[SIZE="2"]دیکشنری دم دست نداری؟ Dictionary.comنقل قول:
البته ممکنه استادتون بفهمه ! بقول انگلیسیها:No pain, no gain
(این هم یکی دیگه اش) بقول خودمون: نابرده رنج گنج میسر نمیشود
[/SIِZE]
Printable View
[SIZE="2"]دیکشنری دم دست نداری؟ Dictionary.comنقل قول:
البته ممکنه استادتون بفهمه ! بقول انگلیسیها:No pain, no gain
(این هم یکی دیگه اش) بقول خودمون: نابرده رنج گنج میسر نمیشود
[/SIِZE]
سلام دوستان
دو تا سوال دارم :
1.تفاوت بین Job, Career, Occupation, Work ؟
2.تفاوت بین Wage, Salary, Payment ؟
منظورم تفاوت از نظر معنایی و کاربرد هست
مرسی
نقل قول:We of often use the word of “WORK “as a verb rather than a noun but when you say you have a work it’s a common way to say you have a job to do
Ex: I can’t find work
When you work you do the tasks witch your job Involves or a task that need to be done
Ex: I used to work 10 hours a day
A job is the work that someone does to earns money
Career is a Type of job or profession that someone does for a long period of their life
Occupation is the principal activity in your life that you do to earn money
Someone’s wages are the money they are paid each week for working when they have manual or unskilled job
A salary is the money that someone is paid for their job each month, especially when they have a professional job
Payment is the money paid toward a debt or act of paying money to someone or of being paid
من خودم یک کتاب خوب گیر آوردم، لینکش رو میذارم برای برای دوستانی که دارند کتاب 1100 رو مطالعه میکنند و یا قبلا مطالعه کردند.نقل قول:
: Wordplay. 550+ Words You Need to Know
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من یکسال پیش کلاس Interchange را رها کردم اما تو این مدت خودم کما بیش مطالعه داشتم، حالا می خوام برم سر کلاسهای IELTS و از ابتدا این دوره را شروع کنم، اما در مورد این کلاسها و اینکه چه روش تدریسی هست، چه کتابهایی درس داده می شود، چه مدت طول می کشد، کجا باید رفت امتحان IELTS را داد و... هیچی نمی دانم. اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید محبت بفرمائید تا کمکی برای شروع من باشد سپاسگزارم. من ساکن تهران هستم.
یه سر به اینجا بزنید توضیح خیلی مختصر و کوتاهی داده ولی فکر کنم به دردتون بخورهنقل قول:
کد:http://www.zabanamoozan.com/articles/about_IELTS.htm
IELTS
تعدادی کتاب در بازار برای این آزمون موجود است. البته یادتون باشه که همه کتابها سی دی بهمراه دارند؛ برای تقویت توانایی گوش کردن.
حتا فایلهای آنها هم در اینترنت فروخته میشه.
سلام دوستان
من هرچی به این جمله نگاه می کنم چیزی ازش سر در نمیارم
Do ya Thang
Do my thang
البته این به زبان خیابونیه
اصلش اینه
Do your thing
Do my thing
این یعنی چیه
سلامنقل قول:
من فکر کنم میدونم چطوریه، یه کم سخته گفتنش.
وقتی میگی Do my thing یعنی جوری که رفتار میکنم، جوری که مختص خودمه، جوری که کارامو انجام میدم. یه چیز تو همین مایه ها
نقل قول:
Do ya Thang
Do my thang
البته این به زبان خیابونیه
اصلش اینه
Do your thing
Do my thing
Do My Thang : I do what I Like and I like what I do
Do Ya thang
to ur crew: Mind your own business and don’t give a fuck about haterz
to those who trippin : You do what you gotta do, we do what we wanna do