مثل اینه که نشدنیه ...نقل قول:
گفتم یه سوالی بکنم کسی نتونه جواب بده ...:27:
مثل اینه که نشدنیه ...نقل قول:
گفتم یه سوالی بکنم کسی نتونه جواب بده ...:27:
كسي جواب ما رو نمي ده؟
دي وي دي درايو براي psp وجود داره يا نه؟ چند روز پيش يكي رو ديدم تويه اينترنت كه وسايل جانبي psp خودش رو مي فروخت. نوشته بود يه ديويدي درايو هم دارم كه 15 مي فروشم! همچين چيزي براي psp وجود داره؟
نقل قول:
دی وی دی درایو؟؟؟؟؟؟
من که تا حالا همچین چیزی نشنیده ام.
بعد اگه باشه به نظر شما به کجا وصل میشه؟حتما به درگاه usb؟؟؟؟
اصلا با عقل جور در نمیاد.آخه یک dvd درایو حداقل هم وزن خود کنسول هست.
بعد هم با قیمت 15 تومن.!!!!!!!!!
یا این دوستمون خالی بسته یا شما منظورش را بعد متوجه شدی.
شاید dvd درایو برای کامپیوتر بوده که میخواسته آنرا هم بفروشه و همانجا اعلام کرده تا برای آن هم مشتری پیدا کنه
خود کنسول umd درایور داره که بازی ها را از روی آن اجرا میکنه.صفحه قبل عکس هست.
شما میتونی بازی ها را هم از روی مموری اجرا کنی.
umd رو كه مي دونم. اما گفتم شايد دل شركت سوني واسه ما فقير بيچاره ها سوخته و يه درايور دي وي دي هم داده توو بازار!:31: ممنون از راهنماييت. من فكر كردم مثل لپ تاپ به اينم بشه يه درايور وصل كرد اما انگار نشدنيه.نقل قول:
کسی این بازی End War را که جدیدا اومده بازی کرده؟سبکش استراتژیکه که معمولا این سبک برای این کنسول نمیاد. میخواستم اگه کسی بازی کرده بگه چه جوریاست؟
میشه با Wifi به لپتاپ wifi دار وصل شد و فایل رد و بدل کرد ...؟
می دونی سونی چقدر هزینه کرده و این umd را طراحی کرده که بازی ها را روی اونا بزنه؟بعد سونی داره خودش را میکشه از بس مادربورد عوض میکنه که این کنسول کپی خور نشه.بعد بیاد کاره ما را راحت تر کنه؟؟؟؟نقل قول:
فکر نکنم همچین کاری بشه انجام داد.چون همین psp به psp هم کلی دردسر داره.نقل قول:
با برنامه pspftp که نسخه 5 اش رو من کار کردم میشه.نقل قول:
میشه با Wifi به لپتاپ wifi دار وصل شد و فایل رد و بدل کرد ...؟
باید رو psp نصب بشه.
بعد که اجرا کنید ip ی psp در شبکه wireless که انتخاب میکنید در برنامه ، میشه ftp . (یعنی باید accesspoint داشته باشید)
یعنی در رایانه با خود IE یا برنامه ای مثل FileZilla میتونید ip ای رو که برنامه به شما میده بزنید و فایل ها رو ببینید.
مشکل سره همین Access Point هست ...نقل قول:
با برنامه pspftp که نسخه 5 اش رو من کار کردم میشه.
باید رو psp نصب بشه.
بعد که اجرا کنید ip ی psp در شبکه wireless که انتخاب میکنید در برنامه ، میشه ftp . (یعنی باید accesspoint داشته باشید)
یعنی در رایانه با خود IE یا برنامه ای مثل FileZilla میتونید ip ای رو که برنامه به شما میده بزنید و فایل ها رو ببینید.
فکر نکنم این وایرلس های اینترنال لپتاپ ها داشته باشنش ...
تو yahoo ask یه نفر دقیقا همین سوال رو کرده بود این جواب رو بهش دادن :
I'm sorry to tell you this, but sadly you going to need a wireless router.
From my experience, you need that "middle man" with wireless because your psp and pc are both send incompatible signals...
Best example would be with wired connection back in the day where you had to have a pc to pc cable, otherwise the lan ports on your pc couldn't communicate with each other.
The whole communication between wireless devices is done in the wireless router and so your wireless devices are in fact only looking out for the wireless router...
همین طوره. من سعی کردم با لپ تاپ یه Wifi Access Point برای دی اس درست کنم ولی نشد. از این Wifi Adapterها میخواد که با USB به کامپیوتر وصل میشن.نقل قول:
فکر نکنم این وایرلس های اینترنال لپتاپ ها داشته باشنش ...