آخه به من هی میگن ما اینو به بقیه مشتری ها میدیم و اونا راضی هستن و شمت اولین نفری هستی که اینجوری میشه !!! چیکار کنم ؟ یعنی میشه اصلا چنین چیزی ؟ امروز قراره برم ببینم چیکار میتونن بکنن ...
Printable View
آخه به من هی میگن ما اینو به بقیه مشتری ها میدیم و اونا راضی هستن و شمت اولین نفری هستی که اینجوری میشه !!! چیکار کنم ؟ یعنی میشه اصلا چنین چیزی ؟ امروز قراره برم ببینم چیکار میتونن بکنن ...
دوست من خيلي دلايل داره شما بهتر هست با برنامه هاي خاصي كه حجم مصرفي رو كنترل ميكنن ببينيد مصرفتون چه قدر هست ... در ضمن از سايت زير مصرفتون رو نگاه كنيد :
ببينيد برنامه هاتون خودشون رو آپديت نكنند يا مثلا windows update رو غير فعال كنيد .[/QUOTE]کد:http://report.asiatech.ir/netbill-holder/user/login/
هیچ برنامه ای خودشو آپدیت نمیکنه همه غیر فعالن ، برنامه Dumeter دارم اونم چیزی نشون نمیده
این سایت هم میرم میگه مصرف کردی !!
نقل قول:
صفحه مودمت رو چک کن ببین دان استریم روی چنده(تو ادرس بار اینو بزن : 192.168.1.1)
اگر روی 2 مگ بستن که خوب سرعت تقریبا همینه. البته تا 220 هم میتونه بیاد که باید چنتا لینک بدی.
اگر روی 4 مگ باشه باید یه سری چیزای دیگه رو هم چک کنی ، با دان استریم 4 مگ سرعت روز بالای 400
خبرش رو بده.
128 هم شب ها سرعتش حول حوش 16 که برای شما 20 خوبه.
برای من هم این مورد چندبار پیش اومدهنقل قول:
هیچ برنامه ای خودشو آپدیت نمیکنه همه غیر فعالن ، برنامه Dumeter دارم اونم چیزی نشون نمیده
این سایت هم میرم میگه مصرف کردی !!
اگر مطمئن هم باشی که حجم مصرف نکردی شرکت یه هیچ وجه برنمیگردونه
باید بررسی کنی ببینی چطوری حجمت کم میشه
یعنی خیلی دقیق بشی.
بازه های زمانی کانکت و دیسکانکت رو کوتاه کن ببین تو چه بازه ای ازت کم می کنه
گجت NetworkUtilizationv رو هم نصب کن و هر چند دقیقه یبار چک کن ببین دانلودی در حال انجامه یا نه اگر چیزی در حال دریافت یا ارسال باشه لحظه ای نشون میده.
آره 4 مگ هستش دیگه .... خوب مشکل من شب هستش عزیز... یعنی واقعا هیچ کاری نمیتونن بکنن ؟ الان قراره پیسی ببرم اونجا یه نگاهی بهش بندازن... اینکه 4 مگ هستش هیچ تاثیری نداره ؟ گفتن فایر وال نود + ویندوزتو آف کن سرعتت میره بالاتر ... الان مشکلمن شب هستش ... یعنی هیچ تاثیری نداره این 4 مگ ؟ با این کارها سرعت شبم بیشتر نمیشه یعنی ؟نقل قول:
سوال:
جواب ها:نقل قول:
نقل قول:با تشکر از دوستان گرامی:10: بابت توضیح های جامع و کاملشون . مرسی:11:نقل قول:
نقل قول:
نه سرعت شب رو نمیتونی کاریش کنی
سرعت در شب برابر با سرویسی میشه که داری.
سیستم رو که میخوای ببری اونجا دقت کن اگر بخوان کاری کنن فقط سرعت روز رو افزایش میدن که بتونی از تمام 4 مگ استفاده کنی که به نفع اوناست چون حجمت زودتر تموم میشه.(هر چند نیازی هم به بردن سیستم نیست)
برای شب کاری نمیشه کرد.
تنها راه ارتقا سرویسه
مگه سرعت شبانه اسیانک قبل از عید برای 128،حدود 70 نبود؟؟؟برای من 70 بود ولی جدیدا شده 15 !درست میشه یا باید سرویس بهتری بگیرم؟
من شیرازم و یکمی هم مخابرات دخیل هست توی اسیاتک،هنوز که 2 ماه مونده میتونم برم سرویس رو ارتقا بدم؟
نه
احتمالا بعضی جاها بالا بوده(یه سری مراکز خاص)
حتی 512 هم شب ها 70 نیست.
شما مینتونی سرویس رو از طریق سایت تغییر بدی
من هم پروکـسی فایر و هم du meter رو همزمان این پایین صفحه چک میکنم !نقل قول: