بله خب سرعت همه رو ادغام میکنه دیگهنقل قول:
قیمتشون زیاد به صرفه نیس
این یکی 16 میلیون قیمت داره:n04::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله خب سرعت همه رو ادغام میکنه دیگهنقل قول:
قیمتشون زیاد به صرفه نیس
این یکی 16 میلیون قیمت داره:n04::n02:
یکی هست 1.5 میلیون قیمت دارهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرعت ایرانسل برای من شدیدا داغون شده الان به 2 مگابیت رسیده !
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا من دیروز اومدم اسکرین شات گذاشتم از سرعتم 8 مگابایت بر ثانیه بود، چشم خورد:n02: امروز سرعت بین 1تا 2 مگابایته و بالاتر نمیره!اصلا سابقه نداشته تو یک سال اخیر 4g نزدیک خونمون سرعتش اینقد کم شده باشه، عجیبه واقعا:n23:
دوستان برای گوشیم نیاز به یه بسته داشتم که الان رفتم تو پیشنهادات ویژه ایرانسل زده ۲ گیگ ۵ تومن تاریخ انقضا زده پس فردا. منظور این طرح چیه یعنی ۲ روزه باید ۲ گیگ رو مصرف کنم یا تا ۲ روز این طرح برقرار هست؟ کلا برای ۱ ماه گوشی من این ۲ گیگ کافیه ممکنه این طرح مدت دار نباشه و حجمی باشه و ۲ گیگ مدت زمانی نداشته باشه؟
دیشب سرعت دانلود افتضاح بود :n15:بزور 400 ~ 500 کیلوبایت میشد :n35:
اين مربوط به ٣٣٧٢ دوست مننقل قول:
زير دكل لزوما بهترين جا نيست
دقيقا اگر بتوانين هم ارتفاع سكتور با ديد مستقيم و متقابل با فاصله ٥٠ متر بهترين موقعيت رو داره
من با آيفون حدود ٥٧- بهترين سيگنال
-------
بله تا دوروز بايد استفاده كنيننقل قول:
نوشته تا ٢٠١٦/١٠/١٥
اين طرح ها معمولا براي مراسم طراحي شده و تاريخ اتقضاء داره چه استفاده بشه چه نشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سردار جنگل
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ارتش میلیونی دانلودر ها:34:
ماموریتتون در ایرانسل تمام شد این حال و روز ایرانسله:24:و گند سرعتش دراومده:wac:
برای حمله گازانبری به یک آی اس پی دیگه آماده باشید:n24:
بچه های جستجوی عملیات به دنبال یافتن آی اس پی جدید هستن
بعد از اینکه پیدا شد دستور حمله صادر میشه و با تمام توان دانلود را شروع کنین:47::n25::n24:
و آی اس پی جدید را هم از پای درآورین:34:
میشه از اطلاعات بیشتری از سرویس منو بذارید اسکرین بدین؟نقل قول:
ستاره مربع دوصفر یازده مربع بگیر یه اسکرین بگیری ممنون میشم!:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بله جناب خروجی رو یک سیم هست اما نت با هم ادغام میشه مثال زدم براتون دیگهنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40
سلام آيا در مودم huawei B315 قابليت انتخاب باند ١٨٠٠ يا ٢٦٠٠ وجود دارد ؟ چگونه بايد آنرا انتخاب كرد چون در برنامه داخل مودو موجود نيست
تاپیک مودم پست می زدید بهتر بودنقل قول:
با دو برنامه زیر میشه
Ltewatch_h
E5186_toolbox
راحت یافت میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
شما میتونید شارژ خط ب خط برای خرید بسته بخرید با تخفیف / یعنی اگه 60ت شارژ برای خرید بسته نیاز دارید 54 تومن پرداخت کنید . قسمت بازارچه این انجمن افرادی هستند که میفروشند . خود بنده هم یکی از همین افراد فروشنده ام
به نظر من ایرانسل به خاطر دانلود زیاد شبانه کسی رو محدود نمیکنه . شبانش به هرحال رایگان نیست چرا باید با محدود کردن کاربرا درآمدش از ساعت های مرده و غیرپیک رو از دست بده؟
فقط یه چیزی رو توی تایم شبانه من متوجه شدم که مثلا من 112 گیگ دانلود و آپلودمه ولی مای ایرانسل میگه 120 گیگ تموم شده . توی تایم روزانه این مشکل رو ندارم . نمیدونم جریانش چیه.
واسه ما 1 ساعته نامحدود 15 دقیقه بیشتر کار نمیکنه بعدش نت قطع میشه :n27:
امكانش هست لينك اين دوتا برنامه رو بديد تو اينترنت نتونستم پيدا كنم چند تا سايت روسي هم بودند كه بايد عضو مي شدمنقل قول:
تست اینترنت 100 مگابایتی در تهران
محمدرضا بیدخام سخنگوی شرکت مخابرات تهران از تست اینترنت با سرعت 100 مگابایت در تهران خبر داد.
وی اعلام کرد این ارائه سرویس برای عموم به عنوان برنامه در دست انجام شرکت مخابرات قرار دارد.
وی در خصوص رونمایی از این سرویس گفت: این سرویس که به تازگی و همزمان با نمایشگاه تله کام رونمایی شد، هم اکنون در برخی مراکز مخابراتی تهران در حال تست است ./ باشگاه خبرنگاران
فکر کنم منظورشون مگابیت بوده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر روی سیستم NET Framework 4.0.30319.1 نصب نیست اینهم باید نصب بشه تا نرم افزار بالا کار کنه .
بله مگابیت هست.احتمال زیاد هم روی فیبر هست. الان مخابرات اصفهان توی یه منطقه خاصی FTTH راه اندازی کرده با سرعت 50 مگابیت که فعلا برای مراکز ادرای تجاری و غیره هست. غیر از هزینه اولیه 600 هزار تومانی اش جالبه که نوشته نسبت به سیم کشی ( یا فیبر کشی) داخل ساختمان تعهد با مخابرات نیست و فقط تا دم در تحویل میدن! و هنوز هم حجمی....نقل قول:
بله 100 مگابیت بوده و سرویس VDSL2 هست روی سیم های مسی.اگر این سرویس واقعا بتونه توی ایران با این وضعیت سیم ها ارائه بشه فوق العاده عالیهنقل قول:
چ فایده وقتی همه جا پوشش گسترده نداره؟نقل قول:
فقط تو شهر های مرکز میدن!
اینجوری فکر نکنید راجع بهش. هر تکنولوژی جدیدی که بیاد فایده داره حتی اگر برای همه نباشه.VDSL2 از سال 2006 وجود داشته چرا الان به فکرشون رسیده که در اختیار مردم قرارش بدن؟ چون adsl دیگه نمی تونه رقیب 4G باشه و مخابرات کاملا احساس خطر کرده.مطمئن باشید هر چی تکنولوژی های جدیدتر بیاد فضا رقابتی تر می شه.البته هنوز فاصله زیادی داریم تا نامحدود شدن اینترنت ولی افزایش سرعت هم گام بسیار مهمیه.مطمئنا اگر این قضیه واقعا نهایی بشه و موفق بشن اینترنت پرسرعت در حد 30 40 مگ رو حتی به خونه ها بفرستن یه شرکتی مثل ایرانسل هم بیکار نمی مونه و اونقدر سعی می کنه پهنای باند و پوشش رو زیادتر کنه که بازار رو بدست بگیره و این درنهایت به نفع من و شمای مصرف کنندس.نقل قول:
کسی با این مسئله در مورد محاسبه حجم شبانه برخورد نکرده؟نقل قول:
دوستان ایا این دکل نزدیک به ما ایرانسل هست ؟ و اینکه تری جی هست یا فور جی؟ ممنون http://uupload.ir/files/0a32_img_20161014_133056.jpg
ایرانسله و روش تجهیزات TDD هم سوارهنقل قول:
ولی به نظرم 3 جی میاد
من حدسم اینه که فورجی هم دارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من 4 تومن دادم برای دوشب دانلود نامحدود 3 ساعته ولی متاسفنه سرعتم از 500 کیلو بالاتر نرفت در حالی که تا قبل از راه اندازی این وایمکس جدید سرعتم 3 مگ بودنقل قول:
کلا با زور 5 گیگ بزور گرفتم
سرعت دانلود نامحدودش خیلی داغون شده
الان این مشکل قراره حل بشه یانه؟ کسی خبر داره مشکل باز چیه آخه
من دانلودم زیاده ولی محدود نشدم تا حالا. بازم میگم به نظرم ایرانسل به خاطر دانلود زیاد کسی رو محدود نمیکنه
اینم همین الان ساعت 5:30 صبح
نقل قول:
دانلود در اینترنت یعنی انتقال اطلاعات از اینترنت به کامپیوتر این اطلاعات موقتی باشه یا ذخیره بشه یا نشه بهر حال این عمل صورت گرفته
خودتون میگید فقط برای یه وبگردی 400 تومن میدید 120 گیگ در ماه شما اگه بخاید بازی و فیلم دانلود کنید که نتو منهدم میکنید
یعنی شما فقط یه سایت باز میکنید بعد عکساش و متنش لود میشه اونو یه نگاه میندازید و میرید یه سایت دیگه و یا ایمیلاتونو فقط چک میکنید اونوقت 400 تومن پولو اونم ماهیانه با حجم 120 گیگ میدید برای این کار صرفا !؟
فکر نکنم ! من با احتمال 100 درصد میتونم بگم شما از صبح تا شب فقط کلیپ توی یوتیوب یا واتزآپ یا تلگرام میبینید بعد فکر میکنید این عمل دانلود نیست من چقد کم مصرفم :n05: به عرضتون برسونم این عمل همون دانلود هستش با این تفاوت که شما میبینید و تموم میشه میری بعدی ولی یه نفر دیگه فیلم دانلود میکنه بعد ذخیره میکنه بعد هم میبینه هیچ فرقی بین اینا نیست از نظر مصرف
در ضمن من خودم هم بازی وو هم فیلم دانلود میکنم هم بازی آنلاین میکنم این همه پولوم نیاز نیست بدم 350 تومنم من توی یکسال میدم
من دو ماهه كه از 4g ايرانسل استفاده ميكردم ولي ديشب متوجه شدم مودم چقدر تاثير گذاره تا ديشب با مودم ايرانسل LH92 سه ساعته شبانه بين ١٥ تا ٢٠ گيگ ميگرفتم ولي ديشب با مودم هواوي B315 تونستم ٤٥ گيگ سه ساعته بگيرم غير از مودم هيچ چيز ديگه اي عوض نشده با مودم قبلي ١.٥ تا ٢ گيكا بايت در ثانيه سرعت داشتم ولي با اين مودم ٥ گيگا بايت سرعت گرفتم
دوستان ایا راهی برای تغییر فرکانس اتصال به شبکه برای گوشی هم هست ؟
احتمالاً فرکانس رو عوض نکردید مثلاً بذارید روی 2600 ؟ چون مودم LH92 تا جایی که میدونم نمیشه فرکانس رو بطور دستی عوض کرد و 1800 هم معمولاً سرعت خوبی نداره .نقل قول:
کسی رو محدود نمی کنه ولی بالاخره چمع می کنه طرح های ساعتی برای زمانی 3G هستنقل قول:
تا زمانی که فرهنگ استفاده جا نیفته همین مشکل هست یک روزی شرکت کم می یاره جمع می کنه یا محدود می کنه یا گرون می کنه به صرفه نباشه
همین تاپیک دوستانی فیلم 50 گیگی زدن البته ایشون نیست قطعا 1000 نفر مثل ایشون هستن در حالی همچین فیلم سخت افزار های جند 10 میلیونی می خواد تا حداکثر کیفیت رو بشه ازش گرفت پایین تر از اون فرقی با فایل 5 گیگی نداره این یعنی اصرف و روزی جلووش بسته می شه .
فعلا که طرح نامحدود ساعتی رو جمع نکردن . یه سری ها هستند خیلی انگار مشتاقن این طرح جمع بشه .
حالا تا اون موقع می دانلوووووودیم
بنده گفتم استقاده معمولم هست :) دوما شما کارت با اینترنت همین های هست که گفتی کار بنده خیلی بیشتر از اینچیزاستنقل قول:
دوما بنده صبری ندارم که دانلود هامو بزارم شب مثال همین دیروز که ویندوز سرور 2016 اومد :)
دوستانی که می گید چرا مردم زیاد دانلود می کنن یه سوال دارم ازتون
فکر کنید توی یه منطقه کم امکانات مردم به شدت سوتغذیه داشته باشن و چندین بار به مدت کمی وضعیت غذایی بهتر شده باشه و دوباره وضعیت به حالت قبلی برگشته باشه
بعد از مدتی یه دفعه یه رستوران باز می شه اونجا می گه با پرداخت مبلغ کمی پول هر چی دلتون می خواد بخورید ولی یه زمزمه هایی هم به گوش می رسه که این رستوران هم تا ابد برجا نیست و بالاخره تعطیل می شه یه روزی. به نظر شما عکس العمل عادی مردم چی می تونه باشه؟
دقیقا اینجا هم همون قضیه صادقه فقط غذا شده اینترنت. وقتی می شه صحبت از فرهنگ سازی کرد که عطش مردم رفع شده باشه نه اینکه چندین سال از اینترنت های مذخرف و تصمیم گیری های احمقانه یک شبه رنج کشیده باشن و بعد یه شرکت بیاد و اینترنت خوب ارائه بده که اونم همش می گن احتمالا بر می داره.خوب معلومه هر کسی سعی می کنه تا جای ممکن استفاده کنه.
اتفاقا به نظر من اگر ایرانسل بتونه برای مدتی مثلا 1 سال و نیم در عین نگه داشتن سرعت این طرحش رو هم نگه داره خیلی ها دیگه عطش دانلودشون می خوابه چون هم هاردشون پر می شه هم چیزی نمی مونه واسه دانلود.خود من الان چندین شبه دانلود نمی کنم چون واقعا تموم شده دانلود هام :n02: از فیلم و سریال تا بازی هر چی شد دانلود کردم اتفاقا سرعت دانلودم به اندازه شبی حدود 190 گیگ هم هست ولی دیگه واقعا چیزی ندارم دانلود کنم با توجه به شناختی هم که از خودم دارم اگر من بتونم به سیری از دانلود برسم همه می تونن:n08:
اونوقت می شه از فرهنگ سازی صحبت کرد
دوستان این ۲گیگ نت رایگان برای ثبت نام سرشماری کسی گرفته تا الان ؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
سلام
دوستان کسی نمی دونه xiaomi mi 5 با شبکه ایرانسل سازگاره یا نه؟
مثلا با 4G+ سازگاره؟
تو Gsmarena نوشته Cat12