من یه هارد 1 tb گرفتم برند wd (دست دوم) بنظر میرسه هارد مشکلی نداره اما بعد از 10 20 دقیقه دیگه کار نمیکنه باید در بیارم usb رو دوباره بزنم.
Printable View
من یه هارد 1 tb گرفتم برند wd (دست دوم) بنظر میرسه هارد مشکلی نداره اما بعد از 10 20 دقیقه دیگه کار نمیکنه باید در بیارم usb رو دوباره بزنم.
این ارور یعنی چی pri Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Failed
?
البته F1 رو میزنم رد میشه ولی الان نزدیک 5 ساله این ارور میاد:n02: میخوام ببینم چجوری میشه حلش کرد
سلام
من چند وقت پیش هفته ای یکی دو بار وقتی لپ تابمو روشن میکردم خطا میداد هارد رو نمیشناسه.خاموش روشن میکردم تا درست میشد
با نرم افزار hdd regenerator هم از طریق بوت scan and repair کردم.7 تا بدسکتور پیدا کرد و ریکاوریشون کرد
مشکلی که الان دارم اینه که بازم health لپ تابم low هست و مدام هشدار میده که از اطلاعاتت بکآپ بگیر
چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیننقل قول:
این میتونه هم از ویروس باشه هم از کابل هارد هم میتونه از برد هاردباشه و موتور هارد
ممکنه این مشکل از طرف سیستم شما باشه باید هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید روی اون سیستم هم همینطوری میشه یا نه
شما هم عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیننقل قول:
بله اوضاع هارد زیاد جالب نبست اگه با اون نرم افزار هم درست نشد بهتره هارد لپ تاب رو ببرید برای تعمیرنقل قول:
نقل قول:
یعنی امیدی بهش نیست؟میشه توضیح بدین این عددهایی که جلو relocated sector... زده نشانگر چیه
من چون شهرستان هستم به کسی که بتونه تعمیر کنه دسترسی ندارم.شما حدود خرج تعمیر رو نمیدونی ببینم اگه نمیصرفه یه نو بخرم
ممنون
نقل قول:
سلام دوست خوب من
همیشه سوالات زیادی در مورت S.M.A.R.T هارددیسک مطرح است و اینکه این وضعیت و این اعداد به چه معنا هستند . برای همین موضوع سعی کردم در یک مقاله کوتاه در این مورد توضیح بدهم . اگر دوست داشتید می توانید این مطلب را در این جا بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید وارم جواب بعضی از سوال هایتان را دریافت کنید.
موفق باشید
مرسی ممنوننقل قول: