نقل قول:
دوست من اصولا این امر به فونداسیون طبقات و نوع مودم شما بستگی داره:31:
بهتره ابتدا نوعش رو مشخص کنید.
و اینکه می تونید از آنتنهای بزرگتر وایرلس که به پشت مودم متصل می شوند رو استفاده نمایید.
و منطقه بیشتری رو تحت پوشش قرار بدین:11:
Printable View
نقل قول:
دوست من اصولا این امر به فونداسیون طبقات و نوع مودم شما بستگی داره:31:
بهتره ابتدا نوعش رو مشخص کنید.
و اینکه می تونید از آنتنهای بزرگتر وایرلس که به پشت مودم متصل می شوند رو استفاده نمایید.
و منطقه بیشتری رو تحت پوشش قرار بدین:11:
سلام. یه لپ تاپ Dell Vosro 3350 دارم که یه رم 4GB 1333Mhz روش نسبه. می خواستم بدونم حداکثر باس رمی که میشه روش سوار کرد چنده؟
سلام من نمی تونم پرینتر hp 1020 رو روی ویندوز 7 64bit لپ تاپم نصب کنم.
داریور مخصوص 64 بیت رو دارم ام وقتی می خوام نصبش کنم میگه اتصال بین پرینتر و لپ تاپ برقرار نیست و میگه
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از نصب نرم افزار، لپ تاپ به پرینتر توسط کابل وصل کن و بعد نرم افزار نصب کن ببین باز هم ارور میده.نقل قول:
اگر بازم ارور داد شاید یک Runtime نصب نکردی یا یک نرم افزار جانبی .
ببین کابلش سالم هست یا درگاهی که بهش کابل وصل میکنی سالم .
آقا این قسمت رو متوجه نشدم اما بقیه فرمایشاتتون رو چک کردم و مشکل حل نشد.:41:نقل قول:
شاید یک Runtime نصب نکردی یا یک نرم افزار جانبی .
با سلام
تو لپ تاپ 4030 كه گرافيك 512 ati 5430 يا همچين چيزي داره.اينكه ميگن مي تونه از رم سيستم شير كنه چطوريه؟چون تو بايوسش چيزي نيست.نرم افزار خاصي داره؟چون هر چي نگاه مي كنم همون 512 است.
دوست عزیزنقل قول:
بعضی نرم افزارها برای نصب ، به یک سری نرم افزارهای جانبی احتیاج دارند مثل Microsoft .NET Framework و Microsoft Visual C++ و ...
شما باید ببینی کدوم لازم داره نصب کنی.
اگر بازم نشد با توجه به اینکه گفتی کد 43 هست این کارها انجام بده
1)باید درایورهات آپدیت کنی
2)این نرم افزار بگیر نصب کن .
fixmyerror.reimage.revenuewire.net/reimage-pc-repair/download?Windows%20Code%2043
بعضی موقع ها هم به خاطر ویروس این ارور میده.
با سلام
لپ تاپ Asus K43sv دارم که ویندوز سون 32 نصب کردم و موقع نصب درایورهاش با این پیغام مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم دوستان راه حلی برای این مشکل پیشنهاد بدهند .
با تشکر
اگه لپ تاپت اسوس هست پس چرا این ارور میده؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
خودم هم موندم این پیغام ها رو برای چی میده .نقل قول:
منتظر کمک دوستان هستم .