من وقتی چت میکنم.پی ام های من نمیرسه دست طرف.چرا؟
Printable View
من وقتی چت میکنم.پی ام های من نمیرسه دست طرف.چرا؟
به احتمال زیاد مشکل از سرعت پایین اینترنت هست ممکنه به خاطر نرم افزار هم باشه ولی خیلی کم. پیشنهاد میکنم از ویندوز 7 استفاده کن هیچ مشکلی تو زمینه ی چت نداره من خودم هزار جور با یاهو مشکل داشتم 7 که نصب کردم برطرف شد و کلام اخر این که کانکشن اینترنت رو هم چک کنید.نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
فکر کنم با این دو دستور کارم راه افتاد
nslookup
ipconfig /all
درسته منم با این مشکل رو به رو شدم وقتی مینویسم و send میکنم نمیره در واقع نوشته هام نوشته میشن اما وقتی سند میکنم هیچی نمیره علت چیه؟ حتی موقعی که طرف آنلاینه و باهاش چت میکنم همینطوره(این مشکل امروز برای من پیش اومده با نصب ویندوز)نقل قول:
اینترت پرسرعت دارم، ویندوز من هم 7 هستش هم از آخرین ورژن یاهو نصب کردم ورژن Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
کسی علتش رو میدونه؟:41:
شاید در تغییر نسخه برنامه مشکل حل بشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اگه ورژن های مختلف یاهو رو تست کردید و باز هم نتیجه مشابه گرفتید مشکل از شبکه و اینترنت شماست که تو send و recive اطلاعات از طریق پورت های یاهو دچار مشکل میشه
راهنمایی حل مشکل بفرماییدنقل قول:
دوتا راه حل جلو روی شما هست اینکه با یک شرکت دیگه به اینترنت متصل بشید و نتیجه رو برسی کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگه حل شد که خوب معلوم میشه مشکل از شبکه هست ولی اگه مشکل حل نشد به دو مورد باید مشکوک شد : 1- نرم افزار امنیتی روی سیستم 2-سیستم عاملنقل قول:
دوستان عزیز میشه به کرک برای اینکه همزمان با دو ایدی آنلاین بود اعتماد کرد ؟
کرک یاهو 9 و 10 رو میخوام البته اگه مشکلی پیش نمیاره لینک دانلودش رو بزارید :46:
دوستام من اولین روزی که وی پی ا ن گرفتم پلاگین یاهو موزیک بدون مشکل برام اجرا میشد.
اما بعد یه روز نمیدونم چی کردم که هرچی دکمه پلی رو میزنم پلی نمیشه!!
چی کنم؟