منم دو شب دانلود از حد رویا هم گذشته کلاً 550 مگ دانلود کردم شاهکار بوده توی سه سالی که adsl دارم اولین شبی هستش که اینقدر دانلود کردم .:18:
دوستانی هم که ایننترنت کشورهای دیگه رو مقایسه میکنن چرا با کشورهای پیشرفته تر از خودمون مقایسه می کنید همه میدونیم که فنلاد یه قانون تصویب کرده که اینترنت جزء حقوق شهروندیه ی.همین قانون رو هم استرالیا چندوقت پیش تصویب کرد فکر کنم گفته بودن هزینش 20 میلیون دلار !!!!!!!!!!!!
جای دوری نریدیادمه چندوقت پیش یه همایشی توی ایران در مورد اینترنت برگزار شد که با یه افغانی که مصاحبه می کردن اینترنت 128 رو اطلاً اینترنت حساب نمی کردن توی رنکینگ جهانی هم همین کشور از ما جایگاهش بیشتر بود .
یه چیزی در مورد کره جنوبی هم که بیشترین سرعت اینترنت توی دنیا رو داره .37 مگابایت
میدونید یه زمانی بزرگترین آرزوشون چی بوده ؟
این که یه روزی به اندازه ایران پیشرفت کنن!!!!!!!!!!!!!! آرزوی الان ما؟
در مورد ISP ها اینو بگم این بدبختها که تقصیر ندارن توی کشورهای دیگه پهنای باند رو با قیمت ناچیز در اختیارشون قرار میدن بنابراین اینترنتشون ارزونتره .البته شرکتها همه خصوصی هستن و برای جذب مشتری معلومه که خدمات با کیفیت و ارزونتر ارائه میدن توی یه جمله فضای رقابتی.
البته پارس آنلاین دیگه خیلی ......................................
من 10 روز از اشتارکم مونده اگه سرعت شبانش همینطوری باشه دیگه تمدید نمی کنم میرم یه ISP دیگه .
من 3D maxکار می کنم حال فرض کنید من از کجا باید آموزشهاش رو گیر بیارم ؟نقل قول:
در مورد سرعت ساعات رایگان هم چون من استفاده نمیکنم نمیدونم ولی امشب تست میکنم و نتیجش رو میزارم
ولی قبول کنید برای ساعات مجانی خودمون هم بی جنبه بازی در میاریم.
یه چیزی حدود 200 گیگ از فیلمها و کتابهای آموزشیش رو دانلود کردم قیمت بعضی هاشون توی ایران بیشتر از 10 هزارتومنه .فقط یمورد رو برای اولین بار توی اینترنت سفارش دادم 8000 واسم آب خود .حالا خودتون حساب کنید من اگه می خواستم همه اینا رو بخرم چقدر باید هزینه می کردم .تازه اگه میشد همه رو برای خرید توی اینترنت پیدا می کرد.
حالا نرم افزارها به جدا .
البته یه چیز دیگه اگه همه به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتن تکلیف این همه فروشگاههای اینترنتی چی میشد .چوا اونوقت دیگه کسی چیزی ازشون نمی خرید همه دانلود می کردن .اونوقت نه کسی چیزی می خرید که مالیات بده نه شرکتی بود که ازش مالیات بگیرن .نه مثلاً بنیاد ملی بازیهای رایانه ایی بود که هولوگرام هاشو بفروشه و نه شرکتهایی که توی کار بازی و نرم افزار هستند به وجود میومدند.
بیخودی خودتونو خسته نکنید ما هیچوقت صاحب اینترنت پرسرعت نمیشیم .توی یه جمله اگه همه ملت به اینترنت پرسرعتی مثل کشورهای اروپایی دسترسی داشته باشن آمار بیکاری کشور از 100% به 200% میرسه:31::31: