سلامنقل قول:
برادر من الان بعد 5 سال توی این فروم بودن نمیدونم کدوم دکمه رو باید بزنم ؟:20:
خوبه پایین پستم نوشته شده بود که Edited By
یعنی ویرایش کردم و زیرش نوشتم منظورم بدون هیچ ترسی هست و با چشم بسته پاک کنید .
Printable View
سلامنقل قول:
برادر من الان بعد 5 سال توی این فروم بودن نمیدونم کدوم دکمه رو باید بزنم ؟:20:
خوبه پایین پستم نوشته شده بود که Edited By
یعنی ویرایش کردم و زیرش نوشتم منظورم بدون هیچ ترسی هست و با چشم بسته پاک کنید .
من قصد بی احترامی نداشتم داداشنقل قول:
ولی می تونستی بجای این کار یه بار دیگه زحمت میکشیدی ویرایشش می کردی
از پیگیریتون بینهایت ممنون:10:
با سلامضمن تشکر، یه سوالی در این زمینه برام مطرح شده. این فرکانس ها که هنگام نصب ویندوز، نصب می شن و در واقع کمبو باکس Screen refresh rate رو پر می کنن از کجای سی دی ویندوز نصب می شن؟ این فایل یا فولدری که حاوی این مقادیر هست کجای سی دی نصب ویندوز هست؟ این فایل یا پوشه، بعد از نصب ویندوز، کجای هارد ذخیره می شه؟ آیا می شه این فایل رو بعد از شناسایی، در محل خودش، copy و paste کنیم تا مجبور نباشیم دوباره ویندوز رو نصب کنیم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
معمولا اين فركانس ها از طريق سي دي درايور كارت گرافيكيتون نصب ميشن
و فكر نميكنم جاي ثابتي داشته باشن كه شما بتونيد بهشون سر بزنيد و روشون اعمالي انجام بديد
اينها بيشتر به صورت مقدارهاي باينري و دي ورد و .... توي حافظه رجيستري ثبت و ضبط ميشن
موفق باشيد.
من نمیدونم!نقل قول:
اما اگه تصورتون اینه که به این مقادیر به صرف یک سری عدد نگاه کنید و مثلاً از یه جایی بتونید کپیشون کنید در جاییکه که باعث بشه اینها نمایش داده بشند، کاملاً اشتباهه، حتی حدس بنده اینه که فرکانسهای قابل پشتیبانی، بعد از محاسباتی که ویندوز با نصب شدن درایور کارت گرافیک و همچنین درایور مونیتور بدست میاره، قابل ارایه هستند
راستی حالا چرا ویندوز رو دوباره نصب کنید!؟
در هر صورت شما سعیتون این باشه که از آخرین درایورها برای تمامی دستگاههاتون (مانیتور و کارت گرافیک در این رابطه) استفاده کنید تا بهترین کارکرد ممکن رو بدست بیارید
موفق باشید
من ده دقیقه که به موس یا کیبورد دست نمی زنم ویندوزم میره در حالت اسکرین سیور
ولی برای خارج شدن از این حالت باید پسورد ویندوزمو وارد کنم
چیکار کنم که پسورد نخواد در این حالت؟
یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که من نمیتونم پوشهای به نام CON در ویندوز بسازم؟ علتش رو دوستان میدونند؟
یه اخطاری شبیه اخطار زیر به من نشون داده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید :40:
با توجه به تصویر زیر شما تیک قسمت شماره 1 رو بردارید مشکلتون حل میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید :40:
سلام دوستان
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
همراه مانیتور سیستم من که LG هست یک سی دی هست که روش نوشته:
وقتی ویندوز 98 رو می ریختم، حتماً باید از این نرم افزار استفاده می کردم چون بدجوری تصویر خیره کننده بود ولی از وقتی که ویندوز XP می ریزم، اون اتفاق نمی افته و فقط برای بهینه کردن صفحه نمایشم از بخش Screen rehresh rate، فرکانس مورد نظر رو انتخاب می کنم.نقل قول:
آیا می دانید در اثر تنظیم نبودن کارت گرافیک کامپیوتر، تصویر، دچار لرزش خفیف می شود و این امر در استفاده های طولانی مدت باعث خستگی چشمان شما می گردد؟ نرم افزار.... بسیار ساده و سریع کارت گرافیکی کامپیوتر شما را با مانیتورهای LG در سطح بهینه تنظیم می نماید.
چند دقیقه پیش از این نرم افزار استفاده کردم(Screen rehresh rate رو روی 75 تنظیم کرده بودم) و کلید بهینه سازی رو فشار دادم. به من 20 ثاینه مهلت داد تا فرکانس 85 رو قبول کنم.
1-یعنی فرکانس 85 بهینه بوده و من 75 رو اشتباه انتخاب کرده بودم؟
2-من از هیچ برنامه ای برای نصب کارت گرافیکی و مانیتور بعد از نصب ویندوز استفاده نمی کنم، آیا این سی دی که همراه مانیتور بوده همه این کارها رو انجام می ده؟
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
سلام. روی سیستم من هم نمی شه و واقعاً جالبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
فقط این عبارت نیست.اینهام شاملش میشه.AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, CON, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9, NUL, PRN
احتمالاً هم به خاطر اینه که اینها شبیه دستورات توی داس می مونه.یعنی یه اسم های مشترک بین dos ,windows هستش.