یکی جواب منو نمیده؟ خیلی نگران لپ تاپم هستمنقل قول:
Printable View
یکی جواب منو نمیده؟ خیلی نگران لپ تاپم هستمنقل قول:
سلام من و دوستم هر دو وایو داریم ولی دوست 3 ماه از من زودتر گرفته امروز میگفت ویندوزش ارور داده که باید اکتیو کنه موقعی که لب تاب رو گرفتم فروشنده سی دی ویندوز رو بهموم نداد و گفت باید ریکاوری ازش بگیریم آیا ویندوزی که رو لب تاب های سونی وایو هست تریال هست؟ در ضمن گارانتی من ایران رهجویه ولی دوستم بدون گارانتی گرفته ممکنه این اتفاق برا منم بیفته؟
چکار باید کرد که این مشکل پیش نیاد؟
اگه این اتفاق افتاد با ریکاوری حل میشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
ویندوزی که اورجینال نباشه و یا اکتیو نشده باشه به محض اینکه به اینترنت وصل شی یه شمارش معکوس شروع میشه که بعد از یه مدت ویندوز اررو فعال سازی میده.
شمام برای اینکه بفهمی ویندوزت اکتیوه یا نه از control panel -> system میتونی ببینی.
در ضمن با ریکاوری فقط همون ویندوز تریال دوباره برگردونده میشه و فایده ای نداره، اگه ویندوزت اکتیو نشده از پک های windows 7 loader برای فعال سازیش میتونی استفاده کنی.
سلام به دوستان
من هنوز نتونستم Express Gate لپ تاپ ASUS N53SV رو ببینم
وقتی از این طریق لپ تاپ رو روشن می کنی یه پنجره میاد که زبان رو می خواد وقتی انتخاب می کنی و OK رو میزنی همون جا می ایسته و باید لپ تاپو خاموش کنی تا درست بشه.
حتی دوباره هم نصب کردمو نشد.
به نظر عزیزان چه کنم
سلام یه مشکلی برام پیش اومده تا لپ تابو روشن میکنم داغ میکنه گرماش میره رو 90!!!!!!!
قبلا اینطوری شده بود alt+ctrl+del میزدم از توی منوی processes اگر ویروسی بود که به cpu فشار میاورد end process میکردم ولی حالا همه رو حد عادین و هیچکدوم بیشتر نیستن مشکل چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ولی اینجا نشون نده؟
لطفا کمک کنید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویروسو پیدا کردم اسمش conhost هست چطور پاکش کنم end process میزنم ولی بعد چند دقیقه دباره میاد
انتی ویروسم ندارم بدون انتی ویروس میشه یا باس بگیرم
لطفا زود جواب بدین مرسیییییییییییییییییییییی یییییی
؟نقل قول:
نبود؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
خانه ما دو طبقه است.
مودم وايرلس در طبقه بالا قرار دارد و در طبقه پايين آنتن نمي دهد.
چكار كنم تا با لپ تاپم بتوانم از طبقه پايين هم به اينترنت متصل شوم؟
سلام به همگی
دوستان من یه K53SV خر یدم میخوام بدونم B3 هست مادربردش یا نه ؟؟؟عکسی که با CPZ گرفتم واستون میذارم .ممنون:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برای اینکه بتونی اون ویروس حذف کنی باید با ویندوز LIVE یا XP SP3 بیای بالا تا هیچ برنامه ای اجرا نشه.جون با توجه به چیزی که گفتی این ویروس اگر ویروس باشه جزو یکی از برنامه های سیستمی شده و هر دفعه قطعش کنی دوباره بالا میاد.
یا با نرم افزارهای BOOTABLE باید اینکار انجام بدی