اگه سرویس محدود حسابگر ارزونتر بود همین فردا میرفتم از مخابرات مزخرف با مسئولین ... نش خارج میشدم
حسابگر لعنتی محدود رو خیلی گرون میده 512 2 گیگ رو میده 16 !! :n04:
Printable View
اگه سرویس محدود حسابگر ارزونتر بود همین فردا میرفتم از مخابرات مزخرف با مسئولین ... نش خارج میشدم
حسابگر لعنتی محدود رو خیلی گرون میده 512 2 گیگ رو میده 16 !! :n04:
خوب برو نوین نت! 512 با 5 گیگ 15 یا 16 بود! روزا 260 شب ها هم با سرعت 64 دان میکنهنقل قول:
اخه حسابگر 512محدود در اصل 2مگه و روی 2مگ بسته شده و سرویس 1مگ رو روی 4مگ میبنده...........مقایسه کنی خیلی قیمت تفاوت نداره مثلا مخابرات 2مگ با 2گیگ حجم میش 15438تومن و حسابگر 512 رو 16تومن که همون سرویس میشه.نقل قول:
فقط من نمیدونم سرعت دانلود شبانه حسابگر چطوره درحال حاظر ولی خب این ماه 512 میگیریم ببینم چطوره اگه خراب باشه میرم پارس.
نقل قول:
واقعا ادارات نت حجمی هم میگیرن!؟
کافینت ها هم که اینقدر مخابرات قطعی داره، اصلا قبولش ندارن
این مثلا اجرای قانون بود؟ اومد کمبود باند رو جبران کنه، جای خرید باند، سرویس هارو محدود تر کرد؟ اونم با چی؟! جور کردن کارت دانشجویی کار سختیه؟
در این مورد مطمئنی؟ دیروز که از این خبرا نبود!!!
شایدم فقط صبانت یه قانون من دراوردی اورده و دفتر خدمات ارتباطی ها کاری نداشته باشن...
سرعت 128 رو 50-80 کیلوبایته و 512 حدود120-
140
الان شما چه سرعتی گرفتی؟ نشد بیشتر از 512 بگیری؟
انگاری کسی به فکر دو برابر کم شدن حجم از پنل کاربری نیست-من حساب کردم و به صورت واقعی هم داره دوبرابر کم میکنه -من تازه حجم گرفتم و همینجوری داره کم میشه:n30:
حــذف شه....
به گزارش اتصال توجه نکنید! مقدار اعتبار یا همون units رو حساب کنید
مطمئنی یعنی چی!!!! میگم امروز نتم تموم شد رفتم تمدید نداد.نقل قول:
من شهرستانم. رفتم نمایندگی مخابرات نه دفتر صبانت و ..... گفتم 1مگ میخوام گفت خانگی نمیدم منم از جواز مغازه کپی زدم آوردم زدم تو صورتش 1مگ گرفتم.
در کل گند زدن پهنای بند کم آوردن نمیدونن چه ... نوش جان کنن درست شه!
اینا شب که میخوابن صبح یه تصمیم میگیرن!!!نقل قول:
پس اگه تا آخر این دورم درست شد وضع نت، با کارت دانشجویی میرم
نشد هم که از شر مخابرات خلاص!!!
راستی دوستان بزنگید 2020 خسارت دوره قبل رو بگیرید!!!!
من دانلود برام مهم نیستنقل قول:
پینگ برام مهمه
همونطور که بالاتر نوشتم فقط پینگ برام مهمهنقل قول:
اگه 256 داشت و ارزون بود میگرفتم حتما