احتمالا مال ایرانسله؟ یا MTN تو شاخ افریقا.نقل قول:
احتمالا مال ایرانسله؟ یا MTN تو شاخ افریقا.نقل قول:
سلام
من الکترونیک خوندم و بحث تخصصیم بیشتر تو مخابرات هست و چون دوستان خیلی در مورد دکل ها BTS و لینک ها صحبت میکنن خواستم یه توضیحاتی بدم (اگه غلط املائی داشتم به خاطر تایپ سریع هست )
اصولا هیچ موقع نمیشه از روی شکل و اندازه BTS ها نوع و اینکه مال چه اپراتوری هستن رو تشخیص داد حالا میخواد سفید یا زرد یا آبی باشه همینطور نمیشه گفت که مثلا این مدل از Sector ازBTS ها چون اندازشون کوچیک هست مال فلان اپراتور هست یه اصلی تو مخابرات میگه که هر چقدر فرکانس زیاد میشه اندازه آنتن کوچیک میشه به آنتن های موبایلتون دقت کنید که بعضی ها اصلا نآنتن نداره یه سری هم که یه آنتن 2 سانتی کوچیک داره اندازه sector bts ها بزرگ هست برای اینکه تو چند فرکانس مختلف کار میکنه و باید بزرگ باشه که بشه جهت انتشار رو تعویض کرد اگه قشنگ تر دقت کرده باشد توی شهر هایی که رطوبت بالا هست مثل شمال که من زندگی میکنم درصد شیگنال بالا تر هست از مناطق خشک اینو به راحتی میکتونید با برنامه های کنترل فرکانس و سیگنال چک کنید و از این طریق هم که نصب دیش ماهواره و تجهیزات ماهواره ای توی مناطق پر رطوبت مثل شمال ایران کار پردردسری هست مخصوصا توی فصل های پر بارندگی یا با رطو.بت زیاد چون خیلی روی سیگنال تاثیر میزاره من توی شهر های کویری و خشک برای ایران سل 60 تا 75 درصد سیگنال واقعی میگرفتم ولی توی شمال ایران شما نیتونی بیشتر از 50 درصد سیگنال بگیری اینها رو گفتم که توی شهر های با این وضعیت sector های bts ها بزرگتر هست که شعاع بیشتری رو پوشش بدن و از ampilifair های پر قدرت تر برای اینجور شهر ها استفاده میشه که افت سیگنال نداشته باشن پس باز هم نمیشه از شکل و اندازه sector ها اینکه مال کدوم اپراتور هست رو تشخیص داد و اینکه داره رو چه باندی کار میکنه و این تفاوت شکل BTS ها صرفا به خاطر سیستمی هست که اون BTS داره نه نوع اپراتور
حالا میرسیم به اون دیش های کوچیک روی BTS نکته یک به اون دیش ها میگن ( لینک) و کارشون ارتباط دادن دکل ها به هم یا به BSC (Base Station Controller ) مرکزی توی شهر هست که وحالا جالب هست که قدرت انتشار BTS ها توسط BSC تنظیم و کنترل میشه به فرش ماله یه BTS روئ کم میکنه تا با یه آنتن دیگه و فرکانس دیگه تداخل نکنه و اینکه bsc خودش طی چند مرحله به VLR و HLR وصل میشه و کار شناسایی مشترک و غیره تشخیص داده میشه که خودش یه بحث خاصی داره حالا فلسفله کاربرد این لینک ها چیه فلسفش اینکه که قبل ها برای ارتباط با BSC از کانال زمینی که همون خط تلفن بود استفاده میشد و چون شیوه کم سرعت و نامطمئنی بود و تعداد ظرفیت برای مقدار نفر تو BTS رو کم میکرد و پهنای باند کمی داشت از ابزار های پر سرعت یا همون میکرووویو یا همون لینک ها استفاده شد که هم سرعت بیشتر و هم اطمینان بیشتری دارن
سلام كسي هست كه بخواد ويترين ايرانسل را ببينه ؟! لينك زير را ببينيد حالشو ببر
کد:http://85.185.37.13
اين هم mtn يه كشور ديگه.... امكانات را ببينيد tv live email music ,...
کد:http://www.mtn.co.za
اینا چرا دکل ها برقشون دارن میرقصن ؟نقل قول:
باز هم خدا رو شکر تو یکی حداقل راضی شدی:12:نقل قول:
یعنی وقتی ایرانسل قاط میزنه تا روزی که دوباره شارژ نکنی توی طرح هستی.نقل قول:
از ایرانسل مخصوصاً سیم کارت های اعتباریش هیچ چیزی بعید نیست.
چون اصلا روش کنترلی نیست.
آره.نقل قول:
با بچه ها یه طرح دادیم کلی خنده ولی جالب.:10:
از افطار تا سحر: :27:
مکالمه و sms رایگان
باحاله نه؟:31:
كسي ويترين ايرانسل را نديد اگر تونستيد نام نويسي كنيد به ما هم بگيد
کد:http://85.185.37.13
عزیز این هنوز راه نیفتاده.نقل قول:
از دوستانی که در محدوده ای مابین :
***خیابان آزادی: از دانشگاه شریف تا اسکندری شمالی
***خیابان امام خمینی: از اسکندری جنوبی تا استاد معین
***استاد معین: از آزادی تا امام خمینی
***اسکندری: از آزادی تا امام خمینی
قرار دارند و اکثر روزها مشکل آنتن دهی و شبکه دارند خواهشمندم که شماره خودشون رو در اسرع وقت (تا 25 شهریور) برای من میل کنند.
به دوستان و آشنایانتون هم بگید.
اگه این روش جواب بده برای مناطق دیگه هم اینکار رو می کنم.:10:
نقل قول:
راستی منظورم تهران هستش