تا اونجایی که من یادمه سیستم شما ضعیف بود . لطفا مشخصات سیستمتون رو هم بنویسید .نقل قول:
Printable View
تا اونجایی که من یادمه سیستم شما ضعیف بود . لطفا مشخصات سیستمتون رو هم بنویسید .نقل قول:
سلام دوستان . من يك مشكلي برام پيش اومده اگه ميشه منو راهنمايي كنين . من بازي F.E.A.R. Perseus Mandate رو روي سيستمم نصب كردم اما وقتي اجراش ميكنم وارد بازي ميشه . بازي هم لود ميشه ولي بعد حدود 10 ثانيه يكدفعه مانيتورم پيغم پاور سيوينگ مود ميده و خاموش ميشه و ديگه هيچ كاري نميشه كرد و بايد سيستم رو ريست كنم . ميخواستم ببينم كسي تا حالا به اين مشكل برخورد كرده .براي حلش چيكار بايد كرد ؟
سلامنقل قول:
مشخصات سیستم و مدل مانیتورت رو لطفا بگو
CPU amd athlon 4000 dual coreنقل قول:
VGA 7300gt ASUS
رم فعلاً 1 گیگ ولی احتمالاً تا چند روز دیگه یه 512 هم اضافه میشه
مشخصات که میخوره:8::8:
اگه کسی کرک devil may cry 4 رو داره لطفا لینک بده. خیلی ممنون.
MB : DFI lanparty DKنقل قول:
CPU : intel E8400
RAM : patriot 4GIG
VGA : ATI 4850 gigabyte
monitor : LG w1952s
بعضی از بازیها اینجوری میشن من دوسه تا بازی رو این حالت دیدم همین اسیسن تو سیستم یکی از بچه هانقل قول:
اینجوریبود میرفت تو بازی ولی دیگه هنگ میکرد و نمیشد کاری کرد باید ریست میشد اون از کارت گرافیکیش بود شما
سیستمت خوبه از لحاظ رم و سی پی یو ولی اطلاعی درمورد کارت های ATI ندارم احتمالا از کارت گرافیکیت باشه
رادونش کمه فک کنم باید Ati میگی رادون بالای 8000 بگیری
مدل كارت گرافيكت رو از اينجا نگاه كن:نقل قول:
Start->Run->type dxdiag->Display
توي قسمت Device همون خط اول اسمشو نوشته
امروز توي بازي اساسين هم همين اتفاق افتاد!!! . در مورد كارت گرافيكي هم اينو بگم اين كارتي كه من دارم جديد ترين كارت گرافيك ATI يه در حال حاضر كه تقريبا با Gforce 9800GTX برابري ميكنه!!! . پس از لحاظ كارت گرافيك من مطمئنم . منم خودم گيج شده . فكرميكنم چون جديده از لحاظ درايور مشكل داشته باشه؟نقل قول:
كسي ديگه از دوستان نظري ندار ه؟
سلام...نه مربوط به كليدها نيست..حتي وقتي هيچ كليدي رو نميزنم هم بوق ميزنهنقل قول:
]صداي بوقش ربطي به زدن همزمان چند كليد داره يا نه؟
يه طرح خاصي داره؟ مثلا دو تا بوق بزنه ساكت بشه باز دو تا ديگه؟
ريتم خاصي نداره... 30 ثانيه يكراست ميزنه/ يخورده ميمونه دوباره .. بعضي اوقات خيلي كوتاه بعضي اوقات بلند
اگه ميتونيد كمك كنيد