یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه برادر من برو یه دفتر دیگه و بگو سیم کارت نو میخوام از نوع یو سیم هم باشه . جدیدا همه سیم کارتهای نو یو سیم تشریف دارن مگر انکه اون دفتر نداشته باشه و بخواد قدیمی ها رو قالب کنه .نقل قول:
تا اخرش برو شارژ رو بر میگردونن و از این به بعد بیشتر از 3 تومن موقع استفاده از اینترنت شارژ نداشته باش . و برا بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 همون 18.5 گیگ رو رعایت کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست :n03:
دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده
نقل قول:شما دو دوست گرامی راحت میتونین شکایت کنین و ول کن هم نباشین این عکس ها خودش گویا هستش این سیم کارت هوا بری زمین بیای از نوع یو سیم و 4g یا همان lte هستش . به مشترک چه ربطی داره اپراتور داره کلاهبرداری میکنه و میگه تو رنج 4g نیست . من بودم شکایت میکردم .نقل قول:
اگه اس ام اس نیومده رایگان نیست و هزینه داره . اس ام اس هم والا برا اون گوشی هایی که تو سیستم همراه اول ثبت شده و از نوع 4g هستش و میتونه تنظیمات اینترنت رو از اپراتور به صورت اتومات دریافت کنه ارسال میشه . و اگر چند تا خط داشته باشید برا بیشتر از 2 تا فکر نکنم بفرسته .نقل قول:
من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن
نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟
خب داری میگی 4 ماه پیش . الان اینطوری نیست اونم تا 22 بهمن با پیامک رایگانه . بعد اون کلا متحمل هزینه میشوید اگه خواهان درخواست سیم کارت یو سیم و تعویض میباشید .نقل قول:
بله امکانش هست من این کارو انجام دادم و بعد 2 روز پیامک اومد .نقل قول: