن امپ dls نیست که بهم معرفی کنید؟
من زیاد با صدای جلو حال نمیکنم میره رو مخم عسبی میشم باند کنار گوشم بزنه با فاصله دوس دارم:11:
ی سوال دیگم این که پشت باندا نوشته nom pawer 100 , و زیرش نوشته max pawer 150
من زیاد وارد نیستم ایا این 150 رو که دو تا باند با هم میشن 300 نباید امپ 300 وات براش گرفت یعنی امپی که رو 4 اهم 2 تا 150 وات میده < میشه یکم توضیح بدی ممنون:10:
پشت اسپیکرم هم نوشته sweden دیگه نمیدونم اصله یا فرع ولی با باند 6975 ورژن دو سیستم یکی از بچه ها گزاشتیم کنار هم کیفیتش عالی بود انگار صدای نفس کشیدن خاننده هم شنیده میشد
چون منفی امپ از بدنه گرفته میشه و کل بدنه ماشین کار منفی رو برای ما انجا میدم کشیدن کایل از باطری جز هزینه زیاد و شلوغ کردن سیم کشی چیزی دیگه ای نداره و کلا کار عاقلانه ای نیسنقل قول:
البته شدنش که میشه
قطعا و قطعا و قطعا صدای اسپیکره خوبی رو که تو استیج جلو درایو شده باشه نشنیدین اگه نه این حرفو نمیزنیننقل قول:
تقریبا تمام لذت گوش دادن موسیقی تو ماشین, استیج جلو و در نهایت استریو بودن و فراگیر بودن صداس که بدون استیج جلو این امر ممکن نیس
پیشنهاد من خرید یه چهار کاناله خوب یا دو تا دو کاناله خوب مثه 420 و تهیه یه کامپوننت خوب برای استیج جلو در صورت حال:ساخت کیک پنل و متعجب شدن از صدای کامپ در استیج جلو
اون مکس پاور مهم نیس یه جورایی الکیه:31:
احتمالا اصله 1073
- RMS Power Rating:
4 ohms: 111 watts x 4 chan.
4 ohms: 278 watts x 2 chan.
2 ohms: 139 watts x 4 chan.
مشخصات infinity reference 7541a
RMS Power Rating:
4 ohms: 100 watts x 4 chan.
2 ohms: 150 watts x 4 chan
lمشخصاتJBL GTO1004
2 کانال 220 وات MAX