نقل قول:
عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.
با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.
نقل قول:
در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.
با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.
ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.
و البته چشم