سلام دوستان من يه گوشي p990دارم كه مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم و از اينترنت adsl كامپيوترم براي گوشي استفاده كنم و با گوشي توي انترنت بگردم ولي نميدونم چيكار بايد كنم كسي اگه ميدونه خواهش آموزشش رو برام بزاره
Printable View
سلام دوستان من يه گوشي p990دارم كه مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم و از اينترنت adsl كامپيوترم براي گوشي استفاده كنم و با گوشي توي انترنت بگردم ولي نميدونم چيكار بايد كنم كسي اگه ميدونه خواهش آموزشش رو برام بزاره
باید مودم وایرلس داشته باشی و از طریق وایرلس گوشی به اینترنت ای دی اس ال وصل بشی.
سلام
من چند تا برنامه رو بدون اين كه برم تو قسمت آنيستال پاك كردم. الان برنامه ها پاك شدن اما ايكون هاش باقي موندن!!!! چه كار كنم آيكونها پاك بشن؟
سلام رفقا
من یه مودم با قابلیت وایرلس دارم میخوام به وسیله گوشی p990به اینترنت وصل بشم اما وقتی کانکت میزنم وصل نمیشه .
چی کار کنم؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
با p1 به راحتی وصل میشه یه بار هم گئشیمو فلش کردم اما جواب نداد.لظفا راهنمایی کنید
سلام من مراحل زیر رو هم انجام دادم اما بازم نشد .فقط Gateway نتونستم پیدا کنم.
اینم مراحلی که انجام دادم.
ستفاده ار اينترنت بر روي گوشيهاي موبايل، كاربرديه كه هنوز توسط مخابرات ايران سرويس دهي نشده، از اين رو تنها راه حل موجود استفاده از WIFI يا همون WLAN موجود بر روي بعضي از گوشيهاست.
شايد خيلي از دوستان تا به حال فكري براي استفاده از WLAN گوشيشون نكرده باشند و فقط در حد يه قابليت ازش نام ببرند، از اين رو خواستم با ارائه اين مطلب به نوعي اطلاع رساني كرده باشم.
(توضيحات مرحله به مرحله ارائه شده و مخصوص P990i ميباشد)
اولين قدم مراجعه به يك ISP ارائه دهنده اينترنت بيسيم و دريافت IP address و رمز عبور مربوطه مي باشد، سپس به قسمت Wireless LAN گوشي وارد شده و روي گزينه Scan كليك كنيد پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد نام ISP مورد نظر نمايان ميگردد كه در حقيقت اين نام همان connection مربوطه براي وارد كردن IP address ميباشد. (تصوير 1)
حال بايد IP address مربوطه را وارد كنيد، بدين منظور از شاخه
Tools/Control panel/Connections وارد Internet accounts شده و روي accont مربوطه كليك كنيد. (تصوير2)
وارد اولين صفحه تنظيمات ميشويد كه نيازي به تغيير ندارد فقط از لب بالاي صفحه گزينه TCPIP/IP config را انتخاب كنيد و گزينه اول را PV4 تعيين كنيد و در قسمت پايين IP address و Gateway و Netmask را كامل نمائيد(اعداد توسط ISP ارائه ميشود) توجه داشته باشيد هر سه گزينه بايد تكميل شوند. سپس گزينه save را انتخاب نمائيد. (تصوير 3)
حال وارد صفحه دوم شويد و گزينه WEP را انتخاب نمائيد، به صفحه سوم رفته و در قسمت پايين WEP key كه همان رمز عبور ميباشد را وارد نمائيد (تصوير 4) به صفحه چهارم تنظيمات رفته و گزينه Done را انتخاب كنيد، حال مراحل تنظيمات تمام شده و برقراري ارتباط امكان پذير است.
دوباره وارد قسمت WLAN گوشي شده و مشاهده ميكنيد accont مربوطه همچنان نمايان است، روي آيكون دو فلش برگشته كليك كرده و پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد عكسي به شكل كره زمين كه در حال چشمك زدن است نمايان ميشود كه بيانگر برقراري ارتباط گوشي شما با شبكه ميباشد. (تصوير 5)
کمک لطفا
please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
سلام لطفا کمک کنید در پی990 داخل مموری فولدرinbox داره وقتی بلوتوث میاد داخل inbox موری میره کمک کنید
برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه
ببخشید تصحیح می کنم سوال در پی990 داخل گوشی فولدر inbox داره؟ وقتی بلوتوث میاد داخل inbox مموری چجوری میره کمک کنید
برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه باید چکار باید کنیم گنیم
فایل های بلوتوثی داخل فولدر obex از فولدر shared در حافظه گوشی ذخیره میشه.
اگه از -- تغییر میسر بلوتوث استفاده کنی میره تو D/inbox
موفق باشی.
سلام دوستان عزیز . . .
منم p990i دارم میخوام واسه گوشیم رمز بذارم در قسمت locks میخوام تا گوشیم key lock میشه رمز بخواد ولی نمیشه و
این ارور رو میزنه ! wrong phone lock kode ?
چهجوری میتونم رو گوشیم رمز بذارم ؟