برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.نقل قول:
چی شد مال شما اکی شد؟
Printable View
برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.نقل قول:
چی شد مال شما اکی شد؟
آره بعده 5 6 بار زنگ زدن آخرش عصر درست کردن.نقل قول:
ولی امروز بازم اینجوری شده. این باره سومه ....:n38::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید مخابرات برای سرویسهای غیر حجمی، حجم شبانه میدهد؟ چون در سایت، شبانه را برای سرویسهای حجمی نوشته.نقل قول:
آن 3-4 گیگ را به این علت داده که برخلاف سایر شرکتها آپلود در مخابرات رایگان نیست و طبق قانون باید 25 درصد به حجم کل به عنوان حجم آپلود اضافه کند.نقل قول:
بله دیگه وقتی سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو بگیرید . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه برای یک ماه میده که خیلی خوبه به نظرم از اسیاتک خیلی خیلی بهتر میافته از طرفی مثل اسیا تک حجم خوری هم ندارهنقل قول:
از آسیاتک بهتر است فقط این را هم در نظر داشته باشید که در آسیاتک آپلود رایگان است ولی مخابرات آپلود را هم حساب میکند و به همین علت 3-4 گیگ اضافه میدهد. برای کسانی که آپلودشان زیاد نیست خوب است.نقل قول:
حجم شما رو برگردوندند؟نقل قول:
من بعد چندین بار تماسو ثبت برای پیگیری و ... آخرش گردن نگرفتند و گفتند مصرف کردین. هر چی هم گفتم بابا اینو 3 برابر از حجم من کسر کرده قبول نکردند. الانم باز داره 3 برابر کسر میکنه. نمیدونم دیگه چیکار کنم دقیقا
سلام دوستان. خريد سرويس مخابرات فقط با تماس تلفني بايد انجام بگيره؟ يا آنلاين هم ميشه؟ من لينک خريد پيدا نکردم
از راهنماييتون ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا یا باید با 2020 تماس بگیرید یا به ادارات مخابرات مراجعه کنید یا به نمایندگانی که لیستشان در لینک زیر آمده مراجعه کنید.نقل قول:
با توجه به در دست ساخت بودن این صفحه تا اطلاع ثانوی جهت ثبت نام با شماره تلفن ۲۰۲۰ بخش فروش تماس حاصل فرمایید
بله بعد 3 4 بار زنگ زدن چون توی لاگ خودشون ثبت شده برگردوندن. ولی دفعه اول مجبور شدم شکایت کنم و بعد تقریبا 1 هفته برگردوندن که البته اولش قبول نمیکردن ولی چون من توی شکایتم لاگ DU Meter خودم رو هم زده بودم و اونا لاگ سیستم داخلی خودشون رو به عنوان مدرک که مثلا من استفاده کردم توی جواب شکایت داده بودم که بیا ایناهاش استفاده کردی ... که این لاگشون کلا ضد و نقیض میزد و معلام بود که سیستم ایراد داره. برین توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنین.نقل قول:
الان وضع درست شده؟نقل قول:
برای دوستان دیگه هم همچین ایرادی هست؟
سلام دوست عزیز از این سوریسی که خریداری کردی راضی هستی ؟ سرعت و پینگ راضی کننده است برات ؟نقل قول:
سرعت دانلودت چقدره ؟ پینگ داخل و خارج چقدره ؟
سلام
از دوستان کسی جشنواره تابستانی مخابراتو خریده؟ 128 تا 10 مگ 2 گیابایت 7 تا 12 نصف بها 5000 تومن
سرعتش تا جایی که خط بکشه باز میشه؟
ضمنا الان من با سرویس 512 سرعتم تا 500 میرسه. عین قدیما بازم واسه همه سرویسا سرعت بازه؟
فکر نمیکنم سرعتش مشکلی داشته باشد ولی شما با همان پول میتوانید سرویسهای بهتری از شرکتهای دیگر بگیرید:نقل قول:
همارا سیستم: سرویس یکساله 50 گیگ با 250 گیگ شبانه 50 هزار تومان
صبانت: سرویس یکساله 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان 60 هزار تومان
شاتل: سرویس یکساله 60 گیگ 65900 تومان
فعلا که شبانه مشکلی نداره ولی مخابراته دیگه. ایراد نداشته باشه باید شک کنیم. ولی کلا حجم خوری دارن فک کنم . من هر روز نزدیک به یک گیگ از حجمم کم میشه.نقل قول:
البته چند روزیم هست که کلا قطعیم داره .
بله من راضی هستم . سرعت که بستگی به سرور داره مثلا الان از سرور اپارات امتحان کردم 900 کیلو الی 1 مگ سرعت داشت . پینگش هم الان از گوگل گرفتم 85 بود فکر کنم پینگ داخل هم زیر 20 هست . البته پینگ برای من مهم نیست .نقل قول:
ممنون دیدم اینارو فقط مشکلم با این دردسارای جمع آوریه تضمینی هم نیس برم شرکت دیگه وضعیتم بهتر بشهنقل قول:
از بین این جشنواره ها هم همارا خوبه به نظرم چون شبانش به دردم میخوره ولی نمیدونم سرعتش چجوریه! همارا روی این سرویسش استفاده منصفانه این چیزا یا شرایط خاصی نداره؟
ولی صبانت انگار سرعتش پایین میاد شبانه
اگه کسی از این سرویسا استفاده کرده تجربشو بگه
اگر از نظر پورت آزاد مشکلی در مرکز مخابراتیتان نباشد، قطع و وصل سرویستان 3-4 روز طول می کشد، فقط برای زودتر جمع آوری شدن، بعد از درخواست، به سایت 195 هم شکایت کنید که طول ندهند.نقل قول:
وضعیتتان بهتر نشود هم فکر نمیکنم بدتر شود چون این شرکتها از شرکتهای نسبتا با کیفیت هستند.
همارا چون شبانه اش نامحدود نیست فکر نمیکنم سرعت را محدود کند.
صبانت اگر مصرف رایگانتان بیشتر از 70 درصد کل مصرفتان شود سرعتش تا 128 کیلوبایت پایین می آید ولی درعوض در سال حدود 1000گیگ میتوانید دانلود کنید و ساعت رایگانش (از 4 تا 10 صبح) هم بهتر است.
اگر خواستید زودتر اقدام کنید چون همه این سرویسهای جشنواره تا آخر شهریور معتبر است.
سلام به همه همشهریای عزیز
من بیشتر از دو ساله شاتلی هستم و کلا هم eco128 استفاده کردم. سرعت بالا و قطعی کم مزیت و قیمت هنگفت رو به افزایشش مهمترین ایرادشه. به خاطر قیمت ها میخوام برم نامحدود که البته واضحه شاتل تو این زمینه مزخرفه به خاطر اون فیر یوز پالیسی کذاییش.
حالا دوستان راهنمایی کنن کدوم سرویس دهنده و کدوم سرویس مناسب منه؟ با این توضیح که حدود هفت هشت گیگ مصرف ماهانه خونه است و برای من که بیشتر وبگردی دارم سرعت مهمه. منطقه مخابراتی هم شهید باکری هستش.
۱)سرعت+۲)قیمت+۳)حجم
چخ دا ساغولوز راهنمالیزاگوره
سرویس یکساله 12 مگ 60 گیگ جشنواره میکس صبانت از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 60000 تومان(که با مالیات و رانژه 70850 تومان میشود)نقل قول:
تا آخر شهریور فرصت هست.
لیست نمایندگان در لینک زیر هست، بهتر است از شرکت الکاپرداز یا شرکت فناوران صبا بگیرید چون بقیه نماینده ها تا 15000 تومان هزینه نصب اجباری میگیرند.
برای جمع آوری سریع هم بعد از درخواست جمع آوری به سایت زیر شکایت کنید:
خیلی ممنون از جواب سریعتون
دوستان دیگر هم اگر نظری دارند ممنون میشم
در ضمن اگر کسی تو منطقه مخابرات شهید باکریه بگه تجربه اش از اینترنت خودش چطوریه. مال من شاتل بوده و هست. speedtest.net/my-result/5622435645
من خودم علاوه بر پیشنهاد دوستمون "971971" که از کسای دیگه ای هم شنیده بودم این ها رو هم دیدم:
آسیاتک: اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزی 256 با امکان تبادل حداقل 12 گیگ درماه، 25000 تومن
مخابرات: اينترنت غیرحجمی ویژه 1 مگابیت،17 گیگ، 25000 تومن
مخابرات: حجمی 256 کیلو، 6 گیگ ماهانه 20000 تومن
شاتل:ART1 با 128 کیلو نامحدود با حداقل 16 گیگ 28000 تومن (خداییش گرون نیست؟- تازه این حداقل ها رو هم تازه آورده گذاشته قبلا نبود زنگ میزدی میپرسیدی هم میگفتن نمیدونیم حداکثر مصرف مجاز چقدره)
دوستان قیمت جدید حجم مخابرات رو دیدین؟؟؟ هرگیگ با مالیات 1635 تومن:n04::n04::n04:
در سرویسهای غیر حجمی (سرویسهایی که حجم ماهانه شان بیشتر از 17 گیگ است) 1635 حساب میشود و در سرویسهای حجمی بصورت پلکانی حساب میشود یعنی در صورت خرید بیشتر از 30 گیگ، 3 گیگ اول از 3270 تومان و 7 گیگ بعدی از 2398 تومان و 20 گیگ بعدی از 1962 تومان حساب میشود و بقیه حجم از 1635 تومان حساب میشود.نقل قول:
البته تعرفه ترافیک در همه شرکتها اینطور است.
یه جوری گفتی فکر کردم خبری شده خخخخخنقل قول:
الآن زنگ زدم میگم: الآن که زدید 16 گیگ یعنی کل این 16 گیگ سرعت بالاست؟نقل قول:
میگه: نه بستگی به مصرف داره. اگه مصرفتون بالا باشه پلکانی میاد پایین
میگم: پس این 16 گیگ چیه؟
میگه: ما سرعت بالا تا 1 مگ بهتون میدیم بعد به تناسب مصرف سرعتتونو میاریم پایین بعد 16 گیگ کف صرعت رو بهتون میدیم.
پس در کل چیزی عوض نشده همونه سیاستشون - چاپیدن
بعد یه چیز جالب: امور مشتریان آسیاتک میگه مرکز مخابراتیتون بیشتر از 2 مگ نمیده. بعد که صحبتامون در مورد سرویس نامحدودشون تموم شده پیشنهاد سرویس 6 مگ میده! میگم خودت گفتی بیشتر از 2 مگ نمیشه گفت نه اون مال نامحدوده که مرکز مخابراتیتون نمیکشه ولی محدودو تا 6 مگ هم میکشه. من الآن موندم نوع سرویس چه ربطی به مرکز مخابراتی داره؟!!!!
حالا یا باید برم سراغ آسیاتک یا مخابرات. موندم بین این دوتا.
سلام دوستان
کسی میتونه توضیح بده ping به چی میگن؟
برای مصرف ماهانه 7-8 گیگ که اینترنت نامحدود نمی گیرند، اگر سرویس پیشنهادی من را میگرفتید با 70 هزار تومان یک سال اینترنت با حجم ماهانه 5 گیگ داشتید، 2- 3 گیگ بقیه را هم یا حجم اضافی میگرفتید یا در ساعات رایگان استفاده میکردید.نقل قول:
منم موافقمنقل قول:
الآن مصرفم شده ماهانه حدود 15 گیگ
15 دوبرابر اون 7-8 گیگه
اینطوری که هزینم بالا میره نه؟
برای 15 گیگ سرویس غیرحجمی 17 گیگ مخابرات با 43 گیگ شبانه و قیمت 25000 تومان بعلاوه مالیات خوب است(هزینه رانژه و نصب هم ندارد.)نقل قول:
سرویس 90 گیگ 3 ماهه آسیاتک با قیمت 66000 تومان هم خوب است ولی تا آخر شهریور هست که فکر نمیکنم شما برسید.
سرویس یکساله صبحانت صبانت با 1 گیگ حجم ماهانه و 6 بسته 15 گیگ یکماهه با قیمت 63800 بعلاوه مالیات هم هست که حجمتان در 6 ماه تمام میشود و بعد از آن یا باید حجم بخرید یا سرویس دیگری بگیرید.(البته این سرویس هم تا آخر شهریور است که فکر نمیکنم شما برسید)
یک کار هم میتوانید بکنید که از شاتل تخلیه کنید و دوباره از طریق جشنواره ثبت نام کنید که 60 گیگ یکساله 65900 تومان بعلاوه مالیات است و بقیه حجم را هم میتوانید از طریق جشنواره های فروش حجم بگیرید.
ممنون از راهنمایی هاتون. خیلی مفید، جامع و کامل بود.نقل قول:
فک کنم برم سراغ مخابرات که گفتید: اينترنت غیرحجمی ویژه 1 مگابیت 17 گیگ 250،000 ریال
البته شنیدم سرعتش کمه ولی خوب بالاخره باید یکشو امتحان کرد
اگه دیدم سرعتش خیلی بده ماه بعد عوض میکنم رو آسیاتک نامحدود 256 کیلو (چالاک برنزی)
اصلنم سرعتش کم نیست من سرویس 128 دارم سرعتش تا 800 کیلوبایت در ثانیه بازه نگراننباش منم میخوام همین 1 مگ 17 گیگ رو بگیرم خیلی خوبهنقل قول:
محدود داری یا نامحدود؟ محدود معلومه سرعتش خوبه، هنر یه اپراتور اونه که سرعت نامحدودش خوب باشه.نقل قول:
فامیلمون تو همین منطقه مخابراتی باکری داره. تازه نامحدودش کرده، شنیدم سرعتش کمه و عکسم گاها به زور لود میشه، البته غیر مستقیم شنیدم نه از خودش واسه همینم مطمئن نیستم و میخوام از مخابرات بگیرم
سرویس غیر حجمی به معنی نامحدود نیست، فقط از سرویسهای حجمی دیگر حجمش بیشتر است و بعد از تمام شدن حجمش اینترنت قطع میشود، ضمنا این سرویس 17 گیگ بعد از بهمن بصورت تفکیک شده 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی ارائه خواهد شد.نقل قول:
سلام دوستان ، يه سؤال :
سايت مخابرات هنوز درست نشده پس مقدار حجم باقي مانده و ساير مشخصات سرويس مخابرات رو از کجا ميشه فهميد؟
دوستان متوجه شدید دانلود شبانه رو میندازه رو روزانه!؟
دو برابر حساب میشه...هم شبانه هم روزانه.... :|
مخابرات2020
زدم اومد. خيلي ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما يه مورد برام عجيب بود:
حجم باقي مانده رايگان شبانه برا من 30 گيگ نوشته. اين يعني چي؟! مگه دانلود شبانه محدوديت داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 128-6 گیگ مخابرات
بله، خیلی وقت است که شبانه رایگان به 3 برابر حجم روزانه محدود شده است.نقل قول: