ممنون. با همه حرفاتون موافقم و از هیچ جاش نمیتونم ایراد بگیرم. ولی با حرفای خودم هم موافقم!
این چیزی که شما میگید یه بحث جداست.
من دارم با توجه به شرایط حال حاضر کشورمون و ISP ها و وضعیت اینترنت کشورمون حرف میزنم
اگه بخایم اینطوری فکر کنیم آره منم میدونم با این 30 تومنی که توی یه ماه میدیم توی خیلی از همین کشور های دور و براینترنت با سرعت 10 برابر این و پهنای باند نامحدود میدن
کشور های دیگه به این خاطر اینطورین چون سالانه پول خرج میکنن تا اینترنت رو تو کشورشون رواج بدن. ولی توی کشوری که بر عکس هر سال میلیون ها صرف محدود کردن اینترنت به هر نحوی میشه...
فقط بحث پول هم نیست همه کار ها در همین جهته مثلا شما به قانون محدودیت بالاتر از 128 نگاه کنید
من میگم تقصیر ISP ها نیست اگه هم تقصیرشون باشه در شرایطی که همه چی سر جای خودش باشه اینجاست که سازمانی مثل تنظیم مقررات و رگولاتوری باید وارد عمل شن نه فقط برای ... کردن سایت ها
ایراد از جای دیگست مثلا یه دفعه همه ISP ها توی یه موقع خاص سرعت هاشون خراب میشه و بعد با هم درست میشن! به هم وصل نیستن که! پس...
تا وقتی به اینترنت بصورت امنیتی نگاه بشه همینه که هست
ولی شرایط امروز همینه و سرعت 300 که خارج اصلا حساب نیست اینجا اینقدر عجیب شده که این دوستمون حاضر نیست باور کنه!
چرا اینقدر به همه چی مشکوکی شما؟
مثلا دروغ بگم که چی بشه؟!
نمیدونم اینکه باور کنید یا نه چه فرقی به حال من داره!
ولی چونکه مثل خودم آدم گیری هستی میگم:
بحث متوقف بودن رو که کلا نفهمیدم چی میگی موقعیت که مشخصه Reseiving Data هست
اینکه اول دانلودم هست خب من تنظیم رو روی 16 تا کانکشن گذاشتم سرعتم هم نمیدونم چرا برعکسه!
یعنی اوایل از زیاد شروع میشد و همینطوری کم میشد ولی الان از 190 شروع میشه و همینطوری میره بالاتر ...
speedtest هم اولا وقتی میرم نمیدونم چرا کار نمیکنه و یه اخطار قرمز میده که نمیدونم از چیه ولی عصری هم که کار میکرد رفتم با اینکه داشتم با 300 دانلود میکردم سرعت رو زد 190 ! پس زیاد ملاکی نیست(حداقل برای الان من) من خودم از اینجا تست میکنم:
کد:
www.pcwelt.de/ashampoo-speedtest_/
مال شرکت Ashampoo هست و حرفی توش نیست
اون گوشه رنگی عکس هم DU Meter نیست عزیر! آرم سایت آپلودسنتر هست: imgcandy.com که نمیدونم چرا جدیدا اینطوری به هم میریزه. احتمالا به خاطر فرمت GIF عکس هست که میزارم
فکر کنم باید برای اقناع شما فیلم گذاشت از دانلود!
این هم سرعت دانلود مجانی الان (ساعت 3) که زیاد هم کم نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکسن ها روی 16 تا هست و از هر قسمت هم یکی دو مگ اومده و آخرای دانلود هم هست (مخصوص کاراگاه mohammad.t):5::40:
راستی اینطوری که توی پروفایلم نوشته از ساعت 12:30 تا 6:45 صبح مجانی حساب میکنن واسه من! مگه 1 تا 6 نبود؟
تا حالا ساعت 3 رو ندیده بودم! برم بخابم دیگه!