دادا تو هم کار منو بکن یه دیزل استاف بخر (از فروشگاه های مجاز در سراسر کشور) تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنهنقل قول:
Printable View
دادا تو هم کار منو بکن یه دیزل استاف بخر (از فروشگاه های مجاز در سراسر کشور) تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنهنقل قول:
نقل قول:
عینا همینو اجرا کردم ولی تا می خواستم از 1.0.631 به بالا تر اپدیت کنم این error میداد:
“the setup has detected no version of the sims 3 is installed”
“This update requires that a previous version of the application be installed”
لطفا یکی کمک کنه من کل اینترنتو زیرو رو کردم! :9::9::42::42:
من بعد از نصب شوتایم اکثرا میخوام سیو کنم ارورو 12 میده میگه نمیشه سیو کرد مشکل از چیه و چجوری باید حلش کرد؟
منم مشکلم همینه یکی کمک کنه.راه حلی هست؟؟؟:37:نقل قول:
سلام
من یه پچ دارم که میخوام بریزم تو سیمز ولی ظاهرا Setup اصلی می خواد (یعنی installshield) .
پرسیدم گفتم یک فایل 3 کیلوبایتی رو دانلود می کنی به نام registry (اگه درست نوشته باشم) و بعد نصب میکنی و تبدیل میشه به Setup installshield
حال اگر کسی این فایل و داره لطف کنه که دیگه ما مجبور نشیم 6 گیگ سیمز دانلود کنیم.
در ضمن او روش پست اول تو ویندوز 7 کا نمی کنه.
ممنون.
کسی سریال نامبر پک ambitation رو داره؟
نشد باز میگه ایمیل یا پس اشتباهنقل قول:
سلام دوستان
من سیمز ۳ را نصب کردم و پک katy perry را هم نصب کردم و بعد هم کرکش کردم بدون مشکل کار میکنه.
الان خواستم پک master suite را نصب کنم ولی بعد از نصب وارد بازی که میشم باز همون katy perry لود میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اصلاَ چطود میشه چندتا پک را با هم دیگه نصب کنیم و کرکشون چطوریه ؟
ممنون
چون اپدیت کتی پری جدید تر از مستر سویت هستش لودش کتی پری هست ودیگه لازم نیست مستر سویت رو کرک کنید . اگه لباس براتون مهمه پیشنهاد میدم دیزل پک رو هم بخرید.:10:نقل قول:
VJZR-UPAC-SCRM-PITA-LITYنقل قول: