محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بودنقل قول:
Printable View
محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بودنقل قول:
ببین مشکل اینه که مرکز مخابراتی ما نسبتا شلوغه.نقل قول:
ولی نمایندگی گفت سرعت شبانه به کف سرویس میرسه.
مثلا اگر من 1 مگ بگیرم و سرعتم 128 باشه در 5ساعت 2.2گیگ میتونم بگیرم.
اما من با همین های وب در 3ساعت دارم 2.5 گیگ میگیرم.
شماره پشتیبانی پارس انلاین تهران چنده؟
نخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومننقل قول:
منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم
انشالله که اینجوری باشه ، وصل بشم خبرشو میدم بهتنقل قول:
پیامت نیومده دوباره بفرست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوست عزیز این مشکل از جانب پارس نیست بلکه از سمت لینک دانلود شما ایجاد میشود و ارتباط مستقیم با سرور اون سایت داره ... اگرم محدودیتی از جانب اون سایت برای ماکسیمم سرعت تک لینک نباشه , به عدم سازگاری سرور مربوطه با ISP مربوط میشه ....نقل قول:
من که از موقعی که یادم میاد تعداد لینک های همزمان دانلود منیجرم به هنگام دانلود 6 یا 7 بوده....چیزی نمیزارم هدر بره :n02:
82205نقل قول:
شماره پشتیبانی پارس انلاین تهران چنده؟
حرف شما سنده دوست عزیز , قصد زیر سوال بردن نداشتم فقط کمی در محاسبه هزینه دچار مشکل شده بودم :n16:نقل قول:
نخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومن
منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم
اینجوریشو دیگه ندیده بودم:n02:نقل قول:
تا قبل از ساعت 2 سرعت با همون لینک هایی که میزارم تو شبانه 500 هست همین که ساعت 2 میشه میاد رو 120:n09: سرور سایت هم ایران هست:n10:
شاید تو یه ثانیه تمام کاربرا هجوم میارن و پهنای باند کم میاد:n02: تا ساعت 4 همین وضع هست بعد از اون هم سرعت میشه مثل روزا 550:n13: نمیدونم چرا پارس اینجوری میکنه !!! شما خودت چه طرحی داری و سرعت زایگان و غیر رایگانت چقدره؟
من 3 تا خط از پارس دارم 2 تا 2 مگابایت + یکی 1 مگابایت که 2 تاش از یک مرکر مخابرانیه و یکیش هم از مرکز مخابراتی دیگر...نقل قول:
سرعت دانلوده روزانم تا قبل از بستن روی 9 مگابایت برای هر 3 خط :
440-480
در شب :
300-400
نتیجه تست شبانه بعد از بستن بر روی 9 مگابایت هم چند روز بگذره اطلاع رسانی میکنم , چون با یک شب نمیشه نتیجه گرفت
اما سرعت روزانه در روز شده :
750-780
من پارس آنلاین یزد هستم سرعت 2 مگ ساعات 2 تا 7 حدود 4.39گیگ گرفتم تا یک سال 1.24 ترابایت دانلود گرفتم خیلی وخشتناکم من سال 1390 پیشگامان منتفرم مهجر نرم افزار Throttle 6.9افزایش سرعت دانلود نرم افزار Free Download Manager مدیریت دانلود ((( imd نه ))) با تنظیمات پخش دانلود هر فایل 200 زدم سرعت دانلود 240 تا 400 مچرخه کوتاه مدت تا 950 رسید چند روز بعد نرم افزار AutoScreenRecorder.Proضبط فیلم دستکاپ زدم تا ظاهرا فراتر از 1MB/S خودم چشم دیدم دوباره وخشتناکه چند ماه بعد سفر به هنک کنگ هتل 6 روزه اقامه شد اینترنت نامحدود سرعت دانلود 18mb/s تا کمتر از 1 ساعت 55 گیگ گرفتم هیولانقل قول:
منم منظورم اصلا این نبود ، فقط برای اطلاع دوستان گفتم اگه خواستن میتونم بزارم که از قیمت اطلاع داشته باشننقل قول:
عزیز این که میگی قبل شبانه سرعت بالاست بعدش همون لینک پایینه به سرعت پورت اون سرور مربوطه ، مثلا قبل شبانه چون فشاری روی مرکز مخابرات شما نیست با یه سرور معمولی هم لینک داشته باشید با نهایت سرعت بهتون دانلود میده ولی موقع شبانه باید سرور دانلودتون قوی باشه تا بتونه نهایت سرعت رو بده ، مثلا از سرور مایکروسافت یا اپل یه لینک بزار دانلود کن در همون ساعت شبانه میبینی سرعت خیلی بالاست ( البته این رو من تو چند isp دیگه تست کردم و احتمال زیاد تو پارس آنلاین هم همینه )نقل قول:
دوستان الان 1ماهم تموم شد ولی وقتی میرم تو پروفایلم و میخوام تمدید اشتراک کنم اون منوی تمدید اشتراک نیست و همه منوهای دیگه هس!مشکل از چیه!؟
سايتي كه گزارش مصرف رو ميشه ديد آدرسش چي هست دوستان ؟
من تو اين سايت ميرم با يوزر پسوردي كه دارم نميتونم وارد شم
کد:http://user.parsonline.com/
اعتراف میکنم که این اولین باری هست که این ادرس رو میبینم :n02:نقل قول:
من با این ادرس همیشگی مصرف رو میبینم که خیلی ناقص هست ! ولی این netbill اگه کار کنه، حتما کاملتر خواهد بود ! ( منم نتونستم وارد بشم ! )
کد:http://91.98.31.86/OneBill/Login.aspx
«رسي ... چه قدر بد هست سيستمشون ...نقل قول:
بچه ها من میخوام 2 مگ یک ماهه محدود بگیرم
هزینش چه قدره ؟
ساعات رایگانش سرعت دانلود در بهترین و بدترین حالت چنده ؟
پینگچطوره ؟ میشه مثلا شبکه های TV زو از این سایت دید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش رو از اینجا ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی هم که گفتی سروراش داخل ایرانه.براحتی میشه باهاش انلاین نگاه کرد.
جشنواره جدید پارس آنلاین برای بازگشایی مدارس !!! واقعا آخر خندس چون اصلا چیزی برای جذب مشتری نداره !!
مثلا تو جشنواره قبلیش که من ثبت نام کردم ( ۵ روز پیش ) ۲ مگ ۲ ماهه ۶ گیگ ( یعنی ماهی ۳ گیگ ) میداد ۲۴ تومن حدودا با کل هزینه های نصب و ... همش میشد همون ۲۴ تومن واسه ۲ ماه ، شبانه هم رایگان
حالا جشنواره جدید رو داشته باشید :
۲ مگ ۳ ماهه ۳ گیگ ( یعنی ماهی ۱ گیگ ) میده ۲۳ تومن
اینجاش جالبه :
هزینه نصب ۹۵۰۰ تومن اضافه خواهد شد
هزینه رانژ ۵۰۰۰ تومن اضافه خواهد شد
۶٪ عوارض شهداری و مالیات اضافه خواهد شد !!
- ( کم مونده بگه هزینه نگهداری از عمه کسی که خط رو رانژ میکنه براتون اضافه خواهد شد !!!! )
تازه از همه جالب تر این سرویس ها شبانه رایگان ندارد !!! ( یعنی برو بمیر با همون ۳ گیگ تو کل ۳ ماه باید سر کنی )
سلام
سرویس من رو 9 مگه، اون یکی دو روز رو مشکل داشت و قطعی زیاد بود، الان خوبه، البته خیلی وقته رو 9 مگ بستنشنقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت دانلود بستگی به منطقه مخابراتی داره و ...
برای من در بهترین حالت (وقتی مثلا" چند هفته دانلود شبانه هم نداشته باشم،
چون دانلود ممتد سرعت رو میاره پائین) سرویس یک مگ رو با 9 مگ جدید که بستن
تا 12 گیگ هم دانلود میشه کرد. در بدترین حالت هم بالای 5 گیگ دانلود دارم
قبلا" که رو 4 مگ بسته بودن، حداکثر 9 و حداقل هم 3 گیگ دانلود داشتم
البته با نیم ساعت اضافی که تو امضام هست که تو همون نیم ساعت الان بالای 1.5 گیگ میگیرم
سرعت روزانه سرویس هایی که روی 9 مگ بسته اند ، بالای یک مگ بر ثانیه هست
ببخشید شما کدوم شهر هستین که از این ترفند پارس انلاین استفاده میکنید؟نقل قول:
بچه ها خواستم ببینم 1مگ پارس انلاین تو ساعات شبانه حداقلش شبی چقدر دانلود میکنه؟
سلام به همهنقل قول:
صحبت این دوستمون تائید میشه بنده تست کردم،البته سرعت دانلود بنده روی 1 مگ بود:n02: با دانلود منیجر که اول صبحی خواب از سرم پرید.:n04:
جالب اینجاست که این سرعت 750 تا 1 مگ در اوایل روز از 6 صبح تا 10 یا 11 مشهوده وبعد اون سرعت میاد پایین هم توی speedtest.net و هم دانلود منیجر
و همون سرعت قبلی هست تو speedtest روی 2 مگ تا 3 مگ بالا پایین داره و دانلود منیجر هم میاد روی 300 تا 400 کیلو.:n01:
* هنوز شبانه رو تست نکردم.:n13:
شبانه رو تست کردی نتیجش رو اینجا اعلام کنید.نقل قول:
طرح 70% تخفیف هنوز پابرجاست؟
سرویس 2 مگ تا چقدر دانلود میده توی شبانه ؟
بهترین حالت چند کیلوبایت ؟
بدترین حالت چند کیلوبایت ؟
پینگ ها چطوره ؟
ظاهرا" همه جا کار میده، ربطی به شهرش نداره، فقط دیسکانکت و کانکتنقل قول:
بعد از 1:45 دقیقه و قبل از 7:15 رو مراعات کنید و یک شب تست کنید
.
دو تا پست بالاتر از سوالتون جوابش بود،نقل قول:
نکته مهم: بستگی به منطقه مخابراتی تون و شهرتون و توالی دانلود های شبانه تون داره!!
در بهترین حالت فعلا" 12 گیگ
در بدترین حالت 2، 3 گیگ هم گزارش شده
-------------------------------------------------------
سرویس 9 مگ روزانه در تمامی ساعات رایگان سرعت بالای یک مگا بایت بر ثانیه رو میده، برای یه سری از دوستان ظاهرا" اینجوری نیست؟
-------------------------------------------------------
فعلا که دانلود شبانه من از 400 به 200 رسیده و اوضاع تو روز هم تو این 2 3 روزه زیاد خوب نبوده
سرویست چیه؟نقل قول:
اگه اینجوره که خیلی خوبه من الان از مخابرات 2مگ دارم سرعتم 150-220 اصلا هم بیشتر نمیشه چون رو 2مگ بستننقل قول:
سلام و خسته نباشید.
سرویس 2 مگ را روی چند مگ میبندن؟ ( 2 مگ محدود POL-2048-3G)
اگر خطت مشکلی نداشته باشه روی 4 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بسته میشه.نقل قول:
دوستان تهران را کی خط هاش روی 9مگ میبندند؟کسی میدونه؟ مرسی
دوستان من تازه 2 مگابایت شارژ کردم ولی این چیزایی که شما میگید و من اصلا ندیدم
با یک مگابایت شبانه سرعت روی 100 بود و 1.5 گیگ دانلود میکردم
با این دو مگابایت سرعت فیکس روی 135 هست و 2 گیگ دانلود میکنیم
سروری که دانلود میکنمم عالیه - روز ها سرعتم با دو مگ روی 400 هست -ویز خطم روی 40 هست و snr روی 15 - خطم روی 4 مگ بسته شده
این که میگید شبی 5 گیگ 7 گیگ با دو مگ رو نمیدونم چجوریاس یه راهنمایی به ما بکنید
اَللهُ اَعلَمُ...:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
از چه سایتی و مثلا چه فایلی دانلود میکنید ؟! سایت های معروف ایرانی شبها سرعت هاشون رو محدود میکنن ! چند فایل با هم بزارید ، از یه سایت لیچ استفاده کنید ...
شب یه تستی با فایل های این سایت بکنید ببین چه سرعتی بهتون میده :
2 مگ محدود تهران ( خط روی 4 مگ بسته شده ) :
روزانه :
شبانه هم براتون امشب میزارم
تا الان که زیاد راضی نبودم چون سرعت بین 350 تا 450 در نوسان هست
انشالله شب سرعت دیگه پایین نیاد
خب سرویس ما هم وصل شد بعد از قطعی های زیادی که از های وب داشتم اومدم پارس
POL-512-2G دو ماهه پروموشن
خط رو 9 مگ بسته شده . اپلود هم 1 مگ ولی سرعتی بالاتر از 700 نداده بهم نوسان هم زیاد داره .
پینگم بالای 300 هست چیکار کنم ؟ پشتیبانی کاری انجام میده در این مورد ؟
کدوم شهریدنقل قول:
گرگان . از وقتی وصل شده سرویس کیفیت خط خیلی بد شده :n28: قبلا snr 40 بوده الان شده 12
trace بگیر مسیرتو ببینم.نقل قول:
از لحاظ نویز مطینی از خودت نیست؟نقل قول:
سیم برق ببین از کنار سیم تلفن عبور نکرده؟!
چجوری trace بگیرم ؟ از چه ای پی ؟
نه اخه قبلا های وب یا مخابرات 40 بوده ولی الان پارس شده 12 . سرعت هم خیلی نوسان داره :n13: