نقل قول:
اگر این فایل 10000 یوزر داشته باشه یعنی فایل صد در صد سیف هست در صورتی که این فایل یک BAT فایله / و چون این BAT فایل مورد توجه بیشتر کاربرا هست با این 10000 یوزر شناسایی شده.
سلام امیر جان امروز خیلی پر کار شدی :31:
این تصویری که عباس گذاشتن نمیدونم چرا حجم فایل زده صفر و تاریخ بوجود اومدنش زده 1970 همین فایل من با ksn چک کردم که زده بود Less than 10 !!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
گرچه گاهی وقتا KSN اگر اشتباه نکنم شاید از روی هوش هم به فایلی اعتبار سنجی بده که چند یوزر از ان استفاده می کنند.
کسپر فقط با فراوانی برنامه و مدت استفاده از برنامه اعتبار سنجی میکنه هوش در ksn دخیل نیست
فکر نکنم نورتونم با هوش اعتبار سنجی کنه اصن اعتبار سنجی ینی میزان استفاده یک برنامه در بین کاربرا و ماهیتش فرق میکنه و ربطی به هوش نداره واگر اون فایل زده god احتمالا دلیل دیگه ای داشته البته در مورد نورتون دقیقا نمیدونم چجوری کار میکنه
نقل قول:
پستت الان دیدم / رفتارشناسی را میشه دور زد با یک کریپتور
خیر با انکریپت نمیشه رفتارشناس دور زد فقط اسکنر میشه دور زد
با انکریپت کردن یک فایل فقط از دید اسکنر میتونه مخفی بمونه به دلیل اینکه سورس فایل رمزگذاری میشه و اسکنر نمیتونه سورس اصلی بخونه
زمانی که یک فایل انکریپت شده اجرا میشه کدهای خودشو اجرا میکنه و رفتار خوشو نمایان میکنه اینجاست که یک رفتار شناس خوب میتونه رفتار مخرب رهگیری و مسدود کنه
پس یک فایل انکریپت اجرا شده نمیتونه یک رفتار شناس خوب دور بزنه به دلیل اینکه بعد از اجرا رفتار مخرب زیر نظر گرفته میشه و دیگه اسکنر در این مرحله دخیل نیست داشتن یک hips خوب برای تمام سیستمها حیاتیه
نقل قول:
HIPS هم اینقدر بزرگش کردید با یک امضای دیجیتالی جعلی که معتبر باشه ، راحت میشه دورش زد ! چون HIPS ها بیشتر کارشون امضای دیجیتالی هست و اگر فایلی یک امضای دیجیتالی معتبر داشته باشه ، HIPS هم دور زده میشه...
خیر همیشه این عمل صحت نداره
اصل کار hips این نیست که با امضای دیجیتالی کار کنه برای hips فرقی نمیکنه که یک فایل امضای دیجیتالی داشته باشه یا نه فقط رفتار فایل زیر نظر میگیره واگه رفنتار مشکوکی داشت یا مسدود میکنه و یا به کاربر اطلاع میده
خوب حالا ممکنه بپرسی که چرا اگه فایلی امضای دیجیتالی داره کسپر اجازه میده وارد قسمت تراست بشه؟
بعضی از hips ها با امضای دیجیتالی کار میکنن و این ویزگی رو به hips اضاف کردن و کسپر این قابلییت داره که هم با امضای دیجیتالی کار کنه و هم امضای دیجیتالی در نظر نگیره
و گرنه اصل کار hips بر پایه امضای دیجیتالی نیست اگه یک hips بر اساس اصل طراحی خود تنظیم شده باشه براش فرقی نمیکنه که فایل امضای دیجیتالی داره یا نه
انتی ویروس بیت دیفندر در قسمت hips و رفتار شناسی اصن با یک فایل که امضای دیجیتالی داشته باشه یا نه کاری نداره همه فایلها رو به یک دید میبینه و براش مهم نیست متعلق به کدوم از شرکتها باشه و هر فایلی که رفتار مخرب گونه ای داشته باشه
مسدود میکنه فرقی براش نمیکنه که امضای دیجیتالی داشته باشه یا نه
BitDefender Behavioral Scanner is a
HIPS-based scanner (HIPS = Host Intrusion Protection System). It doesn't use signatures, it doesn't use blacklists, it doesn't use any predefined whitelists either, it just looks at what a certain process is doing along the way and if ANY suspicious things happen, that application is temporarily blocked and the user is asked for permission
نقل قول:
گرچه با برداشتن تیک از تنظیمات کسپر میشه به فایل هایی که امضای دیجیتالی داشته باشند هم گیر داد ولی اصل مطلب من اینه زیاد به HIPS دل خوش نکنید.
البته در کنار یک hips باید یک فرد با تجربه باشه وگرنه افراد مبتدی از درک پیغامها عاجز میمونن
زمانی که انتی ویروس بیت دیفندر بر روی سیستم نصب باشه میشه دلخوش بود
ویا کسپر طوری تنظیم کرد که فایلهایی که امضای دیجیتالی دارن نادیده گرفته بشه
البته اگه به حرفی که من زدم دقت کنی من نگفتم که صد درصد میتونه تهدیدها رو خنثی کنه بلکه گفتم که مخرب به راحتی نمیتونه دور بزنه.
نقل قول:
سلام دوستان.من هم از انتی ویروس اسمارت ورژن5 استفاده میکنم.گفتم اطلاعاتی که در مورد نود و سایر انتی ویروس ها دارم و به وسیله همین تاپیک تحقیقاتی که انجام دادم بگم (البته همه دوستان حرفه ای تر از من هستن) و بعد نتیجه گیری کنیم.البته من نظرم اینه که اسمارت و قدرت اون رو باید تو ورژن 6 بررسی کرد که فعلا بتا هستش چون یک سری امکانات اضافه شده وکامل تر میشه ولی نظر من:
1:انتی ویروس نود انتی ویروس کم حجم هم در نرم افزار هست و هم در اپدیت در صورتی که ما اون رو با بیت دیفندر و کسپر مقایسه میکنیم ایا انصاف که یک انتی ویروس با حجم 50مگ رو با بیت دفندر 420مگی مقایسه کرد.خوب معلومه کدومقوی تر و کامل تره.من رفتم بیت دیفندر دانلود کنم از کافی نت 420 مگ نرم افزارش بود و 130مگ اپدیت افلاینش.میبینیم که اپدیت بیت دو برابر نود حجم داره و ما توقع داریم این دو از لحاظ قدرت برابر باشن.این نتیجه گیری من بود از نود و بزرگان انتی ویروس مثل کسپر و بیت دیفندر.
سلام دوست عزیز به نظر من استدلال شما ار پایه اشتباهه اتفاقا این انصافه که با بقیه انتیها مقایسه بشه وقتی کاربر ناد نصب میکنه انتظار داره امنیت تامین کنه حالا نمیشه بهونه اورد که بگیم به خاطر حجم کمتر اشکالی نداره امنیت کمتر تامین کنه این توجیح
اصن قابل قبول نیست و به نظرم این توجیحی که شما کردین خود شرکت eset نکرده
نقل قول:
2:اما مقایسه انتی ویروس نود با انتی ویروس هایی کم قدرت تر نسبت به شماره 1 مثل (avg-avast-avira-emsisoft-microsoft....) من نود رو بسیار بهتر از این ها میدونم هم در تشخیص و هم در اپدیت.در همین تاپیک شما دوستان با ویروس انتی ویروس خودتون رو تست میکنید من از شما خواهش دارم همین تاپیک رو به عقب برید و نتیجه نود رو با انتی ویروس های بالا مقاسه کنید میبینید که فرق زیادی ندارن و حتی در بعضی موارد نود بهتر عمل کرده.اما با این که این تاپیک نشون میده که کدام انتی ویروس ها قدرت بیشتری دارن و کدام ضعیف تره اما ما باز هم با دیدن نتیجه میگیم که نود به درد نمیخوره.
نمیدونم بر چه اساسی میگید ناد از اویرا امسیسافت و مایکروسافت و ... قوی تره ناد 32 هوش بسیار خوبی داره ولی در دیگر موارد هیچ حرفی برای گفتن نداره به این تست دقت کنید قدرت ریپیر ناد 32 ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
3:متاسفانه در ایران یه جو بد در مورد انتی ویروس نود شکل گرفته و همه در مورد اون بد میگن و این مشکلی هست که ما خودمون اونو درست کردیم.من خودم میخواستم انتی ویروسم رو عوض کنم و به کسپر و یا بیت دیفندر انتقال بدم اما این دو هم از سخت افزار بیشتر استفاده میکنن(که برام مهم نبود)و حجم اپدیت بالایی دارن که برای من مهم بود با این که اینترنت 256 دارم ولی به دلیل محدودیت حجمیم عوض نکردم.و یه توصیه به دوستانی که میخواهند انتی ویروس خودشون (نود یا اسمارت)رو عوض کنن اگه میخواهید واقعا انتی ویروس قدرتمند داشته باشین (کسپر و نورتون و بیت دیفندر) از این ها استفاده کنین که هوش مصنوعی هم دارن ولی اگه خواستید از نود به انتی ویروس هایی که در شماره 2 گفتم برید بدونید زیاد فرقی نمیکنن و نود مشکلات کرک و سریال رو نداره و راحت سریالش گیر میاد.
مشکل از جو ایران نیست مشکل از خود کمپانی eset که انتی ویروس تقویت نمیکنه اما در نسخه 5 hips اضاف کرد ولی هنوز جای کار داره این حرف شما درسته هر کسی بر اساس نیازهای خودش انتی ویروس انتخاب میکنه
و در اخر نطرم در مورد انتی ویروس نود32
همینجور که امیر جان گفتن ناد32 به راحتی میشه دور زد
به گفته خیلی از افراد با تجربه ناد 32 فقط یک شوخی امنیته
موفق باشید