با تشکر از پاسخ شما در این ساعت از شبانه روز!نقل قول:
مدل رو اشتباه نوشتم: 50vt20
با نمایندگی تماس میگیرم ولی میخوام بدونم پنل مشکل پیدا کرده یا از بورد و سایر قطعات هست
Printable View
با تشکر از پاسخ شما در این ساعت از شبانه روز!نقل قول:
مدل رو اشتباه نوشتم: 50vt20
با نمایندگی تماس میگیرم ولی میخوام بدونم پنل مشکل پیدا کرده یا از بورد و سایر قطعات هست
مشکل از برد و سایر قطعات نیست.هرچی هست به پنل مربوطه که انشالله مشکل خاصی نیست.نقل قول:
[QUOTE=esi900;7752574]نقل قول:
مرسی
توضیح عکس:
TV: 50" XT-VT50E
سینمای خونگی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 5.1 کاناله س
بلندگوها: یاماها ساب مدل SW-P130 و بلندگوها مدل NX-E130 که 6.1 هستن.
میز TV: طراحی خودمِ که توی کارگاه دوستم ساخته شده. این میز 8 تکه س. شامل دو تا باکس بزرگ، دو تا کشو، دو تا یو و دو تا باکس مستطیلی باریک. شکل و اندازه ی هر تکه طوریِ که میشه اونها رو به شکل های مختلف کنار هم گذاشت و میزهای گوناگونی درست کرد. البته کشوها دو تا دستگیره بلند مدرن کم داره که هنوز فرصت نکردم برم سهروردی بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=mehran_west;7755560]طراحی قشنگیه تبریک میگم.نقل قول:
پیشنهاد: ساب سعی کنید روی زمین قرار بدید.هم قدرتش بیشتر میشه و هم صدای باس فراگیرتر میشه و سالن بهتر پر می کنه.
[QUOTE=mr_rayan;7755876]نقل قول:
مرسی دوست گرامی.
از راهنمایی تون هم ممنونم. ساب رو گزاشتم زمین.
زیبا وجذاب مبارکت باشه.با احتساب قاب دورش از یک گوشه به گوشه دیگر tvچند سانتی متره؟
ممنونم.نقل قول:
الان که خونه نیستم اندازه بگیرم، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایزها رو زده.
تاپیک پاناسونیک چه سوت و کور شده ها!
اینم سیستم من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون 50VT30R
سیستم صوتی آمپلی فایر DENON 1311 با اسپیکرهای 5.1 DENON 391HT
'گیرنده دیجیتال Xcruiser 400 HD Plus
پلیر 3D و کنسول Play Station 3
+
اون سفیده هم مودم Tenda هست که پشتش استابیلایزر فاراتل ـه
کنار PS 3 هم هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 ــه
ای کاش من هم "زیر خط فقر" بودم!!!!!!:n09:نقل قول:
مجموعه شیکی هست آقای پونلنقل قول:
اون پایه های اسپیکر رو جدا تهیه کردید دیگه؟ من واسه سوراند میخوام ولی فرصت نمیکنم بگردم واسش