یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکیه و خود سیستمشون از ساعت 1 تا 7 اتوماتیک رایگان حساب میکنهنقل قول:
Printable View
یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکیه و خود سیستمشون از ساعت 1 تا 7 اتوماتیک رایگان حساب میکنهنقل قول:
آقا این آرتی ها طبق قانون جدید چقدر میتونن دانلود داشته باشن ؟ مثلا قبلا آرت یک 12 گیگ دانلودی داشت الان که نامحدود شده تا چقدر مصرف مجاز حساب میشه و سرویس رو مسدود یا محدود نمی کنن ؟
من از پشتیبانیش که پرسیدم گفت تا 18 گیگ.نقل قول:
اینم آخرین سرعتی که ADSL ما داره:
واقعاً که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنتی من Eco 512 دارم . حتی زمانی که با سرعت 60 هم میشه دانلود کرد ولی ping بالاست و یکی از تفریحاتم یعنی بازی Online رو از دست دادم QQ
فسخ قرارداد چطوریه ؟ قسمتی از پولت رو میدن یا فقط قطع می کنن و به ریشت میخندن ؟!
حداقل 30 هزار تومن برای جابجایی ISP رفت تو پاچم .
سلام
دوستان من اگر بخوام تغییر سوریس بدم به اکو2مگ شاتل، برگه ی گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه ببرم کافیه؟
بعدشم این گواهی ها تاریخ اعتبار دارن، یعنی مثلا من ترم آخرم یا نهایتا 2ترم دیگه درس بخونم، بعد فارغ التحصیلی چی میشه؟ نتمو قطع می کنن؟
سلام
دوستان من شبها اینترنتم زیاد قطع میشه(فقط شب ها).
می خواستم بپرسم مال نویز نیست؟
البته خط تلفن با گوشی نویز نداره ها، ولی تو این عکس نشون می ده نویز داره!
لطفا با توجه به عکس بگید مشکل از منه یا شاتل!
دوستان IDM رو از نسخه 6.02 به 6.03 اپدیت کنید من امروز با همین 6.02 850 مگ ترافیکه بی زبونم پرید.:2:
سلام دوستان
اين درصد مصرف كه زده چه معني ميده ؟
درود
چند روزی هست سرعت بنده رفته بالا !
دو سال مشترک شاتل بودم هیچ وقت سرعتم بالاتر 65 نمیرفت !
الان خودتون ملاحظه کنید :
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
تست سرعت :
به نظر نمیاد این تسته شرکت شاتل باشه اسمی که برای isp شرکت شاتل مینویسه Aria Rasana Tadbir هست نه Information Technology فکر کنم این مخابرات باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امارات عالیه کیفیت خطتت عالیه مشکل از شما نیست از شاتله صدرصد.نقل قول:
شاتل با نرم افزار شبها مخصوصاً اختلال ایجاد می کنه.
سلام
دوستان من یه مشکل با دانلود شبانه دارم، اگه ممکنه راهنمایی کنید
سرویس من اکو 512 شاتل هست
از سرور رپید باز هم اشتراک می گیرم
ساعت 1 که شروع به دانلود می کنم تا ساعت 3 یکی دو بار دیسکانکت میشه که خب چون رو کانکت اتوماتیک هست، مجدد شروع به دانلود می کنه
یعنی تا ساعت 3 و 3:30 مشکلی ندارم
اما فرداش که حجم دانلود رو چک می کنم می بینم که نهایتا 400 یا 500 مگ دانلود شده، یعنی از اون ساعت به بعد نمی دونم دیسکانکت میشه، چی میشه که دانلود رو ادامه نمیده
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟ کلا چه راهکاری برای جلوگیری از دیسکانکت شدن وجود داره؟
در ضمن من از اسپلیتر هم استفاده می کنم
با تشکر
بايد از يك سرور ديگه دانلود كنينقل قول:
امتحان كن نتيجشو بگو
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
قطع نمي كنن تا هر وقت بخواي و سرويس را پولشو بدي وصل مي مونهنقل قول:
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
از ما هم تقريبا همينهنقل قول:
سرعت دانلود حداكثر 61 كيلو بايت و ثابت
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
2.5 گيگ را تو 1 روز ميشه دانلود كرد:21:نقل قول:
واسه منم همین مشکل هستنقل قول:
همین جور که در تصویر مشخصه از ساعت 3 بامداد به بعد حجم دریافتی به شدت کم شده به طوری که در ساعت 7 تنها 3 مگ دانلود شده
1 روز که که هیچی من واست تو 3 ساعت 2.8 گیگ دانلود میکنم :8:نقل قول:
اشتباه شد
لغو
همونطور که قبلا مطرح کردم بنده بعضی مواقع 2 تا آی پی میگیرم .نقل قول:
یکیش همین پهنای باند اینترانت مخابرات هست
دومش هم خود شاتل !
