اگه مورد تایید وزارت علوم باشه ، بله میشه . . . .نقل قول:
Printable View
اگه مورد تایید وزارت علوم باشه ، بله میشه . . . .نقل قول:
سلام دوستان بر طبق خبر جدید اگه کسی اسفند دفترچه رو پست کنه و سال 94 بره خدمت،خدمتش 21 ماهه؟
وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز واضح نوشته:نقل قول:
در نتیجه برای مشمولی غایبی که تا 22 بهمن اقدام کنن 21 ماه حساب میشه حتی اگه سال 94 اعزام بشن.نقل قول:
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره بخشش غیبت و اضافه خدمت سربازان نیز اظهار کرد: یک فرصت به سربازان غایب دادیم که اگر تا 22 بهمن امسال خودشان را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند علاوه بر اینکه به موجب غیبت اضافه خدمتهای سه یا شش ماهه را تحمل نخواهند کرد، به دلیل غیبتشان نیز به مرجع قضایی نیز معرفی نمیشوند و در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کردهاند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.
کسانی که مشمول عادی هست (بدون غیبت) و تا 22 بهمن و یا حتی پایان سال 93 ارسال کنند و در 94 اعزام بشن 24 ماه هست.
اینها همش برنامه های تشویقی برای ترقیب مشمولین غایب هست.
سلام
من اعزامم اول شهریور بود که بخاطر نتایج کنکور درخواست تمدید دادم که موافقت شد
اوایل مهر هم رفتم درخواست معافیت تحصیلی دادم که تایید شد
اما دیروز باز برام برگ سفید اومده در خونه اعزام رو زده اول ابان , حالا بنظرتون من اگر اول ابان نرم غیبت میخورم؟ اصلا کسی که معافیت تحصیلی ثبت کرده چرا باید برگ سفید واسش بیاد؟!
دوستان اگه کسی مشمول باشه و غایب بشه حساب های بانکیش رو میبندن ؟
خیر.........نقل قول:
بعضی وقتا پول و پارتی!!!!از توکل خیلی جلوتره....فقط بعضی وقتا مثل کلید اسرار و قطره ای عبرت!!!توکل واقعا به آدم حال میدهنقل قول:
داداش من خودم غیبت داشتم و سه ماه سنوات بهم خورد که بخشیده شد در اواخر خدمتم و یه ماه اضافه خدمتی هم که به نا حق خورده بودم رفتم مرخصی ولی بازم اون اول وقتی می دیدم من با یه نفر دیگه هم زمان اومدیم خدمت و اون سه ماه زودتر ترخیص میشه آتیش می گرفت همه وجودم،تو خدمت باور کن یه روز هم یه روزه چه برسه به 3 ماه یا 6 ماه!نقل قول:
با جوونی خودت بازی نکن و تا غیبت نخوردی اقدام کن که فردا روز جز پشیمونی چیزی برای آدم نمی مونه:n27:
میدونم سنت بالاست،هزار و یک جور مشکل ممکنه داشته باشی،قبول دارم دوری از خانواده و دوستان بسیار طاقت فرساس ولی چاره چیه این قانون کشوره و باید همه تابعش باشیم!
برای من تازه خیلی شرایط بدتر بود چون وسط دانشگاه اخراج شدم و مدرکم هم معادل نکردند و با دیپلم رفتم خدمت در حالی که از خیلی لیسانس های اونجا بیشتر بارم بود و کارایی داشتم ولی به خاطر درجه مجبور بودم حرف زور بشنوم و با افراد بسیار low level سر و کار داشته باشم.هر چند آخر خدمت ارشد یگان شدم ولی بازم چیزی نبود که در سطح من باشه ولی با تمام این سختیها تحمل کردم و تموم شد:n14:
شما هم توکل به خدا کن و برو و دعا کن خدمت خوبی در انتظارت باشه و به این مسائل بچه گانه مثل غیبت و فرار حتی فکر هم نکن:n22:
سلامنقل قول:
فکر میکنم به احتمال خیلی زیاد قبول نیست
فکر کنم قانونش اینه که حتما از طریق ازمون های سازمان سنجش یا دانشگاه ازاد قبول شده باشید.
تمام جذب دانشجوهای بغیر از روش فوق فقط مخصوص کسانی که معافیت یا کارت پایان خدمت دارن.
من خیلی دنبالش بودم ولی بجایی نرسیدم که بتونم اینجوری برم دانشگاه که معافیت تحصیای بگیرم.
موفق باشید
اقا جواب منو کسی ندادنقل قول:
برگه سفید ملاکه . . . .
کدومش خوب؟نقل قول:
جفتش برگه سفیده دیگه
رفیق فرق نداره 10 بری یا 6نقل قول:
من خودم روز اول رفتم ساعت 6 اسمم توی پذیرشی های مرکز اموزش نبود رفتم میدون سپاه لیستُ دستی گرفتم تا برگشتم همون 10 بود.
اما شما که نگرانی بقول دوستمون به همون برگ سفید اکتفا کنید.برگ سفید همونِ که حاشیه ابی داره برگ دومی که پیک میاره نه اونکه از +10 گرفتید.
دوستان سئوالی پرسیدم جواب ندادید. دوباره می پرسم : برای رفتن به محل خدمت آموزشی میشه به صورت انفرادی به پادگان مراجعه کرد یا حتما باید گروهی رفت؟
لطفا اگر بلدید جواب بدید دیگه اکثرتون آموزشی رو رفتید. تشکر
سلام خدمت دوستان گل چن تا سوال داشتم
من 3 روز دیگه اعزامم
میخواستم ببینم چی باید ببریم و اینکه 1 آبان وسایلم رو با خودم ببرم یا میریم اونجا همون روز برمیگردیم خونمون و چن روز بعد دوباره باید بریم پادگان ؟
سوال بعدی هم پادگان 02 انشایی پرندک کسی هست ؟
میشه انفرادی رفت ولی اکثرا گروهی می رن. در کل فرقی نداره.نقل قول:
معمولا روز اول جیره می دن و یه چند روز مرخصی می دن برین برگردین . پس نیاز نیست وسایل زیادی ببری.نقل قول:
مرسی از پاسخگوییت :n16:نقل قول:
=====================
دوستان اگه کسی 02 پرندک هست خبر بده روز اولی غریب نباشیم :n19:
من ۳ روز دیگه اعزامم..میخاستم بدونم قبل رفتن موهامو بزنم یا نه؟؟اخه یکی از دوستام گفت زشته تو لیسانس داری نزن ..برو خودشون میزنن..
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
تجربه نشون داده که برای اینکه خیال خودتون راحت باشه با 4 اصلاح کنید، به هر حال که تو پادگان باید بزنید، تازه فکر کنید ممکنه موی چند صد تا سربازو با یه ماشین اصلاح یزنن...نقل قول:
برید اونجا لباسا رو میدن بهت میگن برو یه هفته دیگه بیانقل قول:
تو این یه هفته وقت هست بزنی باز
حالا اومدیم از شانس ما یه هفته مرخصیو ندادن اونجا با موی کوتاه خ ناجوره تو درو همسایه...اگه بدن ک عالی میشه ال کلاسیکو رو هم میبینیم
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
اگه مرخصی ندادن چیکار کنه؟ مارو هفته اول نگه داشتن و هفته دوم 1 روز مرخصی دادن بهمون. تو همون روز اول آموزشی موهای همه سربازا رو به همون شیوه بالا اصلاح نمودن:n02:نقل قول:
بد اینه که همه را مثل گوسفند جمع کنند بزنن، هم از نظر بهداشتی و هم با توجه به اینکه در برگه نوشته با همون 4 بزنید و برین.نقل قول:
برادر حالا شما این یک هفته را از کجا آوردی.نقل قول:
بحث مرخصی که در هر دوره اعزام دوستان هی میپرسن نسبت به پادگان آموزشی و زمان دوره و شرایط آن فرق میکنه.
پادگانی که مثلا دوره قبل 3 روز اول مرخصی داده دوره بعد 10 روز اول نگه داشته.
در نتیجه دوستان به این امید نباشن که بریم حتما مرخصی میدن و...
سلام وقت بخیر خسته نباشید بنده چندساله که غیبت دارم باتوجه به بخشش غیبت ها ایا میتونم برای امریه اقدام کنم ممنون میشم پاسخ دهید
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی در مورد حقوق ها خبری داره ؟
مدرک فوق دیپلم حقوقش چقدره ؟ و اینکه تو دوران آموزشی هم حقوق میدن ؟:n13:
نقل قول:همون اول مرخصی میدن چون لباس ها و پوتین رو باید بری اندازه کنینقل قول:
عزیز اصلن به این موارد اینچنینی فکر نکننقل قول:
سرباز هستی و اینو همه میدونن کسی میره سربازی که لا اقل برای زندگیش یه نیم هدفی داره و کچل بودنش هم از خصوصیات همیشگیش بوده و هست
که ایشالله تشریف بردین میفهمین مو ندارید چه قدر راحت ترین
تشریف ببرین نظام وظیفه شهرتون سوال کنیدنقل قول:
دوستان به امید مرخصی اول نباشید،ما که رفتیم تا ده روز به کسی مرخصی ندادن و بعد هم به چند نفر متاهل دادن بعدش کم کم مرخصی ها راه افتاد و نوبتی ملت رو می فرستادن چند روزی خونه که من چون راهم دور بود و نهایتا چهار روز هم بیشتر مرخصی نمی داد فرمانده، کل 62 روز رو در شهر زیبای کازرون و در پادگان موندم،سه شب اول درست و حسابی خوابم نبرد مخصوصا شب اول ولی بعدش دیگه هم خوابم رو روال افتاد و هم به غذای اونجا عادت کردم.دو بار هم که همه رو مجبور کردن با نمره صفر موهاشون رو بزنن،تازه من خودم موهامو زدم و رفتم پادگان اونایی که با موی بلند اومده بودن که چند ساعتی معطل آرایشگاه و این صحبتا شدن روز اول:n30:
حالا میریم ببینیم چی میشه
بچه ها کسی شهید مدرس کرج آموزشی نبوده؟
دوستان از اردکان یزد کسی اطلاعاتی نداره چطوریاس ؟ ( خورد و خوراک مخصوصا :دی )
میذارن قرص جوشان و فارماتون برد ؟
دوستان منم میخواستم از اردکان یزد بپرسم برا آموزشی .. کسی اطلاعات داره بگه .. ممنون ...
سلام دوستان، یکی از آشنایان قراره جور کنه برا سپاه، ولی من رفتم گفتن سپاه الان آموزشی نداره و فقط برگ سبز بسیج قبول می کنه که آموزشیشون رو انجام دادن در بسیج، ولی آشنامون میگه 100 درصد اوکیه، دوستان کسی خبر داره الان سپاه جایی آموزشی داره؟ یعنی میشه بدون برگ سبز بسیج؟ اونوقت باید یه جایی برم برا آموزشی دیگه، سپاه هیچ جا الان آموزشی نداره؟
منظورتو از آموزشی داره نفهمیدم ولی اگه آشنا دستش به جایی بند باشه میتونه ردیف کنهنقل قول:
بسیج داشته باشی راحتر جور میشه گرچه نداشته باشی بازم میشه
دوستان از اسپم کردن خوشم نمیاد ولی مجبور دوباره پستم و سوالم را تکرار کنم امیدوارم به جوابم برسم
دوستان چندساله که غیبت دارم تا حالا دفترچه نفرستم باتوجه به بخشش غیبت ها ایا میشه برای امریه اقدام کرد ممنون میشم پاسخ بدید
دوست عزیز فکر نکنم در این زمینه مشکل داشته باشین ولی اصولا شما به این نگاه نکنید، درصد خیلی کوچکی از کسانی که می خوان امریه بگیرن آخر سر میتونن بگیرن، از اول سخت بوده، درصد بزرگی هم کم کردن و قراره باز کم کنن.نقل قول:
فقط درخواست سازمان و ارگان مهم نیست نظام وظیفه هم باید مجوز بده.
الان ماشاالله در این تاپیک از هر 10 نفر 8 نفر می خوان امریه بگیرن 2 نفر هم می خوان برن سپاه ولی نهایتا میبینی از همین 10 تا 6 تا میفته ناجا 3 نفر ارتش و یکی میره سپاه.
از هر چند ده هزار هم یه نفر امریه میگیره.
شما هم سعیتون را کنین انشالله اون یه نفر میشین، ولی دل نبندید، بهترین موقع هست که از این فرصت استفاده کنید و 21 ماه خدمت کنین.
مرسی از پاسخ گویی شمانقل قول:
یه سوال داشتم
در سایت پلیس وظیفه،یکی از بند های معافیت پزشکی اینه که کسی ک مدرک دیپلم داره،اگه مجموعه شماره دو چشمش 8 به بالا باشه،با بررسی شورا،معاف دائم میشه
الان میخوام بدونم داداش من که امسال پیش دانشگاهی و سال بعد کنکور میده،این شاملش میشه؟(مجموعش 9 هست)
منظورم اینه ک لازمش اینه ک نره داشنگاه تا معافی رو بگیره؟یا اینکه الان ک دیپلم داره،میتونه اقدام کنه؟
آموزشی منظورم اینه که که رفتم سپاه شهر خودمون حرف زدم، گفت الان سپاه جایی برای آموزشی دو ماهه اول سربازی نداره، الان فقط سربازایی رو میگیره که آموزشیشون رو با بسیج انجام داده باشن، و مستقیم بیان برن سر پستشون.نقل قول:
سلام دوستان، یکی از آشنایان قراره جور کنه برا سپاه، ولی من رفتم گفتن سپاه الان آموزشی نداره و فقط برگ سبز بسیج قبول می کنه که آموزشیشون رو انجام دادن در بسیج، ولی آشنامون میگه 100 درصد اوکیه، دوستان کسی خبر داره الان سپاه جایی آموزشی داره؟ یعنی میشه بدون برگ سبز بسیج؟ اونوقت باید یه جایی برم برا آموزشی دیگه، سپاه هیچ جا الان آموزشی نداره؟