---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
نه ویندوز 7 نصبه.نقل قول:
منم همینو انتخاب کردم
قبلا یاهو 10 نصب بود.همینه می گم از نظر ظاهر فرق نکرده.
Printable View
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
نه ویندوز 7 نصبه.نقل قول:
منم همینو انتخاب کردم
قبلا یاهو 10 نصب بود.همینه می گم از نظر ظاهر فرق نکرده.
نقل قول:
روشی بود که توی یکی از سایت ها من خونده بودم
در ویندوزXP از Start به منوی Run بروید و در آن تایپ کنید: Regedit تا به رجیستری ویندوز بروید. سپس در پنجره رجیستری (Registry Editor) به آدرس زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
حال باید یک فایل از نوع REG_DWORD بسازید و نام آنرا Plural بگذارید. برای این کار در سمت راست پنجره راست کلیک کنید و به ترتیب بر روی گزینه New و بعد DWORD Value کلیک کنید تا فایلی از نوع REG_DWORD ایجاد شود و نام آنرا Plural بگذاريد. بعد بر روی این فایل ایجاد شده (Plural) دابل کلیک کنید و در کادری که باز می شود و در قسمت Value Data به آن مقدار 20 بدهید. البته در حالتی که در قسمت Base همان کادر گزینه Hexadecimal را انتخاب کرده باشید می توانید به آن مقدار 20 بدهید. ولی در صورتی که در قسمت Base گزینه Decimal را انتخاب کرده اید آنوقت باید مقدار 32 را در قسمت Value Data تایپ کنید.
با انجام مراحل بالا شما می توانید با هر بار کلیک بر روی فایل اجرایی برنامه یاهو مسنجر - یک یاهو مسنجر جدید باز کنید و به طور همزمان آیدهای خود را در برنامه های باز شده آنلاین کنید.
من تا حالا از این ابزار استفاده نکردم چون برام کارایی نداشته و چند باری هم که خواستم استفاده کنم ببینم چطوره ارور داده و من هم بیخیالش شدمنقل قول:
ERROR خاصی میده؟ اگه ارور میده نوع ارور و متنش رو بنویسید
میتونین از فایل رجیستری زیر به جای پست حامد عزیز استفاده کنین :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/ANq7r2JE/Run.html
سلام . گزینه ساخت چت روم توی یاهو مسنجرم غیر فعاله مشکلش چیه؟
نقل قول:
خیلی وقته روم دیگه نمیشه ساخت
نه هیچ اروری نمیده.نقل قول:
من یه بار راست کلیک کردم show all رو زدم (زوم ایناشو دست کاری کردم) از اون موقع دیگه هرکاری میکنم کار نمیکنه.
وقتی رو دکمه پلی کلیک میکنم یه فایل ویدیویی چند ثانیه (برا تبلیغ) میاد بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمیافته...
سلام. من یه بوتر میخوام. اگه واسم بزارین منون میشم. مرسی
سلام
یه سوال آرشیو Yahoo تو ویندوز 7 کجا ذخیره میشه؟ تو xp فکنم تو profile و تو پوشه messenger بود ...
در کل مشکل یاهو سراسریه چون نه ویسش فعاله و نه وب کم و از طریق کنفرانس میشه فقط تو حالت عادی ارتباط برقرار کردنقل قول:
شما از خود سایت یاهو نمیتونی برنامه رو دانلود کنی چون تحریمیم پس میتونه یکی از موارد بروز این مشکل همین مورد باشه
دوستان دیگه هم هستن که شاید با این قسمت نرم افزار یاهو کار کرده باشن که اگه بیان به این قسمت و اطلاعات داشته باشن حتما کمک میکنن