در ضمن مخابرات زورکی 256 میده حالا بیاد به بنده 3 مگ بده ؟!
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی شبا دانلود می کنم سرعتم max میشه 50 ولی وقتی درکنار دانلودم یه صفحه باز میکنم سرعتم تا 60 میرسه ولی وقتی فقط دانلود میکنم سرعتم انگار به ماکزیمم نمی رسه ولی صبح ها ای مشکل رو ندارم وسرعتم تو دانلود رو 60 میرسه فقط شبا تو ذانلود رایگان این توری میشه
دوستان یکی هست منو راهنمایی کنه ..
من آرت یک دارم و همیشه ماهیانه 28800 تومان میدادم ..ولی این ماه برام اومده 46 هزار تومان ..میزنه که ماه قبل 5 گیگ اضافه مصرف کردی ..
حالا سوال من اینجاست ..مگر قبلا وقتی به حد نصاب میرسیدیم سرویس را متوقف نمیکردند ..پس چطور شده که من اضافه مصرف کردم و سرویسم معلق نشده ؟؟؟و دوم اینکه یادمه ماهای قبل چند گیگ اضافه به همه اده بودند و مجموعا برای آرت یک میشد 18 گیگ دان کرد ولی حالا زده دانلود مجاز شما 12 گیگ بوده ..ممنون میشم اگر کسی در جریانه راهنمایی کنه ...به نظرتون اشتباه شده ؟؟؟
میشه بگید این آمار رو با چه برنامه ای می گیرید؟نقل قول:
در ضمن سرویس شما چیه؟
بعضي ها مثل من همين سرعت رو هم تو خواب ميبينن! قدرش رو بدون :46:نقل قول:
آرت 12 گيگ بود و تا 18 گيگ قطع نميشدين!نقل قول:
ولي ماه پيش كلاً آرت نامحدود شده بود. از شهريور رسماً نامحدود شد و از 2-3 هفته قبلش غير رسمي نامحدود بود. حواست رو جمع كن پول نده بهشون. چي كار داري بگو حدوداً از دهم-پونزدهم مرداد توي كنترل پنلم نوشته بود نامحدود. براي من كه اينطوري بود.
دوستانی که سرویس اکو 512 شاتل رو دارند اگه ممکنه بگن که سرعت دانلودشون تو این 2 حالت 1-موقع هایی که رایگان نیست و 2-موقع هایی که رایگانه(1تا7) چقدره؟
حدودن هم بگید ممنون میشم
آقا یکی هم جواب من رو بده ممنون میشم . :11:نقل قول:
دوستان شاتلی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم که سرویس های اکو 128 و اکو 256 و اکو 512 تو باز کردن صفحات با هم فرقی دارن اگه اره چه قدر یعنی خیلی محسوسه
و دیگه اینکه سرعت دانلود این سرویس ها به ترتیب چند هست؟ اکو 128 و اکو 256 و اکو 512
با برنامه DU meter من اکو 128 دارمنقل قول:
دوستانی که سرویس اکو 512 شاتل رو دارند اگه ممکنه بگن که سرعت دانلودشون تو این 2 حالت 1-موقع هایی که رایگان نیست و 2-موقع هایی که رایگانه(1تا7) چقدره؟ حدودن هم بگید ممنون میشم
تجربه من تو این مدت کوتاه : اگه لینک دانلود خوبی داشته باشی مثلا rapidshare permium یا mediafire یا ... تحت هر شرایطی به سرعت 60-61 میرسی راحت چه شب چه روز !نقل قول:
دوستانی که سرویس اکو 512 شاتل رو دارند اگه ممکنه بگن که سرعت دانلودشون تو این 2 حالت 1-موقع هایی که رایگان نیست و 2-موقع هایی که رایگانه(1تا7) چقدره؟
حدودن هم بگید ممنون میشم
ولی اگه لینکت جالب نباشه و با IDM هم نشه دانلود کرد 1تا 7 با 1 کیلوبایت هم نمیشه دانلود کرد ! مثل torrents با seed پایین ولی تو روز همونا رو دوباره میشه با 60 گرفت.
مشکل اصلی این سرویس ping وحشتناک بالا هست بخصوص بعد از 1 شب که میره تو رنج 1000 تا 3000 .
معمولا سرعت تمامشونو یکی میبندننقل قول:
سرعت 128 واقی خیلی مزخرفه و 512 واقعی یه سرعت معمولی به حساب میاد
مثلا با 128 واقی جیمیل رو به راحتی نمیشه باز کرد ولی 512 اینطور نیست و به راحتی میشه باز کرد
به نظر من اگه پولش مسئله نیت 2 مگ اکو بگیرید وگرنه 128 اکو مناسبه( اگه 512 ببندنش که احتمالش خیلی زیاده)
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
به نظر من که سرویس ها آرت رو نامحدود کردن که مردمو تیغ بزنننقل قول:
به نظر من اکو بگیرید با ترافیک اضافه خیلی با صرفه تره
گیگی 5150 تومن هست ! بصرفه هست ؟! بجای دانلود یه فیلم میشه رفت DvD ارجینالش رو تهیه کرد !نقل قول:
ه نظر من اکو بگیرید با ترافیک اضافه خیلی با صرفه تره
منم می خوام برم ارت 4 بگیرم امیدوارم مثل اکو نوسان سرعت نداشته باشه پینگ بالا که اصلا قابل قبول نیست!:دی کلا دوستانی که ارت داشتن و دارن نظرشون چیه؟
سلام دوستان برا من یه مشکل پیش اومده...اینترنت پر سرعت استفاده میکنم مودمم به اینترنت وصل میشه(عکس کره زمین روشن میشه) ولی نمیتونم برم اینترنت ولی با لبتاپ داداشم وصل میشه فک کنم مشکل از تنظیمات کامپیوترم باشه چیکار کنم؟؟؟؟
یه سوال فنی !
راهی برای پایین آوردن و بهبود ping نیست ؟! یعنی همه چیز پینگ هم به ISP برمیگرده ؟!
از DNS های شاتل استفاده کنید که تاثیر خوبی دارن:46:نقل قول:
85.15.1.10
85.12.1.12
یه مدته شاتل برای من بدجوری قطعی داره، سرعت هم گهگاه پایین میاد.
اکو 128
الان اوضاع چطوره، از شاتل راضی هستن دوستان؟
يه جوري نوشتين كه آدم شك ميكنه شاتل باشين!نقل قول:
به هر حال اگه شاتل هستين مشكلتون رو با پشتيباني شاتل تلفن 23089 مطرح كنين خيلي سريع تر از اينجا نتيجه ميگيرين.
برای من روی همین DNS ها تنظیمه ولی پینگم هیچ وقت زیر 400 نمیاد، چی بشه برسه به 350 !نقل قول:
تایید میشه، منم اکو 512 دارم. البته با لینک غیر مستقیم و بدون دانلود منیجر یه کم بهتر از شما دانلود میکنم، حدودا در حد دایل آپ:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه سوالتو تو تاپیک راه اندازی adsl،خرید مودم، نصب مودم، رفع عیب مودم مطرح کنی بهتر بهت کمک میکنن.
اینم لینکش:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=244418&page=859