من با آپ استریمم نه دان استریم آپ استریم از دان استریم جداست اصلا ربطی به هم ندارن میتونن دستی واست فقط آپ استریم رو پایین بیارننقل قول:
Printable View
من با آپ استریمم نه دان استریم آپ استریم از دان استریم جداست اصلا ربطی به هم ندارن میتونن دستی واست فقط آپ استریم رو پایین بیارننقل قول:
خوب میگم که وقتی رفتم 2 مگ اپ استریم و دان استریم تغییر کردننقل قول:
وقتی هم برگشتم 10 مگ دان استریمم شد 10239 و اپلود هم شد 511
پشتیبانی هم گفت که ما یه پروفایل 10 مگ بیشتر نداریم و استریماش همینقدره
بله! ، در حال حاضر که ADSL بنده قطعه و الان با اینترنت یدکی اومدم !نقل قول:
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟!
از دیروز ساعت 7.5 عصر تا الان قطع شده.دیروز عصر یه مقدار باد شدید میومد.شاید به اون مربوطه
از دیشب اینترنت قطعه هنوزم وصل نشده
کسی میدونه مشکل چیه؟یا کی وصل میشن؟
(دوستان عزیز برای چت کردن هم میتونن از یاهو -واتس اپ _ لاین_وایبر و... استفاده کنند این یه تاپیک عمومیه )
درسته فرشاد جان اما کار این پشتیبانی های بی سواد نیست.نقل قول:
باید چندین بار زنگ بزنی شاید یکیشون آدم واردی باشه و گرنه اینا یه پروفایل جلوشونه فقط کلیک میکنن.
نه از این برنامه سر در میارن از از کد هایی که میتونن بدن.درکل بگم اونایی کد نویسی بلد باشن بهتر میتونن دان استریم و ... تنظیم کنن واست
نت همچنان قطع لعنتی. مخابرات چمران
از دوستانی که مزاحم چت این دو دوست میشن، خواهشمندم یا سکوت کنن یا تو تاپیک نیان سوالی چیزی بپرسن! بذارین به کارشون برسن این دو عزیز
سلام:n16:
سرویس های بالای 2 مگ مخابرات شبانه رایگان دارن؟
از شرکتای مخابرات در حال حاضر کدوم از همه بهتره؟؟
دوست عزیز لطفا پست اسپم ارسال نکنید اینجا تاپیک adsl مخابراته نه تاپیک تیم بندی کاربرهانقل قول:
شما هر چند وقتی با ارسال چنین پست هایی سعی در مشوش نمودن جو تاپیک کرده اید
چقدر قطع و وصلی زیاد شده. آی پی هم مدام عوض میشه..
سلام.نقل قول:
نه سرویس های بالاتر شبانه رایگان ندارن.
در کل فرقی ندارن. کیفیت اینترنت کاملا به مرکز مخابراتی بستگی داره.
تقریبا 3ساعت پیش یه چند باری لینکم پشت سر هم پرید وقتی ثابت شد خیلی کیفیت خط پایین اومد و تا الان هم کیفیتش پایینه از همون موقع هم آی پیم قفل شده رو 37.221 باید 20-30بار آی پی عوض کنم تا یه 46.225گیرم بیاد برا کسی هم اینجور شده؟اصلا غیر از 37.221 و 46.225 آی پی دیگه ای نمیاد برام
فرشاد مشکل پرش لینکت حل شد؟ برای من که کماکان بعضی اوقات هست امروز رفتم سیم کشی خونه رو یه دستی بهش کشیدم ریت اتصالم و اس ان ارم بهتر شد حالا باید دید امشب چطور میشه :n01:
برا پرش لینک کاری کردی یا خود به خود مشکلش رفع شد؟
نه والا خودش درست شد ولی میگم از ظهری که چند بار پشت سر هم لینک پرید و قفل شدن آی پی و پرش لینک دوباره نوسان و افت شدید snr روز از نو روزی از نونقل قول:
اره برای من توی ساعت بین 1 الی 6 سخت ای پی میگرفت الان هم به زور ای پی گرفتم باز معلوم نیست دارن چه کار میکنن :n24:نقل قول:
دوست عزیز، چیزی که عیان است ...نقل قول:
کاربرها خودشون دارن میبینن
اگه مشکلی با پست بنده دارین میتونین ریپورت کنین
ولی بنده دوست ندارم با گفتگوهای عادی نت و بهانه های الکی تعداد پست هام رو بالا ببرم اونم توی این تاپیک
نهایتا، بنده هدفم بحث در این رابطه هست و نه مشکلات شخصی... و خاطرات و پارتی و فلان توی مراکز و مخابرات و ...
نقل قول:
قابل توجه دوستان، امروز هم چندساعتی نت نبود، شما هم اینطور بودین؟ اگه بودین شهرتون رو بگین
فعلا برا من هر چند دقیقه ای یک بار داره لینک میپرونه غیر از 37.221 هم هیچی دیگه نمیاد همون 46.225 هم دیگه نمیاد واسمنقل قول:
24 ساعته که نت قطعه(فقط ساعت 3 تا 4 وصل شد دوباره قطع شد)
سلام
کسی از راصد وایرلس نداره ؟؟؟
پینگ و تایم رایگانش چطوره ؟؟/
ممنون میشم ج بدید؟؟؟؟؟؟؟؟/
از دیروز ما یه مقدار پرش لینک داشتیم
هر چند ساعت یه دفعه لینک میپره بی دلیل.
خدا رو شکر تقریبا دو ساعتی نتم قطع شد کلا آی پی نمیگرفت تند تند هم لینک میپروند ولی همین الان وصل شد رفتم دیدم دوباره گروهمو عوض کردن برگردوندنم تو همون گروهی که توش بودم و گیت وی هاش فری هستن الان snr هم درست شد و مشکلی نداره:n12:
سرعت هم محدودیت نداره فعلا چون هنوز دارن گروهو دستکاریش میکنن انگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شبانه از ساعت چند تا چنده؟
مودم رو باید خاموش و روشن کنم؟
وصل شد......
ساعت 01:05 لینک پرید و سرعت اسمی شد
این گروهی که شایان توشه خوبیش این بود که پرش لینک نداشت
نیازی به خاموش روشن کردن نیستنقل قول:
1 تا 6 شبا نه است
اره برا منم عصر قفل شده بود روی 37نقل قول:
شب هم که هر یکساعت یک ایپی میداد
اما الان اومدم دیدم یک ایپی تک رقمی اومده
اون مشکل snr به احتمال زیاد از dslm , چون من امروز مشکل snr نداشتم
این خودش نشون میده هنوز روی dslm قبلیت هستی و با بی رس اومدی گروه ما:n09:
نقل قول:
اقا فرشاد اسپید شما چرا بیشتر از منه ؟
سلام
الان واسه دوستم خواستم از پارتاک اینترنتی ثبت نام کنم
همه مراحل رو رفتم پول رو هم پرداخت کردم بعد از پرداخت نوشت در مراحل ثبت نام شما مشکلی وجود دارد از اول اقدام کنید!!!
حالا پول هم کم شده از حساب
حالا چی میشه؟؟ پول برمیگرده یا اینکه باید با بخش فروش صحبت کنم؟؟
داداش تا این اتفاق تازست زنگ بزن پولت رو نخورن مخابرات صاحب نداره :n16:نقل قول:
میری بانک یه پرینت میگیری بعدش اگر پول پرداخت شده بود که فرم ثبت نام پر میکنی اگر پرداخت نشده بود و به حسابت برگشت دوباره باید پول بدی و بعدش ثبت نام کنینقل قول:
این پرش لینک اعصاب منو خورد کرده حالا این خوبه بعضی وقتا یهو attainable upstream میاد رو 120 و برا چند ساعت رو 120میمونه آپ استریم هم رو همون 140-160 ست میشه:n21:
دان استریم هم که کلا داغونه
اینا حتما خودشون دستکاریش میکنن چون چند روز قبل خوب شده بود بعد از 2ساعت قطعی انداختنم تو گروه شایان روز بعدش چند بار پشت سر هم لینک پرید و دوباره انداختنم تو گروه قبلی و باز پرش لینک و نویز خط
الان دوباره لینک پرید و خط به این وضع دراومد:
این مخابرات بلاخره کی میخاد کرم ریزیش رو تموم کنه .ما را نمو....
من نمیتونم چیزی دانلود کنم :n27: کسی این مشکل رو داره ؟
هیچوقت کرم ریزش تموم نمیشهنقل قول:
نمیدونم این سیستما چی دارن که اینا اینقدر دوست دارن دستکاریشون کنن حالا این یعنی چی هی منو از این گروه میندازن تو اون گروه از اون گروه میندازن تو این گروه اعصابم خورد شده دیگه
تازه مشکل دیگه ای واسم پیش اومده اینکه اصلا دانلود نمیکنه صفحاتو باز میکنه ولی با idm اصلا دانلود نمیکنه
اره برا منم پیش اومده درست میشه و دوباره خراب میشهنقل قول:
برا من چند بار پشت سر هم لینک پرید و کیفیت خطم بالا رفت ولی از اونموقع که کیفیت خط درست شده این مشکل دانلود دراومده اصلا با idm دانلود نمیکنهنقل قول:
منم مشکل دانلود دارم...الته با وی پی ان مشکل حل شد و دارم دانلود می کنم:n02:
اگه وی پی ان هم ندارید شاید بتونید با تغییر اسم فایل از مبدا (پسوند فایل رو حذف کنید) دانلود کنید...اکثر آپلودسنترا به کاربرشون اجازه اینکارو میدن
بابا من سرویسم داشت تموم میشد ولی هنوز ترافیک داشتم گفتم باهاش فیلم لامپ صد رو دانلود کنم که از بس مخابرات سنگ انداخت رو راهمون آخرش ترافیکم سوخت فیلم هم دانلود نکردمنقل قول:
الان مشکل دانلود حل شده فقط آی پیم قفل شده حتی رقم آخرش هم عوض نمیشه هر کاری میکنم فایده ای نداره فقط الان هر نیم ساعت یه بار اتوماتیک لینک میپره که فقط با اون پرش لینک آی پی عوض میشه و باز قفل میشه رو یه آی پی دیگه
اقا ساعت دانلود 1 تا 6 هست یا 2 تا 6 ؟؟؟
چند شبه میخام تست کنم ولی خوابم میبره:n02: