سلامنقل قول:
ممنون. حدود95 ولی خیلی گشتم تا این قیمت پیدا کردم.
سلامنقل قول:
ممنون. حدود95 ولی خیلی گشتم تا این قیمت پیدا کردم.
سلام فرزاد جاننقل قول:
تا اونجا که یادمه شما پریروز پست دادی و دیروز هم رفتی خریدی،درسته؟فرصت نشد که کمکتون کنم.نه نیازی به هزینه مجدد نیست همینها خوبن
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!!؟نقل قول:
فکر کنم سری دایچی هرتز براتون مناسب باشه.البته اگر بتونید آمپ تهیه کنید که چه بهتر ولی بدون آمپ هم جوای میدننقل قول:
من پیشنهادم برای عقب:
وبرای جلو:کد:http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
لیست قیمتها شرکتن ایشالا فردا قیمتها و تخفیفات روخدمتتون اعلام میکنمکد:http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
dcx 690 هرتزنقل قول:
ممنون. کلا داداشمم راضی نشد.نقل قول:
سلام فرزاد جان
تا اونجا که یادمه شما پریروز پست دادی و دیروز هم رفتی خریدی،درسته؟فرصت نشد که کمکتون کنم.نه نیازی به هزینه مجدد نیست همینها خوبن
من یه عمر با ضبط و باند مسخره ی فابریک ماشین ساختم. با اینم میسازم گرچه واسه این هزینه واقعا صداش بد نیست.
اینم عکس گارنتیشه که واسه شرکت رویا الکترونیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من یه چیزی که فهمیدم ماشین وقتی خاموشه باکسمم خاموشه صدا خیلی هم زیاد کنم هیچ طوری نمیشه ولینقل قول:
روشن کنم برم بیرون دوباره صدا کم میاره بعد تازگیا وقتی XeNoN می زنم یه نویزی صدایی دینگی میده
ممکنه یه جا اتصال به بدنه ای چیزی داشته باشم اگه سیم منفیو مستقیم از باتری بگیرم ممکن درست شه ؟
باند جی بی ال 693 الان قیمتش چنده؟نمایندگی فروشش سایت داره یا نه؟
ممنون
اصلا کار منطقی نیسنقل قول:
ممکنه یه جا اتصال به بدنه ای چیزی داشته باشم اگه سیم منفیو مستقیم از باتری بگیرم ممکن درست شه ؟
قدیما که 130.40 تومن بود الان که نیس احتمالا یکم بیشترهنقل قول:
باند جی بی ال 693 الان قیمتش چنده؟نمایندگی فروشش سایت داره یا نه؟
ممنون
اینترنتی من جایی ندیدم
[QUOTE=hamidR15;6584209]سلام
شما بايد از ساب ووفرهائي كه Xmax بالائي دارن مثل ارت كوئيك DBX 12 يا آلپاين Type R استفاده كنيد. ضمنا باكستون بايد پورتد و روي فركانس پائئين مثلا 30Hz تيون شده باشه.
البته برق قوي يادتون نره:46:
حمید جان سلام داداشی اول عذر میخوام که دیر ج دادم بهتون!!
داداش میشه در مورد این سابا توضیح بدی بهم من بیس خشک و بی روح نمیخوام بیس فضا دارو ویبره ای دوس دارم این سابایی که اینجورین رو بم معرفی کنید با رنج قیمتی زیر 150 تومن .
چرا؟ منطقی نیست؟ اگه وصل کنم مشکلی داره ؟نقل قول: