Pioneer BCS-212 3D سینمای خانگی سه بعدی
با سلام به دوستان
اساتید (یا کسایی که دارن )میتونید راجع به این سیستم مشورت بدید؟
قیمت 605
ممنون میشم
Printable View
Pioneer BCS-212 3D سینمای خانگی سه بعدی
با سلام به دوستان
اساتید (یا کسایی که دارن )میتونید راجع به این سیستم مشورت بدید؟
قیمت 605
ممنون میشم
کاش تاپیکی هم بود که سوالات رو راجع به گیرنده ها میپرسیدیم.
یه سوال یا بهتره بگم مشکل دارم با گیرندم! (دنای)
تو بعضی کانال ها تصویر هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه و مثل دیسک های خش دار نشون میده ولی صدا هیچ مشکلی نداره. ولی کانال های دیگه خیلی راحت بدون هیچ مشکلی عالی نشون میدن.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
1- آنتن تنظیم نیست یا قدرت سیگنال کمهنقل قول:
2- پردازنده زاغارت
3- بعضشی از فرستنده ها ضعیف تره مثلا 602 بهتر از 650 هست تو منطقه ما
مرسی از جوابت ولی اگه پردازنده ضعیفه یا آنتن تنظیم نیست چرا فقط یه تعداد از کانال ها این مشکل رو دارن؟
3- متوجه نشدم؟ باید چه کنم دقیق.
بازم مرسی
براي من اون كانال هايي اين طور بود كه توي فركانس ديگه هستند (توي تهران 3 تاغ قركانس هست 602 650 و اون يكي رو يادم نيست) حالا بعضي مناطق بعضي فركانس ها ضعيف تره و يا توي هر فركانس يه فريم مخصوص يه كاناله و توي هر فريم اطلاعات كه شامل چند بيت مي شه و توي اون فريم چند بيت هست كه خطا ياب هست و مي تونه خطا رو رفع كنه(يكي از نمونه هاي اين كدينگ روش همينگ هست!) جالا اگه پردازنده قوي نباشه نمي تونه با سرعت مناسب خطا رو رفع كنه و تصوير فريز مي شه! حالا اگه آنتن عالي باشه و خوب تنظيم شده باشه خطاها كم مي شه و نياز به اصلاح اون كم و پردازنده كمتر كار مي كنه. اين اطلاعات در حد سواد من بود كه البته سعـي كردم به ساده ترين صورت مطرح كنم!نقل قول:
با سلام . من خودم فیلیپس 3578 دارم . واسه یکی از فامیلا می خوام پایونیر 787 بگیرم . میخوام ببینم جایی پیدا میشه هنوز . یا یه چیز در حد اون و هم قیمتش بهم معرفی کنین . ممنون میشم .
من الان 3 -4 روزه كه منتظرجواب خودم براي ديجيتال مارشال هستم چي شد؟ كي مي دونه؟.:18::18::21::40::40:
دوستانی که گیرنده های دیجیتال xvision دارند میتونند سوالات خودشون رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسند و راهنمایی بخوان .
سلامنقل قول:
نمایندگیش سر بزنید و همینطور پاساژ شرکا.بگردید شاید گیرتون اومد.مدل خوبی بود.توان مالی فامیلتون تو چه حدیه؟
چی بود سوالت؟:دینقل قول: