بچه ها واقعا ادبيات رو خوب ميزنين :46: كتاب خاصي خوندين يا همين كتاب درسي كافيه ؟
Printable View
بچه ها واقعا ادبيات رو خوب ميزنين :46: كتاب خاصي خوندين يا همين كتاب درسي كافيه ؟
من الان دارم منفجر میشم باورتون میشه تا الان هرچی شک داشتم و نزدم درست بود !
ولی فکر می کنم نباید ناامید بشیم . احتمالا شما ها هم مثل من خیلی از درسارو تموم نکردین یا به جمع بندی نرسیدین مثلا من ادبیات اصلا غلط نداشتم سوالایی که نزدم یا زبان فارسی بود که هنوز نخوندم یا لغت و املا که جمع بندی نکردم یکی دوتا سوالو به خاطر این که یه لغت رو بلد نبودم نزدم . یا دینی سوم خیلی درساشو نخوندم . فیزیک سوم فقط دوتا فصل خوندم . الان به مزخرف بودن برنامه قلمچی پی بردم ! ولی یه تجربه به دست آوردم اونم اینه که وقتمو تو زبان هدر دادم تا قبل از زبان یه ربع وقت اضافه واسه مرور داشتم که می خواستم ادبیات بزنم ولی سر زبان همشو از دست دادم .
ریاضیم این تحلیلی بد جور آدمو می چزونه چون درسو بلد هستی و لی فرمول یادت میره نمی تونی بزنی ! ضمننا گسسته هم عقبیم . راستی ما گسسته همنهشتی هستیم خیلی عقبیم نه ؟ اگه خودم رمزینه بخونم از پسش بر میام ؟
اینا رو گفتم که بدونیم همه عقبیم و همه خراب کردیم .
بـــــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــــیـــ ــــــــــــــــــا لّّّّّّّّّ
سلام درصدهای منم ایناست
توجه داشته باشید فقط پایه خونده بودم
ادبیات:52
عربی:44
معارف:34
زبان:42
ریاضی:54
فیزیک:40
شیمی:51
اولا : خواهش میکنم نظرتون رو بگید.....
دوما: من زبان رو 80 و عربی رو 50 تو قلمچی میزدم عربی های سنجش رو هم که میزدم همه درصدام رو 60 بود شما میدونید چرا ایندفعه اینجوری شد؟ من نخونده بودم یا براای شما هم سخت بود؟
سوما : در پاسخ به سوال دوستمون:مگه 107 گزینه ی 1 نمیشه؟(6و-2 جواب بود که با 6 معادله ریشه نداره.)
چهارما :میخوام درصد میانگین بگیرم نمیدونم چی کار باید بکنم. میشه یکی یکی ضرایب رو دقیقا توضیح بدید.
ممنون
ببخشید پر حرفی کردم.:46::46::46:
آن گاه که تقدیر نیست وازتدبیر کاری ساخته نیست، خواستن اگر با تمام وجود، با بسیج همه ی اندامها و نیروهای روح و با قدرتی که
در صمیمیت است تجلی کند. اگر همه ی هستیمان را یک خواستن کنیم. یک خواستن مطلق شویم و اگر با هجوم و حمله های صادقانه و سرشاراز امید و یقین بخواهیم، پاسخ خویش را خواهیم. "علی شریعتی"
باور داشته باش امید به آرزویت می رساند...
نقل قول:
چهارما :میخوام درصد میانگین بگیرم نمیدونم چی کار باید بکنم. میشه یکی یکی ضرایب رو دقیقا توضیح بدید.
من باب این نکته توضیح بدم
دوست عزیز برای درصد گرفتن
تعداد تست درستارو ضرب در 3 کن منهای تعداد غلط ها کن بعدش عددی رو که بدست آوردی تقسیم بر تعداد سوالای در 3 ضرب شده بکن مثلا
ریاضی 40 تا درست زدی 4 تا غلط بقیه هم نزده اینطوری میشه :
40*3 - 4 = 116
حالا
116 /55*3
که میشه 70 درصد تقریبا
فکر کنم منظور ایشون میانگین گرفتن درصد کل دروس با احتساب ضرایب بود.نقل قول:
من دقیقا ضرایب یادم نیست...
آقا یه سوال پست منو کامل خوندی؟نقل قول:
من اگه بلد نبودم درصد بگیرم که الان درصدامو ننوشته بودم که!
من درصد میانگین میخوام
میخوام آزمون به آزمون درصد میانگینمو بکشم بالا
حالا اگه اطلاع دارید لطفا ضریبا و شیوه ی درصد میانگین گرفتنو بگید
مرسی
خب اشکال نداره عوضش 4نفر که بلد نبودن یاد گرفتن
آمار که خوندی میانگین وزنی هم بلدی دیگه
ضرایب ریاضی =12
فیزیک = 9
شیمی = 6
ادبیات =4
دینی =3
عربی =2
انگلیسی =2
اختصاصی هارو هم جدا حساب کن مثلا ریاضی شدی 60 فیزیک 50 شیمی هم 40
60*12 + 50*9 + 40*6
این عدد تقسیم بر
12+9+6
که میشه
52 درصد میانگین اختصاصی ها
سلام
اینم کارنامه قلم چی
:
کد:http://img.----------.com/images/8tnttn0id30sfvp0cr04.gif
درضمن سنجشم دادم ولی فکر کنم خیلی راحت بود تقریبا!!
هنوز تصحیح نکردم
در ضمن صبحونه نخورده بودم و نیم ساعت زودتر بلندشدم!!! ولی بازم یه دور کل سوالا رو خوندم
قلم چی رو هم دیروز عصر دادم وهنوزم کیفورم!!
با اینکه هفته قبل 3 روزش رو هیچی نخونده بودم کتابا هنوز تموم نشده بود (به خصوص عمومیا که زبان رو فقط یه درس و دینی رو هم فقط سه درس خونده بودم!
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 107 جوابش گزینه 1 میشه
راستی فکر می کنم سوال 137 غلط باشه یعنی به جای tan باید arctan باشه .
اگه همه ی این سوال غلطا رو حذف کنن فکر کنم من نفر اول بشم !!!!!!!