منم دقیقا60 روز دیگه الوداع می کنم:n28:
Printable View
منم دقیقا60 روز دیگه الوداع می کنم:n28:
دوستان من افتادم مرزبانی آ . غربی
آدرسش کجاست؟ از کجا میشه گرفت؟
اگه اشتباه نکنم باید بری فرماندهی مرزبانی آ. غربی ارومیه از اونجا انشالله تقسیم میشین.نقل قول:
باز اگه خواستی از فرماندهی مرزبانی آ. شرقی تو بارنج آدرس دقیقش را بگیر.
خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد ما هم اشتباه کردیم رفتیمنقل قول:
موفق باشی.
یچیزی کمتراز0%نقل قول:
من امروز اعزامی پرندک بودم، رفتیم لباس دادن و توجیه شدیم. 3-4 روز مرخصی دادن هفته دیگه میریم.
مرسی رفیق:n11:نقل قول:
7صبح رفتیم به محل اعزام اما گفتن فرداست روز اعزام فردا هم که جمعه است . بلیت ها رو دادن گفتن اینجا نمیاید میرید ترمینال.
خلاصه فردا میریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون برای راهنمایی هات:n12:
من امروز اعزامی پرندک بودم، رفتیم لباس دادن و توجیه شدیم. 3-4 روز مرخصی دادن هفته دیگه میریم.
منم اونجا بودم زمانی که گروه 33 توپخانه بودش!نقل قول:
5 کیلومتر بالاتر از لشکر 23 دیگه؟؟؟
سلام
بچه ها کی امروز خضرایی بود؟؟؟؟
دوستان سلام. من آموزشیم تموم شد. تو تقسیمات گفتن افتادی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، چه قسمتها و بخشهایی احتمال داره بیفتم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه:n01:
رفیق ما صبح امروز رفت سپاه عاشوارا تبریز، آموزشش رو دادن نیشابور، فکر میکنم شهید هاشمی نیشابور باشه.. چجور جاییه؟ یه سری میگن هتله، یه سری میگن بیابونه و سخت میگیرن و اینا.. تا خود نیشابور چقدر راهه؟ تا مشهد چطور؟ مرخصی هاش چطوره؟
همه جا احتمالش هست تقسیمتون کنن.. راهور، پلیس راه، کلانتری ها، وظیفه عمومی، پلیس مواد مخدر، پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری، پلیس اطلاعات، عقیدتی و سیاسی، حفاظت اطلاعات، بخش های اداری و ستادی، بهداری، بیمارستان های ناجا (امام سجاد و امام علی) و...نقل قول:
مرسی از جوابتون دوست عزیز! یه سوال دیگه داشتم و اینکه آیا درجه تو این که کدوم یکی بیفتم تاثیر داره؟نقل قول:
تاثیری نداره.. اینکه چقدر کار بلدید میتونه موثر باشه.. مثلا اگر به کارهای کامپیوتری واردید میتونید امیدوار باشید که بعنوان کاربر سیستمی برتون دارن... قسمت های اداری و ستادی و فاوا و...نقل قول:
راهور هم تمایل زیادی به جذب افسر داره.. ترجیحا س3 و س2 و اگر نشد استوار یا گروهبان..
بله همونه، جای بدی به نظر نمیومد.نقل قول:
خدا بیامرزه گروه 33 توپخونه رو داداش جمع کرده رفته سنندج به جاش گروه عملیات روانی اومدهنقل قول:
نه اونجایی که داداشمون میگه 02 هستش
خدا رحم کنه به اون هایی که دوره کد مراتکاور رو خوردن بهشون صبر بده استخون هاشون از سرما میترکه وسط کوه های پرندک هستش اخرین پادگان نزاجا
محتوای مخفی: پست اصلی
نقل قول:
خوب با این وضعیت 24 ماهه شدن خدمت، همه میخوان زودتر برن خدمت
میخوام ببینم اگه سریعتر انصراف بدم و خودم رو برای خدمت معرفی کنم، امکان داره قبل از 1 فروردین 94 اعزام بشم؟ ( که خدمتم نهایتاً همون 21 ماه باشه )
از طرفی هنوز دوره ی 15 روزه کارت سبز (دوره تکمیلی) رو ندیدم (که اگه بیفتم سپاه دیگه آموزشی نداشته باشم)
اگه انصراف بدم، بعد خودم رو معرفی کنم و قبل از گذراندن دوره دوم اعزام بشم چی میشه؟:n13:
ضمناً مدارک کارت ایثارگری چی میخواد؟
اگه سریع انصراف بدی و تو همین آبان ماه دفترچه پست کنی حتما همینوره سال اعزام میشی و به قانون 24 ماه نمیخوری. اگه تصمیمت رو گرفتی که حتما انصراف بدی وقتتو تلف نکن سریع تر برو انصراف بده.نقل قول:
برای کارت ایثارگری باید پدرت بیاد تهران انتهای اتوبان ارتش پادگان 401، همین گواهی که میگی رو میاره با کپی کارت ملی و شناسنامه و 2 تا عکس. اونجا سابقش رو چک می کنه اگه باشه 2 ماهه کارتش رو پست میاره به آدرس خونتون.
در مورد اون که قبل از دوره اعزام بشی اطلاعی دقیقی ندارم که چیکار باید کرد.
سلام
من سنواتم 30/6/92تموم شده. میخواستم ببینم واسه مسافرت خارج از کشور و دریافت پاسپورت میشه وثیقه گذاشت؟ وقتی برگشتیم وثیقمونو برگردونن.
ممنون از پاسختون.
الان دانشجویی؟ یعنی غیبت خوردی؟نقل قول:
سنوات تموم بشه میری تو غیبت و دیگه امکان وثیقه گذاشتن و گرفتن پاسپورت وجود نداره.
اقا ما امروز رسما دهنمون سرویس شد...از اراک رفتیم پدافند همدان..اونجا قبولمون نکردن هفته بعد قراره بفرستنمون پدافند سمنان.!
سمنان خیلی افتضاحه؟! امیدی هست...همه بچه ها وقتی فهمیدن از همدان افتادیم سمنان دپرس شدن...
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
نه دقیقا همین تاریخ درسم تموم شده.نقل قول:
هیچ راهی نداره یعنی؟
متاهل بودن تاثیر نداره؟ میخوایم ماه عسل بریم.
آخه پادگان خیلی بزرگی هست عملیات روانی فک نکنم اون قدر نیرو داشته باشه که پادگان به این بزرگی بخواد:n13:نقل قول:
خدا بیامرزه گروه 33 توپخونه رو داداش جمع کرده رفته سنندج به جاش گروه عملیات روانی اومده
خب اون تاریخ درسِت تموم شده الان رفتی تو غیبت! اگه غیبت نداشتی یکم دوندگی می کردی میشد ولی غیبت داری نمیشه.نقل قول:
متاهل بودن هم وقتی غیبت خوردی دیگه تأثیر نداره.
من بهمن دانشگام تموم شه و دفترچه پست كنم،سال بعد اعزامم.چون امسال ارسال ميكنم،خدمتم چند ماهه ميشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
24 ماه. ملاک تاریخ اعزام هست نه تاریخ ارسال دفترچه.نقل قول:
این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گيج شدم.هركي يه چيز ميگه!!!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای کسی خدمت ایثارگری، کارت ایثار لازمه؟نقل قول:
خودم میتونم برم تهران یا حتماً باید پدرم بره؟ یعنی اگه مدارکش رو ببرم انجام میشه؟
من شنیده بودم باید بره یگان محل خدمت. ( یگان تو همین استان هست )
شرمنده؛ در همین مورد منم سؤال دارم:نقل قول:
مگه بعد از پایان سنوات و فارغ التحصیلی، 1 سال مهلت نداریم؟
متوجه نمیشم! چطور میشه که بعد از اتمام سنوات، ایشون میرن تو غیبت؟!
خودتم میتونی بیایی دنبالش، باید بیایی تهران تمام مدارک رو بیاری اگه سوابق پدرت رو تهران نداشته باشه بعد باید بره یگان خدمتی. اگه سوابق تو اون پادگان 401 باشه دیگه نیاز نیست بره یگان خدمتی.نقل قول:
ایشون هم گفتن 92/6 سنواتشون تموم شده الان آبان 93 هست! پس مهلت یک سال ایشون تموم شده!
ملاک تاریخ اعزامه نه تاریخ پست دفترچه!نقل قول:
اون ملاک تاریخ پست برای مشمولان غایب هست تا تشویق بشن بیان خدمت! برای افرادی که غیبت ندارن ملاک تاریخه اعزام هست.
