نمیدونم چه بلایی سر اسیاتک اوردن که وضعیت سرور کشور های همسایه از سرور های خارجی نظیر لندن و فرانکفورت و... بدتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چه بلایی سر اسیاتک اوردن که وضعیت سرور کشور های همسایه از سرور های خارجی نظیر لندن و فرانکفورت و... بدتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینه....نقل قول:
شده من پینگم 300 400 بوده ولی تک کانکشنم خوب بود... سرعت پیج باز کردن خیلی خوب بود... فیلم آنلاین هم میشد دید... یه جورایی به نظرم میاد سرعت تک کانکشن از پینگ مهمتره... حداقل من ایجوری احساس کردم... زمانیی بوده پینگم بهتر بود ولی تک کانکشن افتضاح خیلی سایتا دیر لود میشه... تو باز کردن سایتای سنگین مشکل داشتم ولی برعکس پینگم بالاتر بود تک کانکشن خوب بود شتاب بهتر بود...:n16: در کل اسپید تست با سرورایی اروپایی ملاک خوبی میتونه واسه سرعت باشه... چون هم پینگ نشون میده و هم سرعت تک کانکشن....
این سرورای همسایه انگار کلا اینجورین پینگ باشون بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود سرعت خارجی و داخلی مو نمیزنه نمیدونم چرا :n13:
نقل قول:
واسه اینکه سرویس اینترنتت خوبه...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:حالا یک سوالی پیش می یادنقل قول:
واسه اینکه بفهمیم حداکثر پهنای باندمون چه قدره باید چیکار کرد؟
میری تو مودم جایی باس داشته باشه مثل quick setup یا preview اونجا نشون داه خططت رو چند بسته شده.نقل قول:
پینگ دوبی با اینکه سرور نزدیکتره بالاتره عجیبه
میخواستم بیام های وب که شبانه داشته باشم منصرف شدم:n15: دیگه شرکتی نیست شبانه داشته باشه؟؟نقل قول: