دوستان شبانه رو روزانه هم محاسبه میکنه سیستم:|
ی بار شب 5 گیگ دانلود کنین وضبش نگا کنین ببینیم حجم مصرفی روزانه چند شده:|
Printable View
دوستان شبانه رو روزانه هم محاسبه میکنه سیستم:|
ی بار شب 5 گیگ دانلود کنین وضبش نگا کنین ببینیم حجم مصرفی روزانه چند شده:|
دوستان كسي اين سرويس يك ماهه 17 گيگ 1 مگ ويژه مخابرات 25 هزار تومني رو گرفته ؟نقل قول:
سرعتش رو روي چند ميبندن ؟ محدوديت خاصي تو سرعت و نحوه استفاده و ... نداره ؟
سلام دوستان
یکی از رفقای من از 2020 اینترنت گرفته و خطش دیروز رانژه شده و اس ام اس اومده بهش و اسم کارشناس رو نوشته که قراره بیاد برای راه اندازی.
من خودم تا حالا چند تا اینترنت مخابرات رو روی مودم ست کردم.
به نظرتون کارشناس علاوه بر ست کردن مودم کار خاصی انجام میده که از دست ما برنمیاد؟
با همون یوزر پس که داریم میتونم ست کنم؟
کار دیگری ندارد، فقط 33=vci و username و password را ست میکند.نقل قول:
سرعت دانلود سرویسهای نامحدود 128 مخابرات که قبلا 30 بود و بعدا 19 شده بود، حالا 15 شده.
اين سرويس يك ماهه 17 گيگ 1 مگ ويژه مخابرات 25 هزار تومني خوبه ؟نقل قول:
سرعتش رو روي چند ميبندن ؟ محدوديت خاصي تو سرعت و نحوه استفاده و ... نداره ؟
من ندارم ولی با توجه به محدودیت حجم، فکر نمیکنم از نظر سرعت مشکلی داشته باشد و از بقیه سرویسهای مخابرات بهتر است. ضمنا از اول بهمن تبدیل به 20 گیگ داخلی و 10 گیگ بین المللی خواهد شد.نقل قول:
ولی همارا و صبانت و شاتل جشنواره هایی با قیمتهای خیلی با صرفه تر دارند.
برای دانلود شبانه با حجم زیاد تنها راه موجود فقط بسته های شبانه همراه اول و ایرانسله
برای فایلهای کمتر از 2 گیگ با لینک مستقیم سرویس شاتل لند شاتل با قیمت ماهانه 10 تا 20 هزار تومان هم هست.نقل قول:
شاتل تا آخر مهر جشنواره دارد که سرویس 144 گیگ 18 ماهه را 90400 می فروشد.
هجوم مشترکان شاتل به شاتل لند شدیدا سرعت سرور ها رو کاهش دادهنقل قول:
البته شاید الان وضع بهتر شده من خبر ندارم
همراه اول 1000 تومان 20 گیگ 2 تا 7 داره که با داشتن مودم با قابلیت Dual carrier در سه ساعت قابل استفاده است
سلام دوستان
سرويس مخابرات دارم . خيلي از سايتها رو نمياره و Service unavailable ميده!
برا شما هم اينجوريه؟
برای من هم اینطور است، این روزها سایر سرویس دهنده ها هم افت کیفیت و سرعت دارند.نقل قول:
سلام دوستان
دوستان من الان چند ماهیه که سرویس محدود از آسیاتک میگیرم دیروز یه ماهه 512 گرفتم تایم رایگان دانلود کردم الان میبینم که 900 مگابایت از حجمم کم شده :n36: آپدیت ویندوز غیرفعاله ، کلا هیچ برنامه ای اجازه ی آپدیت خودکار ندادم
دوستان اینترنت مخابرات وضعش چطوره ؟:n27:
یا کدوم شرکت منصفانه تره؟:n29:
من 22000 تومن دادم 4 گیگ 512 آسیاتک ، این طوری پیش بره هی باید شارژ بخرم دنبال اینترنت نامحدودم کدوم شرکت خوبه برای اینترنت نامحدود ؟
سپاس دوستان
برای اینکه ببینید کدام برنامه ها اینترنت را مصرف میکنند برنامه netlimiter را نصب کنید.نقل قول:
برای اینکه آسیاتک در تشخیص تایم رایگان دچار خطا نشود قبل و بعد از دانلود مودم را خاموش و روشن کنید.
الان سرویسهای زیر ارزش خرید دارند:
شاتل: سرویس جشنواره 18 ماهه 144 گیگ به قیمت 90400 تومان
صبانت: سرویس جشنواره 60 گیگ یکساله از 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 60000 تومان (هر ماه 5 گیگ حجم میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود)
صبانت: سرویس یکساله 102 گیگ صبحانت از 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 63800 تومان (هر ماه 1 گیگ حجم میدهد و 6 بسته 15 گیگ یکماهه دارد که از طریق پنل کاربری فعال میشود.)
این سرویسها تا آخر مهر اعتبار دارند.
های وب هم یک سرویس 360 گیگ یکساله با قیمت 252000 تومان دارد ولی نمیدانم کیفیتش در مرکز مخابراتیتان مناسب است یا نه
بچه ها سرعت و کیفیت سرویس نامحدود مخابرات چطوره؟
من 128 نا محدود دارم سرعت دانلودش 15 کیلوبایت است، قطعی هم دارد، بعضا هم بعضی سایتها را باز نمیکند و باید مودم را خاموش و روشن کنم تا باز کند، من برای این سرویس ماهانه 12000 تومان روی قبض میدهم که میخواهم تا آخر ماه جمع آوری کنم، ولی شما چون مشترک جدید هستید برای همین سرویس باید 22000 تومان پول بدهید.نقل قول:
شما سرویس 18 ماهه 144 گیگ شاتل را به قیمت 90400 بگیرید و اگر مصرفتان بیشتر است تا آخر مهر بسته ترافیک 100 گیگابایتی را هم به قیمت 66160 تومان بگیرید.
دوستان فرکانس LTE همراه اول فقط 2600 هست؟
یعنی از 1800 استفاده نکرده؟
تبریز کدوم مناطق تحت پوششه؟
فامیل مون مخابرات داره
کیفیتش در مقایسه با آسیاتک خیلی بهتره
دانلود شبانه داره
برای بازی های آنلاین عالیه و پینگش با 8.8.8.8
قیمتش بهتره
با سپاس از راهنمایی و پاسخ کامل شمانقل قول:
این هایی که شما معرفی کردید یک ساله هستند من دنبال سرویس یک ماهه الی سه ماهه هستم در این باره زمانی یک الی سه ماهه پیشنهادتون چیه ؟
با تشکر
این سرویسهای یکساله ای که من پیشنهاد کردم ارزانتر از سرویس 3 ماهه است، اگر قصد نقل مکان ندارید گرفتن سرویسهایی که پیشنهاد کردم برایتان خیلی با صرفه تر است.نقل قول:
در صورت اصرار بر سرویس کوتاه مدت، سرویس 17 گیگ غیر حجمی مخابرات با 43 گیگ شبانه و قیمت ماهانه 25000 تومان بعلاوه مالیات، در مقایسه با سایر سرویسهای ماهانه شرکتها، کمی بهتر به نظر می رسد.
سرویس 3 ماهه 90 گیگ آسیاتک با قیمت 66600 تومان هم نسبتا بد نیست.
دوست عزيز با در نظر گرفتن جميع شرايط از جمله كيفيت خوب - پينگ پايين - پايداري بالا - داشتن دانلود شبانه حداقل بشه 4-5 گيگ برداشت بدون مشكل و محدود شدن ( حالا تو توصيه تون اين مورد رو لحاظ نكنيد چون بعضي از اين سرويس ها شبانه ندارن ) و مخصوصا اينده نگري شركت و ... كدوم رو پيشنهاد ميدين ؟نقل قول:
شاتل و صبانت از شرکتهای نسبتا با کیفیت هستند، اما ظاهرا رضایت کاربران شاتل بیشتر از صبانت است.نقل قول:
در عوض با صبانت هر روز حدود 2.5 گیگ میتوانید دانلود کنید.
شاتل هم سرویس شاتل لند دارد که با ماهانه 10 تا 20 هزار تومان میتوانید تا 5000 گیگابایت به سرور شاتل ریموت آپلود کنید و بدون کم شدن حجمتان دانلود کنید که البته ظاهرا فعلا با توجه به حجوم کاربران مشکل دارد و معلوم نیست کی برطرف شود.
شاتل جشنواره های فروش ترافیک با تخفیفهای زیاد دارد که صبانت ندارد مثلا الان 100 گیگ را 66000 تومان میدهد.
در کل اگر کیفیت سرویس و قیمت ترافیک روزانه برایتان مهمتر است شاتل انتخاب بهتری است و اگر دانلود رایگان برایتان مهمتر است صبانت انتخاب بهتری است.
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
الان با توجه به شرایط جدید بهترین شرکت adsl کرومه؟
برا منطقه خ آبرسان روبروی بیمارستان شمس
سوال دوم
اینترنت ۱ ساله از مخابرات خریدم حالا چطوری باید لغوش کنم یا به کلی امکان لغو وجود نداره؟
سوال ۳
از اینترنت مخابرات راضی نیستم میخوام از جای دیگه بخرم توصیه شما چیه؟
ضمنا وضعیت خطم خوب نیست
1 و 3 - سرویسهای شاتل و صبانت که در چند پست قبلی هست مناسب است که تا آخر مهر معتبر است و معلوم نیست تمدید شود یا نه.نقل قول:
2 - با 2020 تماس بگیرید اگر نشد به مخابرات ابوریحان مراجعه کنید.
من در صبانت جشنواره ها را میزنم هیچی نمیارهنقل قول:
سایتشان مشکل دارد، در لینک زیر بیشتر سرویسهای جشنواره موجود است (فقط سرویس 102 گیگ صبحانت را ننوشته اند):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید با یکی از 2 نماینده زیر تماس بگیرید چون بقیه هزینه اضافی میگیرند:
1- الکاپرداز
2- فناوران صبا
کیفیت شاتل و صبا نسبت به مخابرات چطوره؟
به نظر من بهترند ولی ممکن است در مرکز مخابراتی شما وضعیت متفاوت باشد.نقل قول:
فقط اپراتور ها برای دانلود
برلی استفاده روزمره همم مخابرات 21 گیگ 1 ماه
من شاتل گرفتم
به اطلاع میرسانم قیمت سرویس در جشنواره 90600 زده شده ولی از من 130000 گرفتند
یعنی 40 تومن اضافی ...
نباید پول را میدادید، کل قیمت با مالیات و رانژه 104 هزار تومان میشود، احتمالا آنتی ویروس اجباری به شما فروخته اند، از طریق سایت 195 شکایت کنید تا پولتان را برگردانند. از کدام نمایندگی گرفتید؟نقل قول:
شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای رضایتمندی مشتریان جدید و مشترکین قدیمی خود ، اقدام به ارایه یک سرویس بی نظیر با نام عصرانه کرده است. هدف از اجرای این طرح خدمت رسانی هر چه بهتر به مشترکین بوده و برای همگی افراد از جمله شاغلین که در طول روز اوقات بیشتری را در خارج از خانه سپری کرده و عصرها به منزل می رسند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
در سرویس عصرانه به شما ۲۶۵ گیگ اینترنت از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در طی ۱۸ ماه تعلق گرفته و در مابقی ساعات نیز از ۱۰۰ گیگ حجم برخوردار می گردید. تمامی این خدمات تنها با ۹۹۰۰۰ تومان امکان پذیر است " البته هزینه رانژه ۵۰۰۰ تومان و ارزش افزوده به ارقام فوق اضافه می شود "
همچنین " آپلود یا هزینه ارسال " و هزینه نصب و راه اندازی جهت این سرویس رایگان بوده و ضمن عدم وجود محدودیت سرعت درون شبکه ای ، سرعت عمومی سرویس تا ۱۶ مگ نیز می رسد.
در ضمن دقت نمایید به علت برخی محدودیتها در بعضی از مراکز مخابراتی سرویس فوق قابل ارائه نمی باشد، جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۵۴۴ تماس بگیرید.
شما آقا وحید هستین؟نقل قول:
اره انتی ویروس دارن ظاهرا
سایت 195 خرابه ارور میده بعد از ارسال فرم شکایت
نه نیستم.نقل قول:
برای یک نفر هم از تبریز آنتی ویروس داده بودند، نمیدانم به 195 یا دفتر مرکزی شاتل شکایت کرد و هزینه آنتی ویروس را در حساب شاتلش بستانکار زدند.
اتفاقا امروز در سایت 195 از آسیاتک شکایت کردم مشکلی نداشت، با یک براوزر دیگر امتحان کنید یا از طریق لینک مستقیم زیر شکایت کنید:
اینترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزی ۱۰۲۴ با امکان تبادل حداقل ۴۰ گیگ
قیمت : درماه 65
این سرویس نامحدود سرعت دانلودش رو کسی میدونه ؟
من این ماه 128 نامحدود آسیاتک گرفتم سرعتش از 4 تا 16 کیلوبایت متغیره !!!
اگر تناسب بگیریم سرعت این سرویس هم 32 تا 128 کیلوبایت میشود، نمیدانم مصرف شما چقدر است ولی حیف است این قدر پول به سرویس نامحدود بدهید، سرویس 18 ماهه عصرانه آسیاتک با 365 گیگ حجم 99000 تومان است یا سرویس 144 گیگ 18 ماهه شاتل 90000 تومان است و 100 گیگ حجم اضافه را هم در جشنواره ها تا 60000 تومان میدهد.نقل قول:
در مورد نامحدود موافقم با حرف شما - عصرانه آسیاتک خیلی خیلی بهتر از خریدن سرویس نامحدودنقل قول:
ولی اگر دانلود خیلی زیاد باشه خریدن سرویس 8 گیگ کهکشان آسیا تک بهتره چون میشه در 2 ماه با 90 هزار تومن هزینه 600 گیگ دانلود کرد - یعنی هم هزینه کمتر هم دانلود بیشتر
بهشون زنگ زدم قبول کردند که پس بدندنقل قول:
حالا نمیدونم تو حسابم بستانکار میمونه یا چطور
این لینک هم بعد از پر کردن و ارسال ارور میده با دو مرورگر تست کردم نشد
ولی با مرورگر دیگری تست میکنم برای شکایت از مخابرات
ویرایش
الان با ie تست کردم ظاهرا لیست isp را قبلا لود نمیکرد و خودم تایپ میکردم به خاطر اون شاید ارور میداد
الان چند دقیقه صبر کردم لیست را اورد
حالا مشکل اینه تو لیست مخابرات نیست
کدومشو باید برای مخابرات انتخاب کنم؟
مخابرات گزینه سوم از آخر است.نقل قول: