پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .نقل قول:
پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .نقل قول:
نظر من رو میخوای ، کینکت خیلی زود دلت رو میزنه .نقل قول:
کافیه با EyeToy بازی کرده باشی ، حالا یک مقداری فضایی ترش کن !
ولی PsMove با اینکه شکل بستنی قیفی هستش و از روی Motion ویی اسکی رفته ولی بازی باهاش خسته کننده و یکنواخت نمیشه .
نحوه شناسایی درایوهای XBOX360 slimنقل قول:
مرحله ی 1
روش اول
مجموعه ی اول، دو حالت بررسی دارد و هر دو از طریق شماره سریال های درج شده برروی جعبه ی مقوایی کنسول است که میتوان درایو را تشخیص داد (البته اگر یقین دارید جعبه، متعلق به همان کنسول است موارد زیر را چک کنید).
در تصویر بالا دو محل به رنگ قرمز مشخص شده
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
روش تشخیص از شماره SN
کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.
* شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
* شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
* شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
یک روش دیگه هم هست بالای درایو دستگاه رو بدون اینکه بازش کنی کنسول رو با چراغ قوه یا ... یه نگاه بنداز یه دایره شبرنگی هست اگه رنگش زرد بود 0225 و اگه نارنجی بود 9504 هستش.
منم می خواستم ps3 بگیرم هر مغازه ای رفتم با اینکه ps گرونتر بود گفتن 360 ببری بهتره برایم چند تا بازی با انتخاب خودم رو 2 تا کنسول ps3 و 360 امتحان کردن خداییش بگم 360 بهتر بود شاید باورتون نشه . تازه کی گفته از کینکت زده می شه آدم ؟نقل قول:
بذار براش بازی gost recon و forza motorsport 4 بیاد بهت می گم.
الان روی ویندوز 7 هم می شه از کینکت استفاده کرد .
360 بگیری اصلا پشیمون نمی شی اینو بهت قول میدم
بگو براش خدا ترین بازی دنیا بیاد !نقل قول:
شما دستت رو روی هوا 5 دقیقه نگه دار ببین چه حالی میشی !
یعنی بهترین بازی هم بیاد بیشتر از چند دقیقه نمیتونی باهاش بازی کنی و همین دلت رو میزنه .
همین طوری بدون اینکه چیزی دستت بگیری دستت رو 5 دقیقه انگار فرمون گرفتی روی هوا نگه دار ! همین :46:
راستی کینکت نمیتونه انگشتهای دستت رو اسکن کنه ، یعنی اینکه بازی کردن شما به حرکات کلی بدن محدود میشه ، مگر اینکه خیلی بهش نزدیک باشی .
بله این یه قضیه ثابت شدست توی بازی مشترک 360 قویتره!ولی تو مالتی مدیا به گرد PS3 نمیرسه!
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
در ضمن بازی های انحصاری PS3 گرافیکش بیشتره!مثل GOW3
من PS3 رو فروختم و kinect و xbox گرفتم. اصلاً پشیمون نیستم. اینکه بیای برای امتحانش رو هوا دستت رو نگه داری اصلاً درست نیست. وقتی بری تو جو بازی اگه معمولی نتونی دستت رو 10 دقیقه نگه داری تو بازی 30 دقیقه نگه میداری و هیچی متوجه نمیشی ( البته واسه اولین بار فرادش دستت کلاً فلج میشه تا اب بندی شه :31:) مثلا تو این kinect sport تو قسمت دو و میدانیش چنان دویدم ( تایم = 8.1 ثانیه واسه 100 متر ) که بعدش عضله های زیر شکمم رو اصلاً نمی تونستم بهش فشار بیارم. تازه خوب شده. اما تو بازی آدم جوگیر میشه چیزی متوجه نمیشه:10:نقل قول:
Xbox یک قابلیت عالی داره که همیشه PS3 رو واسه نواشتن این قابلیت نفرین می کردم. اونم اینه که میشه داخل هر بازی که باشی موزیک بگذاری و گوش کنی.:11:
ما برای این دست توی هوا نگه داشتن مسابقه و رکورد جهانی تو کتاب گینه و اینها داریم :31: کار همچین راحتی نیست . یکی از دلایلی که نواختن چنگ کار سختیه هم همینه :31:نقل قول:
کاملا با حرفت موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:خوب برای فرمون میتونی یه فرمون بازی که از قبل داری یا چیزگردی بشقابی:31: بگیری جلوت تا دست خسته نشهنقل قول:
بعد این رو مطمئن باشید کینکت تا چند ماه دیگه بهتر و بهتر میشه و پر طرفدار
اصلا این همه بحث بخاطر خوب بودن چیزیه که انجام میشه
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها:31:
به قول دوستمون
موفق باشیم:11:
در خوب بودن و متفاوت بودن کینکت که اصلا بحث و شکی نیست .نقل قول:
در کم آوردن بدن خودمون موقع بازی کردن شک هست :31:
علا قه به بازی کمکمون میکنه تا کم نیاریم
بعدش هدفش اصلا همینه کمتر بشینیم و بی تحرک باشیم
کم بازی کنیم تو حالت عادی 5 ساعت بدون تحرک با کلی عوارض
1 تا2ساعت بازی با کلی تحرک و فعالیت
(همرابا شکستن وسایل خانه و نو شدن آنها) اینم از مسئله سه چرا غه شدن ما که حل شد
به قولی ما سه چراغه میشیم ولی ایکس باکس نمیشه:31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان دیگه گفتن حالا خودت فکر کن و ببین کدوم برات بهترهنقل قول:
آخرش خودت باید تصمیم بگیری:31:
سلام
بچه هامن xbox elite 120g می فروشم..؟
مادربردش جاسپره..
