کسی نیست؟.....نقل قول:
کسی نیست؟.....نقل قول:
نقل قول:
سلام.ممنون
حالا فرصت کنم محض اطمینان میزنگم.
این دو اپشن رو که حتما خودمم میخام داشته باشه چون به نظرم خیلی کاربردی و ضروریه .
راستی یک سوال دیگه این سوکت فابریکها رو میشه کامل از رو ماشین برداشت؟؟یعنی اگه ادا در بیاره نمایندگی واسه گارانتی طوری هست که بشه دوباره از رو ماشین برش داشت بدون هیچ مشکلی؟؟. یا اگه بخای مثلا برش داری رو ماشین دیگه نصبش کنی؟؟این امکان هست؟؟
با تشکر
یه طرحی برای ایران خودرو آمده برای خودرو فرسوده آیا صرف می کنه که یه بی ام و مدل 57را بدهم ویه 405 بخرم وام 10 ملیونی مید هند؟
نقل قول:
سلام.
پرسیدم گفتن مدل های 55 تا 65 رو تحویل میگیرن و 10 میلون تومان وام میدن و خودرو 20 روزه تحویل میدن.
برای شما می صرفه یه 405 صفر سوار بشی دوست من.
اقدام کن تا پر نشده موفق باشید
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
نقل قول:
سمند LX مدل 84 قیمت 9500000 تومان
مزدا 3 رو حتما تیپ 3 فول بردارین.قیبا هم گفتم فقط تیپ 3
موفق باشید
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
نقل قول:
دوست گرامی به نظر من :
تندر 90 E1 مدل 87 بردار خیال خودت رو راحت کن.
سلام
دوستان يه پرايد مدل آخر86 خيلي تميز و سالم .خونگي واسه يكي از آشنا هاست فقط تنها موردش اين كه كاپوتش تعويض شده با اين شرايط چقدر مي ارزه؟
نقل قول:
پراید مدل 86 قیمت 6000000 تومان ( کاپوت تعویض )
کمترم برداشتی خوبه تا 5800000 تومان
مرسی. نظرت راجع به فروختن یا نگه داشتنش چیه؟نقل قول:
نقل قول:
والا اون دیگه بستگی به شرایط و شخص شما داره.
اگر نیاز به 2 تا ماشین دارین نگه دارین اگه نه که بفروشین
نقل قول:
اقا اینم زحمت بکشید
ممنون
تندر هم ماشین عالی هست ولی ی 0 رو پیشنهاد نمی کنم چون یه جورای بدون اپشن یکم سنتی میشه :31:نقل قول:
البته به صفر بودن و بی خرج و بی آزاریش می ارزه اگر زیاد به امکانات توجه نداری .
ولی ی 1 دست دو میتونی بگیر ولی از سالمیش حتما اطلاع پیدا کن چون یکم قطعات موتوری به سختی گیر میاد اگر تو خرج باشه پیرتو در میاره . :11: