با سلام به دوستان به نظرتون چه مودمی بگیرم که با شاتل سازگار باشه کیفیتشم خوب باشه(یعنی مشکلی در سرعت پیش نیاره) و قیمتش هم نمیخوام خیلی بالا باشه دیگه نهایتش 50 تومن
Printable View
با سلام به دوستان به نظرتون چه مودمی بگیرم که با شاتل سازگار باشه کیفیتشم خوب باشه(یعنی مشکلی در سرعت پیش نیاره) و قیمتش هم نمیخوام خیلی بالا باشه دیگه نهایتش 50 تومن
ایا با مودم های وایرلس میشه هم از طریق وایرلس و هم از طریق پورت لن اینترنت رو شیر کرد ؟ و هم از خود مودم بعنوان یه هاب استفاده کرد ؟
اگه امکانش هست لطفا یه مودم با این ویژگیها به من معرفی کنید
با تشکر
نقل قول:
49 تومن
zyxel
فکر کنم مدلش 660 باشه....
نقل قول:
اره
ASUS
WL-AM604G
دوست عزیز فقط قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده کافی عدد 35 را وارد کنی سپس NEXTنقل قول:
یه سوال ابتدایی.
ترافیک ماهانه 3 گیگه این یعنی چی؟
(آیا یعنی اینکه سر یک ماه 3 گیگ استفاده کردی که کردی اگر ماه تموم شد و 2 گیگ داشتی اونم میپره؟؟)
نقل قول:
آره يعني در طول يك ماه تمام شما مجاز به استفاده از سرويس به ميزان 3 گيگ رو داريد كه شامل دانلود و آپلود هست. و اگر يك ماه به اتمام برسه هر چقدر هم كه ازش مونده باشه ديگه ميپره و نمي توني استفاده كني. آره دوست عزيز.
اه اه چقدر زشت . کاری نمیشه کرد که منتقل بشه به ماه دیگه؟نقل قول:
یا زنگ بزنیم بگیم میخوایم بریم سفر تا 10 روز واسمون قطعش کنن؟
سلام خدمت همه
من یه مودم به مدل tp-link td-w8101g دارم .
که از جمعه یه مشکل عجیب برام پیش اومده اونم اینه که چراغ internet مودم به کل خاموشه و برای وصل شدن به اینترنت حتما باید کانکشن بسازم و یوزر و پسورد رو وارد کنم تا وصل شه. که با این کار هم چراغ روشن نمیشه.
در صورتی که قبلا بدون هیچ مشکلی چراغ internet روشن می شد و وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم راحت وصل می شد.
به نظر شما باید چه کار کنم تا مودمم مثل قبل بدون هیچ مشکلی به نت وصل شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:نه متاسفانه :13:
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست عزیزم من هم tp link 8811 و هم asus m602 رو با شاتل تست کردم هر دو خوب جواب دادن. tp link رو چند روز پیش 27 تومن گرفتم و asus رو 2 ماه پیش 42 تومن گرفتم
دوستان ممکنه لطفا منو در نصب مودم am602 با lan راهنمایی بفرمایید . زمانی که مودم رو با lan نصب می کنم در قسمت network connection اثری از ایکن local area connetion نیست ( چراغ lan مودم روشنه )در صورتی که وقتی با پورت usb وصل میشه این ایکن وجود داره . چطوری باید این ایکن رو ایجاد کنم؟
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
V