درایور لایت ان...
با دو دسته اورجینال...
کلا 20 ساعت باهاش بازی نکردم..
سالم سالم در حد اک..
هرکس خریدار به ای دی من pm بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر..
c4eva فرموده اند که :
<c4eva> LT 1.9 final on 0225 running fine on new pcb, just ensuring fw flash code/status is good!
اي خداااااااااااا
طرف زنگ زده ميگه دستگاه شما ٧٠ تومن هزينشه !!!!!!!!!!!!!
:(( ... يحتمل اينم ٠٢٢٥ بوده ! چند ميخرن ٠٢٢٥ با كينكت ؟؟ نو نوه !
دوستانی که سرps3وx360کل کل میکنید کاش برید تو گروه یا تاپیک خوودش این کارو انجام بدید من یک راهنمایی کوچولو میکنم اگه بازی اصل میخوایps3بگیر نه طالب کپب هستیx360(اگهps3رو -- کنی100-150تا خرج داره)
تو بازی های مشترک x360سر تره ولی تو بازی های انحصاریps3در ظمن کینکت هم هست که خیلی عالیه و قضیه خسته کننده و ....و جدی نگیر و شک نکی که کینکت بهتره
بقیه قضایا هم تعصب شما نسبت به دو شرکت هست.
راستی اگه میتونی دو تا شم بگیر
خیلی خیلی متشکرم . مرسی از این همه کمک . :40::11:
راستی من اگه صبر کنم به نظرتون قیمتا xbox میره بالا یا میاد پایین ؟ ( آخه دلار که حدود 1050 تومن بود حالا شده 1250 تومن :19: . اگه سری بعد بیاد به نظر گرون تر میشه . )
یعنی واسه هزینه 70 تومنی می خوای xbox و کینکتی رو که کلی تعریفش کردی بفروشی :13:نقل قول:
اگه هزینه -- 0225 ،70 تومن باشه که خوب میشه :46: که البته مال شما 0225 نبوده .
میشه آرکید و الیت هم گرفت ولی به نظر من همین اسلیم بهتره.
آقا مگه 0225 -- شد؟:18:نقل قول:
نقل قول:
سلام..
دوست عزیز من هر دوتا کنسول رو دارم... واقعا بعضی از بازی های مشترک روی PS3 کیفیت افتضاحی دارند مثل GTA IV که آدم هایی که از دو متری شما رد میشن صورتشون اصلا قابل تشخیص نیست...
XBOX360 بیشتر بازی ها رو روی رزولیشن 1080p اجرا میکنه بخاطر همینه که کیفیت بازی های مشترک روی XBOX360 بالاتره...
به هر حال چندین بار گفتم باز هم میگم PS3 فقط و فقط به درد بازی های اختصاصیش میخوره و واقعا ارزشش رو داره... ولی اگه کلی روی کنسول حساب میکنید XBOX 360 به اضافه ی Kinect یک تجربه کاملا متفاوت برای شماست.
در پناه حق تعالی باشید.:20:
-- که همون برده که قرار 30 ژوئن بیاد تو بازار.نقل قول:
کدوم برد ؟!!! x360key ?نقل قول:
برای 0225 و 0401 و احتمالا 9504 قراره یک چیپ که جایگزین چیپی بر روی درایو میشه ،عرضه بشه .به جای تعویض چیپ که سخت هست میشه بردیی رو که شامل چیپ هست و جایگزین برد اصلی درایو میشه استفاده کرد.
قیمت چیپ حدود 20 دلار و قیمت برد حدود 75 ذلار قیمت خورده البته هنوز نهایی نهیست و به نظر میرسه قیمت کمتر هم بشه.زمان عرضه 30 ژوئن.
قضیه x360Key کلا جداست و اون هم جمعه به بازار عرضه میشه با قیمتی حدود 95 یورو.
قضیه xbox360key چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟
با این دستگاه میشه بازی ها رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد .نقل قول:
کد:http://x360key.com
به نظرتون قیمتش تو ایران چند میشه :13:یا اصلا ایران بیاست...:31:نقل قول:
بازی اصل به چه دردی میخوره که کسی بخواد برای داشتن بازی اصل بره PS3 رو انتخاب کنه؟ من اونموقع که PS3 داشتم با بازی های کپیم online بازی می کردم.نقل قول:
کی گفته کپی خور کردنش 100 تا 150 تومن خرج داره آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!:18:
15 تومن میدی یک بازی اصل میخری. خودت هم میتونی کپی خورش کنی. تمام.
در مجموع به نظر من فعلاً به دلایل زیر xbox بهتر هست:
اول اینکه بازی خریدنش دردسر نداره. یکی از دلایل اینکه PS3 رو فروختم همین بود. باید کنسول یا هارد اکسترنال ببری یارو 2 ساعت بازی بریزه بیاری.یا بازیو رو DVD9 بخری کپی کنیش تو هارد بعد اجراش کنی
Xbox رو میری یک بازی میخری میگذاری تو دستگاه بازی می کنی و تمام.
دوم بهتر اجرا شدن بازی های Multi تو Xbox هست. PS3 تو بازی های مولتی معمولاً افت فریم داره ولی Xbox خدارو شکر تاحالا نداشته( تا جایی که من دیدم البته) به خصوص Red Dead
سوم KINECT
چهارم اینکه از Microsoft خوشم میاد و از سونی بدم میاد ( به خاطر جریان هکرها و اینا)
پنجم از دسته xbox خیلی بیشتر از PS3 خوشم میاد.
ششم قدرت سخت افزاری xbox هست که برخلاف چیزی که خیلی ها فکر میکنن xbox کارت گرافیکی بسیار قوی تره داره. اگه با مفهوم pipeline آشنایی داشته باشید متوجه می شید. PS3 24 تا pipeline داره ولی xbox 48 تا داره.
.
.
.
.
:31:
بلهههه
کنسول ۰۲۲۵ بود...
میخوام بفروشم الان چند میخرن ؟ ( تصمیم قطعی ).... بعدش یه فت مخوام بگیرم ... کینکت و ۰۲۲۵ رو هم ۴۷۰ میشه ؟! ( آرکید جاسپر نو ۴۷۰ میدن اینجا )
یادت رفت بگی تو بازی های انحصاری, ایکس باکس هم سرهنقل قول:
بازی های انحصاری ps برای xbox میاد ولی بازی های انحصاری xbox برای ps نمیاد:20:
میشه چند تا بازی بگی که برای پلی 3 بوده و برای 360 هم اومده؟؟نقل قول:
:20:نقل قول:
شما میتونید با این دستگاه بازی ایکس باکس رو از روی هارد مثل PS3 بازی کنید اونم اینطور که شما هارد خودتون رو به این دستگاه وصل میکنید و این رو به ایکس باکس که بازیها به راحتی از روی هارد بدون نیاز به دیسک بازی اجرا بشه . که فعلا توصیه نمیشه چون گروه C4 اعلام کرده که این دستگاه باعث بن شدن میشه
فعلا که تو امریکا و چند کشور اروپایی و چین عرضه شده قیمتش هم 115 $ هستش که به پول ایران حدود 135 تا 140 تومن هستش
البته بگم که این دستگاه هنوز XBL رو ساپورت نمی کنه:46:
یعنی میگه نیومده؟؟؟
اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه استفاده میکنیم:5:
من که تابحال ندیدم.نقل قول:
ولی برعکسشو دیدم.همین بازی mass effect2 که فقط برای مایکروسافت بود برای پلی 3 هم اومد
خود کنسولو شاید ازت 350-360 وردارن... کینکت هم شاید 120-130...نقل قول:
در میاد پولش... ولی بیخیال شو نگهش دار کپیش که اومد... خیلی ضرر می کنی این طوری... آرکید جاز (:دی) هم خواستی بگیری دست دو بگیر نوش ارزش نداره...
درسته. Resident Evil 5 هم اگه اشتباه نکنم همین قضیه بود ( مطمئن نیستم )نقل قول:
ولی ازون طرف هم Metal Gear Solid Rising واسه همه کنسول ها و PC میاد . در صورتی که قبلاً انحصاری PS بود. ولی دراینکه PS بازی های انحصاریش بهتر از Xbox هست در مجموع شکی نیست. نمونش Uncharted:11:
آفرین عمو ولی هارد اکسترنال به درد بخورش چنده:27:............100-150خرج داره:21:نقل قول:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
120-130:18:نه بابا دست اولش از این ارزون تره دست دومش این همه:13:مطمیینی...................:13:نقل قول:
کینکت نو الان 170-190 هستش.........................نقل قول:
120-130 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا دست اولش از این ارزون تره دست دومش این همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمیینی................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگهش داری بهتره اسلیم سرعتشم بالاتر از آرکید و الایت هست . اگه بفروشیشم ضرر می کنینقل قول:
اطلاعات غلط ندین... از لحاظ قدرت کاملا یکی هستن... اسلیم فقط کوچیک تره و هیت سینکش بهینه شده و بورد جدید که کوچیکتره روش هست...