اون شب من در حدود همون 20 دقیقه چیزی حدود 400 مگ دانلود داشتمنقل قول:
Printable View
اون شب من در حدود همون 20 دقیقه چیزی حدود 400 مگ دانلود داشتمنقل قول:
تو آذربایجان چند تا آی اس پی هستن و فقط اونا هستن که از آی اس پی های خارج استان . ماکس ، همارا ، شاتل ، صبا ، پیشگامان . بقیه یا از ماکس گرفتن یا از همارا . رسانت هم از ماکس گرفته و اگه برید رو سیستم کاربری ماکس و یوزنیم و پسورد اون رسانتی رو بگیرید می بینید که وارد اکانت اون رسانتی شد .:11:نقل قول:
سرعت هر آی اس پی بستگی به سیاست کلی اون شرکت داره . منظورم از آی اس پی اینایی نیس که از آیب اس پی های بزرگ پهنا می گیرن . منظورم شرکت هایی مثل ماکسه . ماکس خودش از آسیا تک پهنا میگیره و آسیا هم از زیرساخت . ولی سیستم ماکس کاملا جداگانه است . تا حالا دیدی شرکت هایی مثل رسانت سیستمی به نام خودش و تو هاست و دامنه خودش بده که بتونی وارد اکانتت بشی ولی ماکس برا خودش سیستم داره و اون پهنا رو می گیره و برای جذب مشتری هر سرعتی که دلش خواست به مشتریاش میده و اون اسم هایی که می گن 128 و 512 و ... صرفا برای درج در قرارداد هست و هیچ محدودیتی برای شرکت ها وجود نداره و صبانت رو دیدید که . برای کاربران 128 اینترنتی با سرعت 2 مگ میده . برا بعضیا هم نمیده .:11:نقل قول:
یعنی الان که ISP صبا متفاوته یعنی صبا ISP مستقل دارهنقل قول:
وقتی هم که وارد قسمت کاربری خودم میشم تو سیستم خودش میاره و به هیچ سایت دیگه ای نمیره
شرکتهایی که از زیرساخت پهنای باند میگیرن رو اصطلاحا پاپ میگن. صبانت، شاتل، آسیاتک، پیشگامان و... هم مجوز پاپ دارن و هم isp هستن.نقل قول:
صبا آی اس پی کشوری هست و مستقیما از زیر ساخت پهنا می گیره . خود ماکس از آسیاتک پهنا می گیره و آسیا از زیر ساخت . حالا این رسانت از ماکس پهنا می گیره و ماکس از آسیا و آسیا از زیر ساخت . ببینین چقدر طولانی شد . فکر نکنم شرکت هایی مثل رسانت آی اس پی باشن .:11:نقل قول:
عجب شیر تو شیری شد:31: بلاخره نفهمیدیم چرا نوسان رو سرعت دانلود هست و چرا 128 ماها اینجوریه مال شما اونجوری!!!! ولی هر چی هست اینه که جز ظلم به کاربران ADSL چیزی دیگه ای نمی بینمنقل قول:
حداقل از این خوشم میاد که کاربرای صبانت تو منطقه ما کمه و صبا نمیاد مثل شاتل سرعتشو هی بیاره پایین:8:
در ضمن درمورد اواتار جدیدمم نظر بدین:31::31::31::31:
نقل قول:
قبلا هم گفتم شما کلا عجیب خوش به حالته:31: داری حال میکنی با سرعت دانلودت
خدا رو شکر حداقل یه نفر مزه واقعی اینترنت رو داره میچشه:46:
راستی قضیه آواتارت چیه؟ golden lantern چیه اصلا؟ قشنگه!!!