باقیمانده توپخونه هم اسمش شده گروه 43 یه پداگان دیگه هم هستش فکر کنم پدافند 99 یه چند تا بقله هم شده اخرین پادگان ته جاده دنیا شده مراتکاورنقل قول:
دوست عزیز زمانی میشه از کشور خارج شد که شما دانشجو باشی و باید حتما دانشجو باشی فارغ شده باشی حتی اگر 1 سال هم وقت داشته باشی دیگه نمیتونی خارج بشی از کشورنقل قول:
پس در نظر داشته باشید حتما باید دانشجو باشید
دو تا نکته هم داره
باید سنوات تحصیلی رو رعایت کنید یعنی کارشناسی 5 سال کاردانی 2.5 سال
اگر بیشتر شده باشه حتی اگر دانشجو هم باشید دیگه نمیتونید خارج بشید
دومین نکته اینه که نباید غیبت پشت دفترچه ای داشته باشید زمانی که دانشجو شدید بازم نمیتونید خارج شید
من غیبت داشتم ولی عفو شد
خواستم ببینم الان امکانش هست برای معافیت کفالت اقدام کنم؟
اگه توی بهمن اقدام کنی ، برگ سفیدت اینور سال میاد . خدمتت میشه 21 ماه . هرچند که سال دیگه اعزام بشی . . . .نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : خودمم گیج شدم !!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش 2 : سردار کمالی در اون مصاحبه گفته که :یعنی ارسال دفترچه و دریافت برگ سفید . . . .نقل قول:
در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کردهاند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.
پس همون 21 ماه میشه .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش 3 : ظاهرا اشتباه برداشت شده بود . . . . با عرض پوزش . . .
قبلا تفسیر کردیم که برای مشمولین غایب گفتن که اگه تا بهمن اقدام کنن و سال 94 اعزام بشن 21 ناه خدمت میکنن.نقل قول:
کسی که غیبت نداره و در حالت عادی سال 94 اعزام بخوره 24 ماه خدمت میکنه.
کسی که معافیت تحصیلیش تموم بشه دیگه حق خروج از کشور را نداره.نقل قول:
خیرنقل قول:
شما اگه برین خدمت اضافه شما عفو میشه، تا جایی که ما اطلاع داریم کسانی که غیبت دارن نمی تونن از معافیت استفاده کنن.
دوست عزیز زمانی بخشیده میشه که شما خدمت قانونیتون رو انجام داده باشید مثلا الان که 21 ماه هستش شما باید برید خدمت بعد از 21 ماه سنواتتون رو میبخشننقل قول:
حتی فکر نکنید که الان بخشیده شده و سنوات ندارید میتونید دانشگاه شرکت کنید از نو
نه این خبرا نیستش اینا از من و شما خیلی زرنگ تر هستن
شرطشم این بود که بعد از اتمام خدمت قانونی سنوات بخشیده میشه
در مورد 24 ماه شدن خدمت سربازی از فروردین 94 به بعد و اینکه اگه کسی اینور سال دفترچه بفرسته و اعزامش بیفته سال 94 و برداشت و استدلال های دوستان از فرمایشات سردار کمالی باید عرض کنم که تجربه ثابت کرده که در موقع اینگونه افزایش خدمت ها همیشه ملاک تاریخ اعزام بوده و نه تاریخ ارسال دفترچه و ثبت مدارک در پلیس +10.. بعنوان مثال برگردیم به سال 91... بنده اسفند 90 اعزام شدم و خدمت بنده 17 ماه بود (1 ماه به دلیل کسری لیسانس)، اما بخشنامه ای بین اواسط یا اوخر اسفند دراومد که خدمت از ابتدای سال 91 مبشه 21 ماه... این تحلیل ها و بررسی ها در مورد 18 یا 21 ماه بودن خدمت برای کسایی که از 91 اعزام شدن اما مدارکشون رو قبل از 91 فرستادن اون موقع هم وجود داشت اما در نتیجه تمام افرادی که در هر تاریخی قبل از سال 91 دفترچه فرستادن اما اعزامشون افتاد بعد از سال 91 خدمتشون 21 ماه شد. پس در عمل (باز به نظر بتده) ملاک تاریخ اعزام خواهد بود و نه تاریخ ارسال دفترچه..
از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره! مثالی که دوستمون زد خود من هستم که بهمن ۹۰ دفترچه پست کردم اعزامم شد اول اردیبهشت ۹۱ ، خیلی مثل من امیدوار بودن ۱۷ ماه خدمت کنن اما عملا تا اخرین روز ۲۱ ماه ما خدمت کردیم .نقل قول: