از چه نظر فاجعه هست؟ شما از محیط های تاریک بیا بیرون درست میشه :n02::n02::n02:نقل قول:
Printable View
از چه نظر فاجعه هست؟ شما از محیط های تاریک بیا بیرون درست میشه :n02::n02::n02:نقل قول:
آقا اینا حجمو مثله گاو میبلعن
تو چند ساعت 500 مگابایت پرید فقط با باز کردن چند تا سایت متنی
سه ساعت پیش یک گیگ حجم گرفتم الان میبینم 400 مگابایت رفته واسه خودش
وی فاک یو آسیاتک
سرعت - دزد بودن !نقل قول:
عزیز من 8 سال پارس داشتم شما نمیخواد به من بگی !:n01:
-----------------------------------------
کسی مشکل سرعت تو اینستاگرام رو داره !؟ الان یه هفته ای هست عکس ها خیلی دیر لود میشن یا اصلا لود نمیشن !
منم مشکل دارم .... با چندتا isp دیگه تست کردم بعضی هاشون دیر باز می کرد و بعضی هاشون درست بودنقل قول:
امروز کلا حس کردم سرعت لود صفحات و تلگرام خیلی بهتر شده یه تست گرفتم بهترین نتیجه تا الآن همین تسته: :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/url]
آقا ما هم بالاخره آسیاتکی شدیم،سرویس 10 مگ اما خطم تا 6 مگ بیشتر نمیکشه،به خاطر دوری از مرکز مخابرات حکمت شعار :n13:
ممنون میشم یه سایت خوب و حرفه ای برای دانلود فیلم و سریال خارجی که سرور vip دانلودش داخلی باشه معرفی کنین تو پ.خ :n16:
البته مهلت استفاده-ش 1 روزه:n06:نقل قول:
من هم شنیده بودم از چند نفر ...نقل قول:
پس راسته حجم دزدی آسیاتک ...
تاینی موییز/ ماهانه 4 تومن /سرورش اسیاتکهنقل قول:
نکست فیلم/ رایگان/ سرورش اسیاتکه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اره از منم مشکل داره و لود نمیشهنقل قول:
پارس کیفیتش عالیه (تک کانکشن و پینگ)
فقط شبانه نداره
دوستان برای اندروید کدوم فیلترشکنا کار میدن ؟
داداش من که خودم سال ها داشتم بهتر میدونم !نقل قول:
پارس کیفیتش عالیه (تک کانکشن و پینگ)
فقط شبانه نداره
اره فقط تک کانکشنش خوبه ! ولی سرعتش داغون بود واسه من ! شبانه هم که هیچی
هرچی قند ش-ک-ن بود زدن ترکوندن عملا هیچی کار نمیکنه کارهم اگه بکنه با سرعت افتضاح!
خط تون رو روی چند مگ بستند؟نقل قول:
10 مگ بسته شده.نقل قول:
یک روز هم چه عرض کنم چند ساعته فقط :n03:نقل قول:
ولی یک هفته ای و یه ماهه هم جدید داده برو تو سایتش ببین
ببینید چقدر اینترنت رو این ISP ها مفت میخرن الان ایرانسل ۴ ساعته ۱۰ گیگ رو با سرعت 4g میده فقط ۱۰۰۰ تومان یعنی هر گیگ ۱۰۰ تومان تازه سود هم میکنه و زیر ۱۰۰ تومان واسه خودش دراومده حتی از طرح فشفشه های وب ارزونتره حالا شما ببین شرکت های اینترنتی همینو ۴۰ برابر گرونتر به ما میفروشن و واقعا هم هزینه هر گیگ براشون مفت در میاد چون اونا پهنای باند نامحدود میخرن یعنی همش پول روی پول میزارن
اقا من الآن بدون هیچ قند مند شکنی میتونم بروم به این آدرس: چه خبره؟؟؟ :n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوتیوب فیلتره الان تست کردمنقل قول:
البته دوستان طرح های ایرانسل موقته مثل طرح ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ هزار تومان که برداشتش حالا باز این فن رو زده که مشتری جذب کنه بعد باز این طرح ها رو هم برمیداره ولی اونچه که مشخصه اینه که قیمت واقعی هر گیگ زیر ۱۰۰ تومانه و هر گیگ ۱۰۰ تومان واسه مشتری خوبه حتی اگه شبانه رو بردارن و هر گیگ رو با این قیمت بدن مشتری حاضره ولی تو ایران هیچوقت قیمت ارزونتر نمیشه تازه با شیب غیر ملایم میره بالاتر
مال من که راحت باز میکنه درست همونو که نوشتم امتحان کن.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
این جوریا هم که فکر میکنی نیست. من البته خبری از قیمت پهنای باند اینترنتی که اپراتورهای موبایل میگیرن ندارم. اما برای شرکتهای ISP آخرین قیمتی که پارسال سازمان تنظیم اعلام کرد (بعد از اون تخفیف 25 درصدی) حدود 24 میلیون تومن در ماه برای هر لینک STM-1 بود.
هر لینک STM-1 معادل 155مگابیت پهنای بانده. حتی اگه هزینههای دیگه، مثل هزینه انتقال پهنای باند، هزینه نیروی انسانی، هزینههای ثابت ISPها و ... رو در نظر نگیری، با همین 24 میلیون تومن و در شرایط ایدهآل که ISP بتونه تو 24 ساعت شبانهروز و در کل 30 روز ماه کل ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه، با هر لینک STM-1 چیزی حدود 46000 تا 46500 گیگ در ماه میشه ترافیک ایجاد کرد. یعنی قیمت خرید هر گیگ برای ISP در شرایط ایدهآل بیشتر از 500 تومن میشه. این تازه قیمت خرید هر گیگ در شرایط ایدهآل میشه. شما اگه هزینههای دیگه رو هم اضافه کنی، قیمت تمام شده هر گیگ اینترنت در شرایط ایدهآل برای ISP در بین 1.5 تا 2 برابر این مبلغ هم ممکنه در بیاد.
تازه این قیمتا به شرطیه که ISP بتونه کل پهنای باند رو در تمامی ساعتهای شبانهروز و در طول ماه پر کنه که در عمل به دلیل الگوی مصرف کاربرا، به هیچ وجه امکانپذیر نیست. یعنی، اگه ISP در بهترین شرایط با ضریب اشتراکهای 8:1 و حتی بالاتر بتونه حدود 60 تا 70 درصد ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه به معنای واقعی هنر کرده. چیزی که من برآورد کردم، هر گیگ اینترنتی که ISP در عمل میتونه بفروشه، براش حدود حداقل 1000 تا 1200 تومن درمیآد. قیمت 1600 تومنی هم که سازمان تنظیم پارسال برای ترافیک اضافه بالاتر از 40 گیگ گذاشت، مبناش همینه.
این که میبینی شبانه رایگان یا شبانه با قیمت پایین مثل همین گیگی 100 تومن ایرانسل وجود داره برای بهینه کردن مصرف پهنای باند ISP اه. یعنی، ISP سعی میکنه یه بخشی از مصرف روزانه رو با این کار منتقل کنه به ساعتهای بسیار خلوت شبانه که بتونه به جاش یه کمی درآمد تو ساعتهای روزانه با قیمت بالاتر ایجاد کنه.
اینا رو نوشتم که فقط یه مقدار موضوع شفافتر بشه. اما من هم معتقدم که اولن، اینترنت تو ایران به نسبت قدرت خرید مردم گرونه. دوم، ISPها در وهله اول به فکر جیبشونن، نه به فکر رضایت کاربراشون.
دوستان من یه سوال فنی برام پیش اومده،اومدم 6 گیگ حجم اضافه بخرم،قیمت هر گیگ رو زده 3466 تومن،در صورتی که تو سایت آسیاتک قسمت حجم اضافه،تو قسمت پلکانی زده5 گیگ به بالا،گیگی 2800 تومن باید محاسبه بشه،به نظر شما آیا این دزدی محسوب میشود آیا؟:n13:
نه. 5×3600+1×2800=20,800 که اگه بر 6 تقسیم کنی میشه گیگی 3466 تومن.نقل قول:
دوست عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ولی این که میگین هر گیگ ۱۰۰۰ تومان براشون سود داره رو قبول نمیکنم حداقل بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان با احتساب هزینه ها براشون سود داره و اینکه پس تکلیف اون ISP هایی که شبانه رو برداشتن چی اونا نیاز به بهینه سازی ندارن؟!نقل قول:
آها پس اون تک گیگ 2800 محاسبه میشه،اون 5 گیگ هم 3600 محاسبه میشهنقل قول:
آقا ممنون بابت توضیح روش محاسبش:n16:
دوست عزیز اون 24 میلیون برای اینترنت خالصهنقل قول:
در حالی که شرکتی مثل اسیاتک برای بیشتر کاربراش عملا داره 80 درصد اینترانت + 20 درصداینترنت میفروشه
سرویس آ مثل آسیاتک رو میشه از سایت ۱۵۴۴ ثبت نام کزد؟
برای خیلی از شهرها غیر فعال هست!!نقل قول:
من نگفتم که 1000 تومن براشون سود داره. گفتم قیمت تموم شده هر گیگ به قیمتهای سال گذشته به صورت عمده براشون بین 1000 تا 1200 تومن درمیآد. اگه به صورت عمده ترافیک بفروشن، قیمت هر گیگ فروشی رو باید 1600 تومن حساب کنن. یعنی گیگی 400 - 500 تومن براشون سود داره. (البته این با قیمتهای سال گذشته است. طبیعتاً تورم یه مقداری به هزینههاشون اضافه میکنه. اما با این کاری ندارم.) حرف شما هم درسته. وقتی گیگ با حجم کم میفروشن مثلن با قیمت 3600 تومن یا 2800 تومن، سود هر گیگشون بیشتر (سودشون حداقل 400 و حداکثر 2200 تومن) میشه. البته به همین نسبت، هزینههای ثابتشون هم زیاد میشه.نقل قول:
کیوان جاننقل قول:
منظورت از 80 درصد اینترانت + 20 درصد اینترنت رو متوجه نمیشم. مگه شما با سرویسهای اینترنت آسیاتک همیشه (تو بازهای که مصرف ترافیک از حجمت کم میکنه) نمیتونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ یا حتی تو بازه رایگان که مصرف ترافیکت از حجم سرویست کم نمیکنه نمیتونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ (حتی اگه سرعتت کمتر هم باشه)
80 درصد اینترانت وقتی معناداره که شما تو 80 درصد زمان سرویست یا 80 درصد حجم سرویست فقط بتونی از اینترانت استفاده کنی و دسترسی به شبکه جهانی نداشته باشی.
به هر حال اگه بیشتر ترافیک مصرفی شما از بستر شبکه داخلی هم تأمین بشه، باز هم شما سرویس اینترنت داری. فقط خودت انتخاب کردی که از شبکه داخل بیشتر استفاده کنی. این موضوع همه جای دنیا مصداق داره. طبیعیه که یه بخش قابل توجهی از ترافیک مصرفی در داخل هر کشوری روی شبکه داخلی همون کشور باشه. اما به هر حال روی بستر اینترنت اتفاق میافته.
ضمن این که این تفکیک اینترانت و اینترنت هم از بدعتهای ایرانیاست. و گر نه همه جای دنیا به این میگن اینترنت. اینترانت هم یه مفهوم کاملن تخصصی داره و به شبکه داخلی شرکتها روی پروتکل http که از بیرون قابل دسترسی نیست اطلاق میشه.
حرکتای صرفاً تبلیغاتی ایرانسل رو نمیشه مبنای محاسبه برای ساز و کار اینترنت ایران گذاشت....
مثلا زمانی که ایرانسل پونصد تومن میگرفت و پنجاه هزار شارژ برا مکالمه داخلی میداد قطعاً هدفش کسب درامد نبوده و نیست.... (البته این طرح با مبلغ تغییر یافته هنوز ادامه داره)
این مورد دانلود یک روزه که خیلی هم دلچسب به نظر میاد همینه .... یه طرح موقت از ایرانسل برا مطرح کردن خودش. وگرنه ایرانسل میخواد کار انجام بده میتونه کمی پهنای باند به مناطق شلوغ تر اضافه کنه!! تا حداقل بشه دو تا سایت با نتش باز کرد نه اینکه طرح دانلود 10 گیگ بزاره... (نشون میده کوچکترین اهمیتی به وضعیت استفاده کننده نمیدن)
شما راضی هستید که شرکتای اینترنتیم این کار رو کنن؟ اسیاتک بگه طرح موقت ترافیک 200 تومن در روز....
قطعاً در طول اون طرح مراکز مخابراتی شلوغ دیگه فاتحه اینترنت رو باید بخونن
اسمت نمیدونم ولی عزیزی :-))نقل قول:
نه منظور من سرعته
من سرویس 10 مگ دارم
و روی 6 بسته شده
خوب من این 6 مگ رو از بستر داخل همیشه دارم
ولی از خارجی کاملا متغیره و از 1 مگ تا 6 مگ در نوسانه
منظور من از 80 درصد داخل و 20 درصد خارج یعنی سرعت و سرعت بر میگرده به پهنای باند و به طور مثال اگه اسیاتک 100 مگابیت پهنای باند داشته باشه و بین 100 نفر تقسیم کنه 80 مگابیت اینترانت و 20 مگاببت اینترنت هست و قیمت اون 80 مگابیت به فرض مثال میشه 1 میلیون و اون 20 مگابیت میشه 2 میلیون شما داری قیمت هر گیگ رو بر اساس اون 20 مگ حساب میکنی در حالی که سهم عمده رو اون 80 مگابیت داره و کلی قیمت هر گیگ رو میاره پایین
بنظر من این شرکتها نهایتن بابت هر گیگ چیزی حدود 100 تا 200 تومن پاشون میفته همینقدر هم قیمت تجهیزات و ..... کلا بابت هر گیگ 300-400 تومن خرجشون میشه
دوست گرامینقل قول:
شما مباحث جالبی رو مطرح می فرمایید ... لطفاً برای مطالبتون رفرنس هایی برای مطالعه بیشتر هم بدید اگه ممکنه!
(جای تشکیک داره داده ها متاسفانه)
اما چند نکته غیر فنی!!
1- مدیریت کیفیت ایجاب میکنه شرکتا چند برابر ظرفیت یوزرشون پهنای باند بگیرن (میتونن نگیرن و نمونش بشه مخابرات در بعضی از شهرها .... ) و این باعث میشه درصد زیادی از پهنای باند خالی بمونه
2- سرمایه گذاری در هر زمینه ای ملزم به سوددهی متناسب با نرخ تورمه (وقتی شرکتی صد میلیون میزاره وسط انتظار سود 30 میلیونی در سال رو حداقل داره در وضعیت فعلی)
شما برای خودتون محاسباتی میکنید و خوبه.... ولی نکته اینجاست ادم باید به کل موضوع مسلط باشه از جمله فنی و اقتصادی تا بتونه یه نظر غیر قابل انکار رو ارائه بده
دوست عزیزنقل قول:
من کاری به کنترل پهنای باند و ..... ندارم
بحث سر قیمت هر گیگ هست
اقا من منظورمه اینه که قیمت هر گیگ از روی 24 میلیون هر Stm حساب بشه اشتباه است و د واقع قسمت عمده هر گیگ از روی 4 میلیون هر Stm اینترانت حساب میشه
ممنون میشم اگه جایی توی این مبحث اشتباه میکنم بهم بگید
سلام دوستان .
من مخابرات مشهد هستم میخوام اینترنتم رو عوض کنم .
به نظرتون اسیاتک بگیم ؟
سرویس شبانه داره ؟
تعرفه های چطور هست ؟
یک چند تا ip هم میدم بی زحمت پینگ یکسره بگیرید اسکرین شاتش رو برام اپلود کنید ممنون .
146.66.152.1
146.66.155.1
5.160.246.222
185.8.173.156
4.2.2.4
8.8.8.8
موضوع اینه شما نمیتونید تو محاسبتون کل ظرفیت (داخلی و خارجی) رو استفاده کنید ... یوزرها حق دارن در هر ساعتی از حجمشون استفاده کنن. نکته اینجاست!!نقل قول:
یه تایمی(شبها مخصوصا) همه استفاده میکنن و تایمهای زیادی خالی میمونه شبکه در حالی که شما در محاسباتتون تا میتونید پهنای باند رو ازش استفاده میکنید تا گیگ بیشتری در بیاد که اشتباهه... (داخلی بودن بخشی از ترکیب پهنای باند اثری نداره در ساعات غیر رایگان. اون خودش رو در ساعات رایگان نشون میده... چون شرکتا باید کیفیتشون رو در لینهای خارجی بتونن حفظ کنن)
در مورد کنترل کیفیت هم شرکت اگه بخواد اینترنت متعادلی اریه بده(با توجه به بالا بستن سرعتها) برخلاف سرویس نامحدود نمیتونه ضریب ثابتی از پهنای باند نسبت به یوزراش رو اعمال کنه
در فروش نامحدود تکلیف مشخص بود... یوزرها فلان مقدار پهنای باند ثابت دارن و شرکت همون و حتی کمتر رو میخورید و شیر میکرد. اما در فروش محدود و در رقابت سرعتای بالا و جایی که 4 مگ عزیزان میشه2 مگ فحش میدن دیگه شرکت نمیتونه صرفا ضریب یک اعمال کنه... بلکه برای حفظ کیفیت بیشتر باید پهنای باند بگیره که در ساعات شلوغ کیفیت نسبی سرجاش باقی بمونه!!
عرضم اینه نمیشه گفت 150 مگ پهنای باند اینقدر بعد بیاید و اون رو برای کل ماه و کل روز استفاده شده در نظر بگیرید و بگید هر گیگ اینقدر. چون اون پهنای باند اضافی گرفته شده در ساعات زیادی کلا ممکنه خالی و بلا استفاده بمونه
به عبارت دیگه ممکنه برای چند لینک STM1 فقط نصف یکیش بتونه کامل ارایه بده پهنای باندش رو در همه روز (نیاز به دسترسی به داده های شرکتا هست اینجا).
ممنون متوجه شدمنقل قول:
چون دوستان قیمت هر گیگ رو روی حداکثر استفاده گرفته بودن منم همین کار کردم اونجوری حرف من درسته
و قیمت هر گیگ برای شرکت خیلی کمتر از 1200 تومن میفته.
ممنون
به ترتیبی که دادین هستنقل قول:
ممنون دوست من .نقل قول:
شما کجا میشینید ؟
و چه طرحی دارید ؟