شما که چند وقته استفادش کردین خوبه؟ مشکلی نداره؟نقل قول:
برای دوستانی که اهل عوض کردن رام هستند یه رام فوق العاده و متفاوت معرفی می کنم ! این رام از سری رام های انرژی هست.
تازه نصبش کردم و فعلا سوالی رو نمیشه پاسخ داد در موردش !
Printable View
شما که چند وقته استفادش کردین خوبه؟ مشکلی نداره؟نقل قول:
برای دوستانی که اهل عوض کردن رام هستند یه رام فوق العاده و متفاوت معرفی می کنم ! این رام از سری رام های انرژی هست.
تازه نصبش کردم و فعلا سوالی رو نمیشه پاسخ داد در موردش !
برای دوستانی که سرعت بالا می خوان مناسب نیست . سرعت مثل رام های اصلی نیست و حداکثر 40 درصد از رام آزاد هست ولی اینطور نیست که برای جا به جا شدن یا باز کردن یه قسمت 10 ثانیه معطل بشید ! از نظر من سرعتش به نسبت زیبایی و امکاناتش مناسب هست . تنها مشکلش موزیک پلیر خود Sense UI هست که درست کار نمی کنه . ما بقی قسمت ها مشکلی ندارن . با فارسی مشکلی نداره ، پنل نداره و مصرف باتریش هم قابل قبوله .
مشکلش حل نشد...فک کنم باید هارد ریست کنم...نقل قول:
شما ویندوزتون کدوم ورژن هست ؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده قصد خرید X1 رو دارم .
میخواستم مزایا و معایبش رو بخونم ولی دیدم صفحات این تاپیک خیلی زیاده و بنده هم عجله دارم .
اگر براتون مقدوره مزایا و معایب این گوشی رو بطور خلاصه بنویسید
صمیمانه سپاسگزارم...
دوستان یک اکسپریا دست دو تمییز چند می ارزه؟
باتشکر نیما
گوشی های بسیاری بعد از X1 معرفی شدند که شاید گزینه های بهتری باشند دلیل امکانات به روز تری که دارند ...نقل قول:
عمده ترین مشکل X1 ترک خوردن قابش در سری های اول بود که گویا در سری های بعد حل شد !
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
100 تومن زیر قیمت نو بازار !نقل قول:
اگر با منی، همون ورژنی که روش بود، 6.1 فک کنم.نقل قول:
100قیمت نو بازار چند هست؟!نقل قول:
تومن زیر قیمت نو بازار !
چک کنید ببینید نسخه R3A هست یا نه . اگه نباشه با یه آپدیت ( که از نون شبم واجب تر ) به این نسخه مشکلتون حل میشه چون نسخه اولیه خودش مشکلات زیاد داره و در عوض نسخه R3A کمترین مشکل !نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
اگه قیمت بازار رو داشتم که عرض می کردم خدمتتون ! بعدشم شهر تا شهر متفاوته ... باید هر جا هستین همونجا قیمت بگیرید .نقل قول:
من آخرین قیمتی که داشتم 340 بوده ... حالا تویه بازار روز چنده اطلاعی ندارم.