میشه یه سوال نوبانه بپرسم....adc چیه؟
Printable View
میشه یه سوال نوبانه بپرسم....adc چیه؟
attack damage carrier
موافقمنقل قول:
کری نباید حتما رنجد باشه! الان این مد (یا بهتر بگم متا) شده ! (من خودم کری معمولا yi رو برمیدارم اولش همه flame میکنن بعد که کل لینو می زنم می ترکونم دیگه صداشون در نمیاد :n02:)
وگرنه هیچ قانونی نمیگه که مثلا حتما باید ساپورت با کری بره بات! یا حتما باید جانگلر داشته باشی و...
قدیم می دیدی یهو 3 تا کری تو یه تیم بودن (و جوابم میداد! بد! :n09: )
ولی اگه تیم حریف استاندارد بره(ساپ کری برن بات و جانگل و این ...) زیاد جواب نمیده
سلام وسط MaTCh با Fnatic بودم یهو ابنترنتم قطع شد زنگ زدم Xpeke کنسل کردم بازیو:42::42::42::n22::n22:
یکم کمتر خالی ببند داداش !
دوستان شما هنوز لگ دارید؟
من که از صبح چندین ساعت قطعی داشتم و همچنان هم لگ هست ولی شده مثل مخابرات نتم دارم سعی میکنم با این لگ کنار بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من شنیدم اینترنت با پهنای باند 16 mb داری و با پنگ 15 ms بازی میکنی:n04: آخه چطو یه همچین نتی قطع شده؟:n02::n04::n07:نقل قول:
بچه ها دیدین League OF Legends خالی بنده! بالاخره دستشو رو کردم:n09:
شما هم Login Error میده واستون ؟ وست
نه سرور وست مشکلی نداره الان پینگ هم اومده رو 135 خوراک بازیه بدون لگ
سلامنقل قول:
خوب yi اگه تیم حریف cc داشته باشه ، مثل malp و alister و از این چیزا کم می آره.
کلا تک به تک بهترینه ، ولی خوب تو تیم فایت کم می آره ، چون مجبوره بره جلو و دمیج زیاد می خوره.
راستی من تازه فهمیدم چرا جدیدا کم می برم ، امروز با دوستان می رفتیم نرمال ، من هم singed بر می داشتم ، هر بازی که کردیم برد بود ، واقعا اصلا انگار singed تو خونمه ، اما توی rank مجبورم برم ساپ ، چون اول از همه ، همه می گن top T ساپورتم هم بد نیست ، اما خوب ساپورت نقشش مثل top تخصص خاصی نمی خواد ، به همین خاطر هر وقت می رم ساپورت می شم ، معمولا تیم یک جاش می لنگه
به نظرتون چه کار کنم؟ خسته شدم از بس الکی باختم.
آخه با singed خیلی خوب می تونم برم ، نشد با malph و این چیز میزا هم خوب می رم top ، اما خوب کسی تحویل نمی گیره
jungle بعضی وقتا راحت گیر می آد ، اما خوب من ganker خوبی نیستم ، با singed خوب می رم gank ، اما با cho که می رم خوب نمی تونم بکشم ، با yi هم که می خوام برم همه می گن نرو! البته با yi هم خوب میرم به نسبت اما در کل من زیاد ganker نیستم.