من الان گرفتم دارم و یکم میرم برا اموزشنقل قول:
اموزش تکمیلی بسیج هم ندارم
نمیدونم رو چه حسابی به شما گفته نداره
مدرکت چیه؟
من با کارشناسی دارم میرم
Printable View
من الان گرفتم دارم و یکم میرم برا اموزشنقل قول:
اموزش تکمیلی بسیج هم ندارم
نمیدونم رو چه حسابی به شما گفته نداره
مدرکت چیه؟
من با کارشناسی دارم میرم
نقل قول:درودنقل قول:
بچه ها اگه یه سرچ کوچیک هم میکردید به جواباتون میرسیدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای آخر سال 90 ، تا الانم شرایط اونجا تغییر زیادی نکرده ، حالا بازم اگه سوالی داشتید pm بدید بهتون بگم چون خودم همون موقع ها رفتم اونجا
موفق و پیروز باشید
اطلاعی در مورد حقوق های فعلی ندارم، اما تو آموزشی حقوقی واریز نمیشه. انتهای ماه اول از خدمت سر یگان یعنی انتهای ماه سوم از خدمتتون حقوق 3 ماه رو یکجا واریز می کنن. که البته مجموعا کمتر از حقوق واقعی 3 ماه هست. زمان ما (2 سال پیش و در ناجا) که اینجوری بود.نقل قول:
آقایون راسته میگن سپاه جدیدا برا پذیرش فقط با دوره تکمیلی میگیره ؟؟
سلام
دوستانآیا در مدت زمان یک ساله معرفی پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه، میتوان اقدام به گرفتن گواهینامه رانندگی کرد؟
یعنی کلآ منظورم اینکه دانشگاه تموم شده و مدت زمانی یک سال که فرصت داریم میتونیم بریم گواهینامه رانندگی بگیریم.
مرسی
سلام مجدد !
من از چند نفر پرسیدم در مورد اینکه چی باید ببریم روز اعزام ( 1 آبان ) چن نفر گفتن هیچی با خودت نبر چون لباس میدن بعدش باید برگردی شهر خودت و لباس هارو اندازه کنی بعدش دفعه دوم باید وسایل ببری !!!
چند نفر هم گفتن نه یه ساک و حوله یه سری وسایل شخصی ببر !!! :n15:
گیج شدم به حرف کی باید عمل کنم لطفا از دوستان اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه 1 آبان چیکار کنم ؟ دست خالی برم یا چیزی ببرم ؟ :eh:
سلام دوست عزیز گرفتن گواهینامه برای کسایی که هنوز به خدمت نرفتن لازمش گرفتن نامه از دانشگاه هستش و چون الان دانشجو نیستید نمیتونید برای گواهینامه اقدام کنیدنقل قول:
دوست عزیز در بیشتر پادگان ها ۲ تا ۳ روز اول به بچه ها مرخصی میدن اما این قانون نیست یعنی دست فرمانده پادگان است بخواد میده نخواد هم نمیده و در داخل پادگان خیاطی است و همون جا لباس ها را اندازه می کنید و برای پوتین هم با بچه ها عوض می کنید.پس بهتره شما یک ساک متوسط با لوازم شخصی به همراه داشته باشی در ضمن فاصله پرندک تا تهران زیاده و برخی از بچه های که از شهرستان های دور میان ترجیح میدن بمونن.نقل قول:
دوستان امروز من از آموزش ترخیص شدم افتادم مرزبانی آذربایجان غربی :n28:
چجور جایی هست؟ امنیت داره؟ :n30:
کلا شرایطش چجوریه؟ مرخصی .....
اما من در حال حاضر تسویه حساب نکردم با دانشگاه و هنوز فایلم تو دانشگاه بازه آیا میتونم از دانشگاه نامه بگیرم برای گواهی نامه رانندگی ؟نقل قول:
مرسی
نسبت به جاها دیگه خیلی خوبیه مخصوصا یه مربی تخریب هست ادم خیلی باحالیه مسئول دژبانی هم خیلی گیر میداد دور و ورش نریننقل قول:
در طول هر ترم دانشگاه فقط یک بر مجوز دادن اون نامه داره که من در طول تحصیلم دوبار اون نامه رو گرفتم ، یک بار برای گواهینامه و یک بار برا ی بیمهنقل قول:
طبق قانون چون از اون جا فارغ تحصیل شدی و نیمسال فعالی نداری دانشگاه نباید نامه بده اما شما هم اگه آشنا داشته باشی چون هنوز تصویه نکردی میتونی نامه بگیری ،،، منم آشنا داشتم با اینکه یک سال و نیم دانشگاهم تموم شده ولی بازم نامه گرفتم واسه بیمه:n06:
نقل قول:
من خودم 6 ماه تو پیرانشهر لب مرز بودم و الان ماموریتم تموم شده دارم میرم یگان. منطقه امنیتش بد نیست ولی بازم باید مراقب باشین.
سلام دوستان. من 8 ماه خدمتم و 4 ماه آخر رو حقوق نگرفتم کلا. چیکار باید بکنم؟ کجا سر بزنم. از اونجاییکه تو ماموریت بودم نمیتونستم برم یگان واسه همین تا حالا هیچ اقدامی نکردم.
؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟نقل قول:
تو ناجا زیاد به فکر مرخصی نباشین.نقل قول:
منطقه فعلا امنیتش خوبه، البته هر از گاهی در قسمت های عراق درگیریهایی هست.
آیین نامه پاسداری و استفاده از سلاح اصل هستن
تا جایی که بنده اطلاع دارم اجازه شلیک آزاد هست و حتی به هر چیزی شک میکنن شلیک میکنن فردا میبینن آدم بود، حیوان بود، توهم بودو...
بعضی جاها شاید شرایط دسترسی زمستانش سخت باشه و نشه اومد مرخصی ولی در عوض وقتی اومدین خوب میاین مرخصی.
اگه زرنگ و یا آشنا داشته باشین قرارگاه مرزبانی تو ارومیه و یا هنگ ها امن تر از پاسگاههای مرزی هستن.
نیروی انسانی / کارگزینینقل قول:
الان اگه اشتباه نکنم طبق قانون جدید که از خرداد اجرایی شد یک چشم حداقل باید 8 باشه.نقل قول:
مسلما اگه بره دانشگاه که دیگه نمیشه دیپلم.
باید شرایط جدید را از نظام وظیفه استان و شهرستان خبر بگیرین.
منم کارشناسی هستم، شاید هم شهر خودمون رو گفته، نمیدونمنقل قول:
سلام
من 19 آبان اعزام هسم.
از کجا باید بفهمم کدوم پادگان افتادم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
2 راه دارید
1 * یک هفته قبلا از اعزام هم میتونید به دفاتر پلس + 10 مراجعه کنید
2 * تقریبا 6 الی 7 روز قبل اعزام نامه ای از طریق پست به دستتون میرسه که مکان و ساعت دقیق معرفی خودتون به پادگان مورد نظر رو شامل میشود
سلام دوستان من هفته آینده نامه رو از دانشگاه میگیرم و میرم پلیس +10 تا دفترچمو پست کنم میخواستم بدونم به نظرتون تا نیمه آبان ماه پست کنم اعزامم کی میافته؟کسی اطلاع دقیق داره؟
احتمال قوی برج 10 اعزام میشیدنقل قول:
10 روز مونده به اعزام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنید.نقل قول:
واقعا متاسفم که تو ایران زندگی میکنیم ! فکرشو کنید گفتن عاقا از 21 مهر ما اضافه سنواتا رو بخشیدیدم بعد من رفتم رکن 1 پادگانمون میگن باید نامش بیاد :n08::n08::n08:درصورتی که تو خبرش نوشتم این امر، ابلاغ به حساب میاد و لازم الجراست ! :n08:
اخه بگو انسان ! اگه قرار به نامه اومدن بود که چرا تاریخ تعیین کردن !!!!! :n08:فقط سره نامش 1 ماه فک کنم باید منتظر بمونیم متاسفم واقعا :n08:
الانم مرخصی گرفتم برم ستاد نیرو ببینم اونجا چه سوژه خنده ای تحویل میدن بهم :n08::n08::n08: فکر شو بکن 23 ماه خدمت کردم :n08:
ممنون
کد سخا رو باید از پلیس+10 بگیرم؟
بعد اینکه لباس و شلوار سربازی رو خودم میتونم قبل اعزام تهیه کنم یا حتما لباس هایی که اونها میدن رو باید استفاده کنم؟
آخه فکر نکنم سایز مناسب من اونجا پیدا بشه :)
دوستان امروز از یکی شنیدم که نیروی انتظامی دیگه لیسانس نمیگیره سپاه هم همینطور و لیسانس به بالا رو همه رو توی ارتش دارن میندازن .خودم حدس میزنم چرت گفته چون همچین چیزی اصلا امکان نداره ..کسی اطلاعی در موردش نداره ؟
لباس بهت میدن بعد میای میری پیش این نظامی فروشا سایزتو درست میکنینقل قول:
شایعه است صد در صد!نقل قول:
توجه نکنید!
این طور باشه یعنی کلا نباید نیرو بگیره ناجا چون الان ماشااله همه لیسانس به بالا و تک پسر هستند:n02:
این کد سخا رو چطوری میده؟؟نقل قول:
کد سخا رو توی برگه سفید که از پلیس+10 میگیرید زدهنقل قول:
دوستان اگه کسی شغل ازاد داشته باشه و دفترچه نفرسته نخواد سربازی بره
در اینده چه مشکلاتی میتونه براش پیش بیاد یا مشکلات ایجاد کنن
با تشکر
فک نکنم مشکلی داشته باشید به جز خروج از کشور و کار با بعضی از بانکا که برا بعضی خدماتشون کارت پایان خدمت میخواننقل قول:
البته من دستگاه پوز ملت گرفتم و نخواست ولی میگن بعضی جاها لازمه
در حال حاضر پاسپورت نمیشه گرفت.نقل قول:
جواز کسب نمیشه گرفت.
کارت بازرگانی نمیشه گرفت.
شرکت به نام خودت نمی تونی ثبت کنی.
این محدودیت ها فعلا هست ولی بعدا ممکنه محدودیت های دیگه ای هم اضافه کنن، مثلا قبلا اگه سند به نامت بود دیگه تو نمی تونستی به نام کسی دیگه بزنی، چند سالی هست این قانون رو برداشتن ولی در آینده با توجه به کمبود سرباز و پایین اومدن جمعیت سرباز، شاید قوانین سختگیرانه تری رو بزارن
فردا آغاز 2سال خدمت
هفصت و سی روز نبود؟
پدافندسمنان برای فردا کسی هست اینجا؟
دوست عزیز اصلا نمیخوام نا امیدت کنم. ولی واقعیت در کشور ما خیلی پیچیدسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من جای شما بودم ریسک نمیکردم. فردا سرباز کم بیاد معلوم نیست چه بلایی سر کسی که سربازی نرفته بیارن
نبود یک هفته دیگه تا اتمام دوره کد تکاوری تو مرآتکاور شبان نزاجا پرندک؟
اولین دوره کد لیسانسش ما بودیم
از بچه های لیسانس که فردا امریه میگیرن اگر دوره کد مراتکاور رو خوردن خودشون رو برای بدترین و سخت ترین روز های زندگیشون اماده کنن
کسی خورده بگه تا یکمی راهنماییش کنم
پس جای این همه افسری که سر چهار راه ها دارن جریمه مینویسن رو کی میخواد پر کنه؟ خیلی از بخش های اداری، کاربرای سیستمی، مرفوک و 110 و بخش های دیگه اصلا لیسانس به بالا میگیره ناجا..سرباز نباشه، ناجا فلج میشه!نقل قول:
این اولویت انتخاب که توی دفترچه میپرسه میخای اولویت اولت تو کدوم ارگان باشی چقدر تاثیر داره ؟ معمولا چند درصد افراد اولویت اولشون میفتن ؟
سلام؛ ورودی 87 کارشناسی دولتی هستم؛ زمان ما معافیت تحصیلی 6 سال بود.
در کل من الان ترم 13 هستم؛ 2 ترم مرخصی گرفتم که البته یک ترمش بدون احتساب سنوات بود. ( از نظر آموزشی میشه گفت ترم 12 محسوب میشم )
این ترم برای اینکه از معافیت تحصیلی استفاده کنم فقط انتخاب واحد کردم و اصلاً دانشگاه نمیرم
به دلیل مسائلی ناچارم انصراف بدم یعنی باید بعد این همه گرفتاری کاردانی بگیرم.
نمیدونم در جریان هستید یا نه؛ دوره تکمیلی ( کارت سبز ) دو قسمتی شده: 30 روز + 15 روز
دوره 30 روزه رو گذروندم ( که البته هنوز کارتش نیومده ) . دوره 15 روزه رو هم دقیقاً معلوم نیست کی برگزار کنن.
گفتن برج 8 یا 10 ، البته معلوم نیست. اون طوری که من فهمیدم اولویت هم با کسانیه که برگه اعزام دارن و ...
فقط منتظرم دوره تکمیلی رو بگذرونم، بعدش ببینم چه غلطی باید بکنم
ضمناً سابقه 9 سال نفله شدن در بسیج رو هم دارم؛ پدرم هم 27 ماه سابقه جبهه داره. البته گواهیش هست ولی این چیزی که میگن کارت ایثارگری، نداره. (در پلیس + 10 هم ثبت نشده)
به نظرتون با این وضعیت باید چه کار کنم؟ :n28:
تأثیرش 0 درصد هست!نقل قول:
خب شما که 9 سال سابقه بسیج داری 6 ماه کسری اوتو میگیری و کسری ایثارگری پدرت هم 9 ماه میشه و در مجموع 15 ماه کسری داری. کارت ایثارگری رو هم حتما باید بگیره، گواهیش رو می برین با مدارک، کارت رو 1 تا 2 ماهه می گیری و میری دنبال کسریش که 2-3 روز کار داره.نقل قول:
تا دوره تکمیلی هم تموم بشه کسری ها رو گرفتی.
الان مشکل شما دقیقا چیه؟
خدا به همراتنقل قول:
لباس گرم یادت نره!